А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Сега сигурно баба ми се нервира бидејки нема да ја гледа Кога лисјата паѓаат :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сега сигурно баба ми се нервира бидејки нема да ја гледа Кога лисјата паѓаат :pos:
И јас ќе се нервирам бе,не остае на пола.Него доста со тие глупости стварно дај да дочекаме да видиме епилогот,кој ве лаже дека програма нема да има.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
И јас ќе се нервирам бе,не остае на пола.Него доста со тие глупости стварно дај да дочекаме да видиме епилогот,кој ве лаже дека програма нема да има.
Ќе има уште 2-3 недели. После ќе има А2 ама само со серии и филмови, без вести.:) Така да за Лисјата не се секирајте.:)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ако Татјана Стојановска чита тука, и нудам работа кај мене дома.... Ќе биде осигурана, редовна плата, без затајување даноци и слично. Бујрум.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе има уште 2-3 недели. После ќе има А2 ама само со серии и филмови, без вести.:) Така да за Лисјата не се секирајте.:)
Па тоа и им викам,се чека политичкиот епилог т.е да си испере уште некој денар власта па за вестите ќе видиме.Програмта ќе си тече без проблем.:)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Бабите ќе скренат, мислам дека побарувачката за дијазепами и слични антидепресиви ќе скокне за 200 %.:D

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Бабите ќе скренат, мислам дека побарувачката за дијазепами и слични антидепресиви ќе скокне за 200 %.:D
Од стечајот на А1 ке има ќар и фармацијата.Колку се тесно поврзани..

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Мислам дека од денес нема да гледам македонски телевизии :)

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Ајде честитки на сите и нека ни е со среќа.
Требаше одамна.

Сега коа ќе дојде друга парија на власт нека ја "скинат" и Сител и да си живееме на раат.
И на местото на сител и А1 да си ставиме Discovery и National Geographic и тогаш сме во рајот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се согласувам, А1 се криви за ова дереџе на кое сме дојдени. Ама да не испадне за некоја година и Сител да е затворена па Латас крокодилски солзи да рони.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Што би рекол Ленон-Imagine a world without mass media.
Медиуми требаат!Не знам чија мисла беше „Ако треба да бирам помеѓу држава со влада но без медиуми или држава со медиуми но без влада би го избрал второто“.Но, медиумите да се релевантни.Како телма на пример (некако ми е најрелевантна телевизија.А не како што прават овие, пушти на А1 се црно во државата, државата тоне.Пушти сител, и да си ставиш црни наочари ке ти станат розеви.Никаде не е совршено, никаде не е се срање.Тоа треба секој да го знае, но за жал имаме исперени мозоци кои ке се фатат за една телевизија ко пијан за стап и не ја пуштаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom