Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.376
Топ, да знаеме кои се се фанови на сити, меѓудругото и фанови на уште сто-накај-двеста други екипи :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Блу Арми, манс само си кажа мислење за Балотели, не беше тоа хејтање, а кога некој наш фан ќе ти спомне Москва прв се лутиш, стварно не сфаќам.

Изглеа само ти и уште 2-3ца од овие од Милан што веруаат дека Меси 2 ќе го направат ако дојде кај нив мислите нешто арно за овој, неразбирливо до бескрај.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Блу арми не можи да провоцира со сопственото оружје (Челзи) па се наврти од ман сити го сеќавам по тро длабоко во срцето има место и за ман сити :D и потајно си навива и за нив ;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Блу арми не можи да провоцира со сопственото оружје (Челзи) па се наврти од ман сити го сеќавам по тро длабоко во срцето има место и за ман сити :D и потајно си навива и за нив ;)
Можеби и за Ливерпул.

P

PewDiePie

Гостин
Не ме ставајте мене во група фанови на сити,јас само му ја искоментирав фацата,don't get all butt hurt. :icon_lol:

Факт е дека уште е во пубертет што се вика,а тоа што талент е ќе се види откако ќе дојде во Милан. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ме ставајте мене во група фанови на сити,јас само му ја искоментирав фацата,don't get all but hurt. :icon_lol:

Факт е дека уште е во пубертет што се вика,а тоа што талент е ќе се види откако ќе дојде во Милан. :)
Ааа не, нека седи, мора ваква фаца да има во Премиер Лигата :icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Добро бе, не смее ли да бидеме фанови на БАЛОТЕЛИ, што мешате Сити, мити, Москва, Белград, Крушево ... :pos:

G

Gray Foxx

Гостин
Па ја не смеам ли фан на Тевез да бидам? :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.181
Мене искрено играчи кои како Андерсон, Нани, близнаците од јунајтед ме 1000000 пати повеќе нервираат од Балотели... Овие врска немат од играње а се курчат. Балотели барем е страшен играч (ама недозреан у паметот)...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене искрено играчи кои како Андерсон, Нани, близнаците од јунајтед ме 1000000 пати повеќе нервираат од Балотели... Овие врска немат од играње а се курчат. Балотели барем е страшен играч (ама недозреан у паметот)...
И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчеле :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Daily Mirror:
• Сер Алекс Фергусон верува дека е жртва на ФА.
:pos::pos:

Активноста и маабето на фановите на Челзи тука на форумо, как и на другите „играче“ ги споредувам со покер. Нејќам ного да се замарам, ако веќе до сега не си сфатил... На пример покерџиите од Ливерпул сега ставуват голем улог и само дигат и дигат, ептен сигурни се оти сезоната пред нас ќе биде нивна. Не ми е маабето за них, туку за вас, за ланската па и за таа сезона сега. Них ги користам да ти га објаснам мојта „филозофија“ у покер маабето. Уживи :)
Од кај знаеш бе можеби блефираат :ROFLMAO:

значи оваа сезона освојувате и дефинитивно? :X3:
да гласам за вас? немој после да се избрукам на крај на сезоната :D
Ако сакаш реформи - гласај за нас!! :D

Можеби и за Ливерпул.
Aбе му велам јас дека има потенцијал да биде навивач на Ливерпул ама не ме слуша. Еднаш му испратив понуда ама ја одби. Ќе треба лично Кени да го убедува. :pos:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.181
И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчеле :pos:
Не бе нема везе, секој играч си има свој стил на играње и понашање, без разлика дали нас обичните фанови ни се допаѓало или не.
Близнаците и толку не ме иритираат, ама овие црнчиштата Нани и Андерсон, копи-пејст на К. Роналдо се...
Шо знам, никад не сум имал фаворит у Англија(едино мала симпатија спрема Челзи ради анчелоти и шевченко) а доста ја пратам,и сосем исто ми се фаќа кој ќе тепа. Лигава ми стана ептен антипатична од зимскиот трансфер период, (кога ливерпул го купи керол и челзи Торес) а и кога сити почна да се пробива со мегаломанските трансфери...
Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom