- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.319
- Поени од реакции
- 26.252
Мислам дека после овој случај, Бране ќе треба да оди на часови кај Грујо.па затворена е одамна...
за ликвидација че почекаш, Грујо не е експерт ко Бранко за брза ликвидација
Мислам дека после овој случај, Бране ќе треба да оди на часови кај Грујо.па затворена е одамна...
за ликвидација че почекаш, Грујо не е експерт ко Бранко за брза ликвидација
изумителот е во затвор......треба да се измисли А1 прашак за перење ако е за тоа
А оти да не плати? ..и каква е таа багра, тој кога ќе плати, во телевизијата ќе си вработи свои луѓе, или истите луѓе, ама со друга политика.Кој ќе плати 30 милиони за таква багра..луд треба да е
Ако мислиш дека А1 не е перална на мозоци, па и на пари, тогаш имаш сериозен проблем.тоа е ти не можеш да ја забележиш разликата пошто си финален продукт на преродбата
Нееее нема шанси тие не се таквиВМРО ќе го купат А1 и ќе го користат за своја пропаганда.
Влажен сон му е на Латас да води вести на А1.
ne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski seriiАко мислиш дека А1 не е перална на мозоци, па и на пари, тогаш имаш сериозен проблем.
Турски серии веќе на ангро се на сител. Изгледа "лисјата паѓаат" ке продолжи тамуne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski serii
Мене не ми се допаѓа програмата на ниедна македонска ТВ куќа, бидејќи немаат емисии од сопствена продукција. За А1 можам да се согласам дека ги купуваше најдобрите странски емисии, ама сепак тоа не е нивно.ne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski serii
ма исти *** друго пакувањеМислам дека после овој случај, Бране ќе треба да оди на часови кај Грујо.