А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
па затворена е одамна...
за ликвидација че почекаш, Грујо не е експерт ко Бранко за брза ликвидација :) :D :pos:
Мислам дека после овој случај, Бране ќе треба да оди на часови кај Грујо.:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.964
Поени од реакции
16.321
Кој ќе плати 30 милиони за таква багра..луд треба да е
А оти да не плати? ..и каква е таа багра, тој кога ќе плати, во телевизијата ќе си вработи свои луѓе, или истите луѓе, ама со друга политика.
Сигурно ќе се најди некој ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ВМРО ќе го купат А1 и ќе го користат за своја пропаганда. ;)

Влажен сон му е на Латас да води вести на А1.

Најголемите анти-комуњари користат комуњарски финти, ми се свиѓа.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
тоа е ти не можеш да ја забележиш разликата пошто си финален продукт на преродбата
Ако мислиш дека А1 не е перална на мозоци, па и на пари, тогаш имаш сериозен проблем.:)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
ne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski serii :)
Турски серии веќе на ангро се на сител. Изгледа "лисјата паѓаат" ке продолжи таму :pos:
Може и по барање на гледачите екслузивно на сител од почеток да ја пуштат без прекин.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
ne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski serii :)
Мене не ми се допаѓа програмата на ниедна македонска ТВ куќа, бидејќи немаат емисии од сопствена продукција. За А1 можам да се согласам дека ги купуваше најдобрите странски емисии, ама сепак тоа не е нивно.

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Латас главен уредник на семакедонски телевизии !!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе проблемот е во парите,измислици афери,на крај ќе испадне да се превземе па по некое време можда пак да си се врати на стариот газда итн.Програмата ќе си тече без проблеми,она политичкото не се знае кон која страна ќе тежнее и се ќе се стиши за некое време.Проблемот е додека трае оваа збрка,оваа лоповската власт да испере уште некој денар.

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Војната траеше 3 години.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Баш ми е мило за тебе Цитро, почнаа да ти се остваруваат животните соништа, кај и да е и комшиката ќе ја опнеш, само небото е граница за тебе.;)
И морам да ги гледам вестите на Сител, не смеам да ги пропуштам повеќекратните оргазми на Латас додека ја соопштува веста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom