Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Размилано е не се секирај ти...........Ного ми е мака што титулата 2005/2006 не ви ја вратија ного ми е мака:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
дечко....вишок на адреналин? дај смири се малце соземи се па врати се на темава без да провоцираш

извлекувањето за новата сезона ќе биде оваа среда, финалето на супер купот на 8 август а новата сезона ќе започне...не сум баш сигурем ама околу 26-27 август

P

PewDiePie

Гостин
--- надополнето: Jul 25, 2011 1:12 PM ---

Голема поздрав до сите :cool:
--- надополнето: Jul 25, 2011 1:17 PM ---
Добро е бе геј добро е,не ја попедерчувај темава. Чувајте си ги сликиве само за во ваш фан клуб. :D

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Гласав за Јуве. Јбг ко мал ги симпатизирав коа газеа по европа. Реално гледано Милан има најголеми шанси за титулата. Имаат силен тим , комбиниран со млади играчи и искусни. Очекуваат уште некое јако засилување ова лето. Јуве ги попуни бековските позиции со квалитетни играчи. Видал многу го потценуат, но ако прикаже тој што прикажуеше у Леверкузен, Пирло си ја поврати формата , тогаш Јуве ќе го има можеби најакиот среден ред во Италија.
Интер ќе им треба уште некое калчополи или нешто слично за да освојат титула . Ето и Снајдер неможат сами да им донесат титула. Уште се чудам како освоија титула 2010 во ЛШ.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Гласав за Јуве. Јбг ко мал ги симпатизирав коа газеа по европа. Реално гледано Милан има најголеми шанси за титулата. Имаат силен тим , комбиниран со млади играчи и искусни. Очекуваат уште некое јако засилување ова лето. Јуве ги попуни бековските позиции со квалитетни играчи. Видал многу го потценуат, но ако прикаже тој што прикажуеше у Леверкузен, Пирло си ја поврати формата , тогаш Јуве ќе го има можеби најакиот среден ред во Италија.
Интер ќе им треба уште некое калчополи или нешто слично за да освојат титула . Ето и Снајдер неможат сами да им донесат титула. Уште се чудам како освоија титула 2010 во ЛШ.
На лепе очи и со намештајки и помош од судиите :cool:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.180
Поени од реакции
13.029
Па ја освоија за да се чудат таквите како тебе со коефициент на интелегенција еднаков на температурата на Северен Пол и тоа во Јануар месец .А за подетален одговор прашај го Милито ,он ке ти каже најубаво.Може и Ван Бајтен и демикелис да ги прашаш.Уште е едниот од нив на рехабилитација на костозглобно.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.505
Поени од реакции
8.185
Кој сака нека биде прв, ама КИЕВО И КАЉАРИ МОРА ДА ИСПАДНАТ!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
кој каљари бе катанија испаѓа 100% :)

M

Mario Gómez

Гостин
Па ја освоија за да се чудат таквите како тебе со коефициент на интелегенција еднаков на температурата на Северен Пол и тоа во Јануар месец .А за подетален одговор прашај го Милито ,он ке ти каже најубаво.Може и Ван Бајтен и демикелис да ги прашаш.Уште е едниот од нив на рехабилитација на костозглобно.
Интераш седи мирно, не се дигај иако Шалке играат ЛЕ.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Сга ќе чекате пак едно 16-17 години за титула у сериа А, а ЛШ з едно 40 години .

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Сигурно заборави кој им беше тренер лани до полусезона на Интер и кога Милан ја направи големата предност, а за ЛШ ќе се правам дека не сум прочитал. Ако остане Снајдер, Интер е фаворит за титулата, не знам како тоа се се вратило на свое место според фановите на Милан, кога Бенитез ги уништи и во декември беа на -13-14 бода од Милан. Секако дека и под водство на Леонардо, Интер беше далеку од истиот тој тим во 2010, но мислам дека сезонава го земаат скудетото.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај фан на Баерн шо е , али коа ќе ми текне дека теми се отварале и се препуцавал со Марли,Сасуке,Пејо и компанија па се линкале Ингази Титули курови палови а у а сеа е највеќи хејтер на Интер и највеќи фан на Милан ...Аххххххх 100% и Пандев го мрзат зашо им го спопика :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom