- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 5.869
- Поени од реакции
- 6.382
Ц,ц,ц Си се измачил со смешковците ....Колку годинки имаш? 12,13?Размилано е не се секирај ти...........Ного ми е мака што титулата 2005/2006 не ви ја вратија ного ми е мака
Ц,ц,ц Си се измачил со смешковците ....Колку годинки имаш? 12,13?Размилано е не се секирај ти...........Ного ми е мака што титулата 2005/2006 не ви ја вратија ного ми е мака
Зш бре друагр да се мачам си слушнал за copy paste ili ctrl C,ctrl V ?Ц,ц,ц Си се измачил со смешковците ....Колку годинки имаш? 12,13?
Леле го заеба со гол г'з накај него!Зш бре друагр да се мачам си слушнал за copy paste ili ctrl C,ctrl V ?
Секојпат с'с предница одам јас никојпат со задница.Ако вие така одате нека ви е со среќаЛеле го заеба со гол г'з накај него!
Аха, Матри и Кваљарела треба да играат за мал клуб?... Ако не беа овие двајца, минатата сезона ке се боревме за опстанок.... Биди малку пореален ...И Не живеј во минатото,ги спомнуваш Турам, Недвед, Трезеге . Камо да беше толку лесно да се заменат такви играчишта.....Камо да се има пари и да се немаше фарсополи...тогаш ке беше друга приказна. А Конте додека не помине бар една полусезона на клупа, немаш право да го ставаш во ист кош со Нери, Ферара , Зак.Овој Јуве е дојден на тоа ниво играчи како Матри,Квајарела Бонучи Лихштајнер да играат за голем тим.
.
Еден доста реален пост напиша ама проблемот е што викаш дека Јуве нема никакви шанси да освои скудето,а од друга страна гласаш за нив дека ќе бидат шампиониЈуве нема никакви шанси за Скудето!Никакви!Со тренер како Конте прашање е дали ќе завршат и 5 место.Неможе Лихштајнер да биде прва опција во одбраната или па другар му Швајцарецот од Сапмдорија.Неможе Бонучи да игра на позиција каде што играше Турам или па Мартинез да игра на местото на Недвед,Квајарела кај Алекс и Матри кај Трезеге.Јувентус порано го водеа тренери како Анчелоти,Липи,Капело додека сега го водат Ферара,Закерони,Конте,Дел Нери...
Овој Јуве е дојден на тоа ниво играчи како Матри,Квајарела Бонучи Лихштајнер да играат за голем тим.Далеку е Јувентус од оној Јувентус што беше.Дали Калчополи,Фарсополи како сакате именувајте го,ама тимот на Јувентус во топ период беше премоќен за сите конкуренти во Серија А.
Оваа сезона очекувам од Јувентус да си игра како изминативе две,само што сега нема да го плукам телевизорот кога ќе губи од Удинезе 3-0.
Валтер Новелино има изјавено ''Екипата на Јувентус во Серија А е како германски тенк од втора светска војна,а ние другите тимови сме како мали деца што го маваат со камења''.А сега Јуве е како најситното дете во 2 одд и го млати кој што ќе стигне.
За титулата не се сомневам во Милан направија многу паметен трансфер пазар слабите позиции ги пополнија и само го надоградија тимот од ланската сезона.
Интер ми е некако потценет,ама сепак ќе биде главен конкурент на Милан за титула.Рома со шпанецов незнам како ќе гура годинава.Имаат одлични играчи,ама тренерот е тешка вукојебина.Наполи ќе се бори за опстанок.
http://www.soccernews.com/soccer-transfers/italian-serie-a-transfers/Ако може некој да ги пише поглавните трансфери што се случија во калчово продадени/донесени играчи ?
ајде преиспитај се за болдиранотоАха, Матри и Кваљарела треба да играат за мал клуб?... Ако не беа овие двајца, минатата сезона ке се боревме за опстанок.... Биди малку пореален ...И Не живеј во минатото,ги спомнуваш Турам, Недвед, Трезеге . Камо да беше толку лесно да се заменат такви играчишта.....Камо да се има пари и да се немаше фарсополи...тогаш ке беше друга приказна. А Конте додека не помине бар една полусезона на клупа, немаш право да го ставаш во ист кош со Нери, Ферара , Зак.
Фан на Јувентус сум,нормално е дека сакам Јувентус да ја освои Серија А,шансите се минимални ама теоретски гледано секој има шанса да го освои Скудетото.Еден доста реален пост напиша ама проблемот е што викаш дека Јуве нема никакви шанси да освои скудето,а од друга страна гласаш за нив дека ќе бидат шампиони