Можеби и за Ливерпул.Блу арми не можи да провоцира со сопственото оружје (Челзи) па се наврти од ман сити го сеќавам по тро длабоко во срцето има место и за ман ситии потајно си навива и за нив
![]()
Ааа не, нека седи, мора ваква фаца да има во Премиер ЛигатаНе ме ставајте мене во група фанови на сити,јас само му ја искоментирав фацата,don't get all but hurt.
Факт е дека уште е во пубертет што се вика,а тоа што талент е ќе се види откако ќе дојде во Милан.![]()
И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчелеМене искрено играчи кои како Андерсон, Нани, близнаците од јунајтед ме 1000000 пати повеќе нервираат од Балотели... Овие врска немат од играње а се курчат. Балотели барем е страшен играч (ама недозреан у паметот)...
Биди бе.Па ја не смеам ли фан на Тевез да бидам?![]()
Daily Mirror:
• Сер Алекс Фергусон верува дека е жртва на ФА.
Од кај знаеш бе можеби блефираатАктивноста и маабето на фановите на Челзи тука на форумо, как и на другите „играче“ ги споредувам со покер. Нејќам ного да се замарам, ако веќе до сега не си сфатил... На пример покерџиите од Ливерпул сега ставуват голем улог и само дигат и дигат, ептен сигурни се оти сезоната пред нас ќе биде нивна. Не ми е маабето за них, туку за вас, за ланската па и за таа сезона сега. Них ги користам да ти га објаснам мојта „филозофија“ у покер маабето. Уживи![]()
Ако сакаш реформи - гласај за нас!!значи оваа сезона освојувате и дефинитивно?
да гласам за вас? немој после да се избрукам на крај на сезоната![]()
Aбе му велам јас дека има потенцијал да биде навивач на Ливерпул ама не ме слуша. Еднаш му испратив понуда ама ја одби. Ќе треба лично Кени да го убедува.Можеби и за Ливерпул.
Не бе нема везе, секој играч си има свој стил на играње и понашање, без разлика дали нас обичните фанови ни се допаѓало или не.И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчеле![]()