Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.914
Да, дете имаше. Он беше еден од организаторите. :D Друго, што ќе кажеш сега кога ти е затворена устата за верското обединување на албанците, дека сепак било така?
Секако, ова е форум и секој може да пишува што сака. Но за да станат работите реални и вистинити, треба многу повеќе од желби типкани на тастатура.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Истиот ден илјадници Албанци на стадионот Филип Втори пееја песни со навредлива содржина за македонската жена. Не се тоа петмина, или стотина... илјадници беа. Одразуваат општествена свест на една етничка заедница во однос на другата.
Сакам да ги прашам албанските наивачи дали е ова точно и ако е дали им се покачува машкоста и гордоста кога пејат нешто слично?

И уште нешто какво е чувството да навредуваш починат човек како Тоше, се чувствувате горди, весели, моќни или нешто друго?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не туку ти трескаш глупости....никогаш не сме скандирале така,тоа нека биде јасно.

Каков напад бе...хахах кој завршуваше со фрлање шишиња,камења... :pos:

Реков не сакам да навлезам во дискусија...туку само едно нешто сакав да биде јасно.Не негирам дека сме скандирале за Тоше и други работи,сакав само да ја појаснам оваа работа.

Продолжете како сакате...
На друг кажи му го вицот а не мене,многу добро знам што се слушав од вас таа утакмица,така да не продавај демагогии без потреба тука,длабоко сте влезени во гомна.
Напад беше да,и тоа класичен напад,ама ти изгледа не си ни бил па да знаеш како бегавте позади џандарите и накај автобусите.
Цел стадион ви се сипа да ве рога,не знаевте кај се наоѓавте,епа сине не ти е тоа Градски стадион да правиш што сакаш.
--- надополнето: Jul 26, 2011 3:10 PM ---
Од другата страна немаше платеници, само ако ги сметаш платеници Албанците од Албанија и Косово тогаш нека биде така. Да не навлегуваме премногу во политика, бидејќи сепак сме на категорија Фудбал. Поентата ми беше да и кажам на детево погоре, дека имаше и католици, еден од нив и Командант, а и имаше и неколку други католици војници. Само за твоја информација, Тели беше експерт за експлозив, и еден од најдобрите специјалци во Албанија.
Не,не Албанците,католиците како тој Тели што ти тврдиш дека отишол во војна поради Косово,курац мој,отишол поради парите што му слегнале на сметка на Кајманските острови за неговата фамилија и абер дека нема да му се случи ништо доколку отиде во војна,просто ќе исчезне и сите ќе го заборават.
Ама затоа пак му се случи Чаир и полициската акција на него и уште тројца...

Ајде тука нека престане ова,темава е фудбал,ќе бистриме политики на другите теми.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Што е разлика помеѓу христијанин и ортодоксен?:pos::tapp:.Командантите што беа од Албанија сите беа муслимани така да не продавај муда за бубрези шипо;).Секаде има исклучоци,ама мнозинството се сечени.Кои се тие Албанци христијани команданти што наредија да се запалат и урнат еден куп христијански цркви,манастири во Косово и Македонија?Албанци христијани ли го запалија манастирот во Лешок?Ниеден христијанин нема да дозволи некој да ја урне неговата светост-црквата и манастирот без разлика која нација припаѓа.Тоа ти е исто како да кажеш дека Македонци муслимани,Турци или Босанци ги запалија џамиите во Прилеп и Битола!!И немој да ми кажеш сега тие биле српски,македонски,вонземјански и бла бла бла.Црквата и манастирот е свето место за христијанинот без разлика дали е во Бугарија,Хрватска,Македонија или Америка.
Мене нити ме интересира за Албанија нити ништо,но неможете никој тука да фарбате.Како што кажав одиме,се дружиме со Албанци христијани,патем донесеме и по некоја невеста од таму и немаме никакви проблеми.
И,за крај да те прашам нешто зошто не си донесеш некој Албанец христијанин зет и не ја омажиш сестрати за него ако толку се сакате??;)Исто важи и за другите тука??Јас тука прекинувам веќе зашто несакам да тупам на тема што нема врска со ова.
Manastirot vo lesok = so 40 urnati dzamijiii - ja rekov ima radikalni struji i toa ne mozat da se stopiraat ama da bese celata vojska takva nemase da stane niedna crkva na noze togas kako ne stanal niedna dzamija od vas - dobro se pravis mnogu pameten a ustvari si glup - najgolemiot komandant sto bese na ONA bese komandant Teli Lefter Hoxhaj - Katolik caoos

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Добро не заболе ку*от више за командантите на она. Ајде замини више не паламуди 24/7 на форумов.

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
navivacite na albanija se prdrzuvat so ova pismo od PASKO VASA : FEJA E SHQITARIT ESHTE SHQIPTARIA verata na albancite e albanija..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.914
navivacite na albanija se prdrzuvat so ova pismo od PASKO VASA : FEJA E SHQITARIT ESHTE SHQIPTARIA verata na albancite e albanija..
Да, тоа можеби важи за навивачите на (од) Албанија.
Како тоа може да кажеш дека тоа да важи за вас, коа на секоја утакмица скандирате смрт за Каури?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.914
isto kako i vie smrt za s....
Точно е дека некои скандираат - Смрт за Шип.ари. Но никаде тие не тврдат или истакнуваат дека со Албанците сме браќа.
А вие постојано тврдите дека сте браќа со Албанците Христијани, командат Тели бил католик, Скендер бег....и дека религијата кај Албанците е албанството. Но затоа на секоја утакмица скандирате Убиј го Каурот или Смрт за Каури, а по Тетово цртате такви графити.
Нема некоја логика нели? (да не речам - лицемерно е)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доказ дека некои само се силни од позади монитор:

„хакнале“ гиро joomla :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зошто кај ‘‘смрт за каури‘‘ не ставате ништо,а кај ‘‘смрт за Албанци‘‘ ставате точка место некоја буква ?
Нели колку би требало ние да се вреѓаме со тоа каури толку би требало и они со тоа Албанци ...
Инаку јас не се вреѓам со тоа каури зошто кој што сака може да каже ама јас и другите Македонци си имаме своја држава за разлика од некој ...

не го сваќајте постов како провокација.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Добро бе више не ги спомнуајте нив, одјебете ги, кој фактор се тие па за нив да се збори.
Прва лига само Комити, Војводи и Балисти се очекува да бидат редовни. Рибари, Фаланга и Ѓаоли незнам, засега нема некој нивни најави за навивање, само Рибари нешто, бидејќи влегоја сеа прва лига па ќе сакаат да се докажат, но не очекувам ништо посебно од нив. Овде може да се впишат и Мајмуниве, ќе навивале сеа за 11 Октомври со Вардар, божее греотаа...:confused:. Уште децава од стара гарда (Металург) останаја, ама не ми се веруа нешто од нив. Се на се КАТАСТРОФА !
Втора лига, мешавина од 1-2 појаки и други многу(ко за наши услови) помалечки групи. Овде ги очекувам Лавови (DH) да бидат најредовни и најдобри, Чкембари ако го прекинале бојкотот, се надевам дека ќе се подобрат од претходните години и ќе покажат зошто ги сметаат меѓу најдобрите на Мак тифо сцената, а последниве години како што беа дефинитивно не се. Сејмени ги очекувам во добро издание, затоа што многу го чекаја Осогово да влезе у втора лига, а и самите помогнаа тоа да се стори. Лозари и Пирати се појавуваат на моменти, од Ајдуци поради бојкотот кон клубот, не верувам да навиваат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
^
Bas ubavoo na nekomu sto mu tekna da pise i za drugite navivacki grupi zs za malce ke pomislivmo deka samo nie postojime vo ova drzava...!

isto taka ke imame moznost da gi gledame za prv pat grupata Sokolat od Debar sto navivat za Korabi imat dobra brojka no so mentalitet se malce nazad...
isto taka i Kastriotet od Gostivar koj mozeme da receme deka se podgrupa od Ballistet !

K

kalimer0

Гостин
Ѓаоли се очекува да бидат активни на домашен терен но тешко дека ќе има гостувања поради лошата финансиска состојба на групата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom