Можеби и за Ливерпул.Блу арми не можи да провоцира со сопственото оружје (Челзи) па се наврти од ман сити го сеќавам по тро длабоко во срцето има место и за ман сити и потајно си навива и за нив
Ааа не, нека седи, мора ваква фаца да има во Премиер ЛигатаНе ме ставајте мене во група фанови на сити,јас само му ја искоментирав фацата,don't get all but hurt.
Факт е дека уште е во пубертет што се вика,а тоа што талент е ќе се види откако ќе дојде во Милан.
И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчелеМене искрено играчи кои како Андерсон, Нани, близнаците од јунајтед ме 1000000 пати повеќе нервираат од Балотели... Овие врска немат од играње а се курчат. Балотели барем е страшен играч (ама недозреан у паметот)...
Биди бе.Па ја не смеам ли фан на Тевез да бидам?
Daily Mirror:
• Сер Алекс Фергусон верува дека е жртва на ФА.
Од кај знаеш бе можеби блефираатАктивноста и маабето на фановите на Челзи тука на форумо, как и на другите „играче“ ги споредувам со покер. Нејќам ного да се замарам, ако веќе до сега не си сфатил... На пример покерџиите од Ливерпул сега ставуват голем улог и само дигат и дигат, ептен сигурни се оти сезоната пред нас ќе биде нивна. Не ми е маабето за них, туку за вас, за ланската па и за таа сезона сега. Них ги користам да ти га објаснам мојта „филозофија“ у покер маабето. Уживи
Ако сакаш реформи - гласај за нас!!значи оваа сезона освојувате и дефинитивно?
да гласам за вас? немој после да се избрукам на крај на сезоната
Aбе му велам јас дека има потенцијал да биде навивач на Ливерпул ама не ме слуша. Еднаш му испратив понуда ама ја одби. Ќе треба лично Кени да го убедува.Можеби и за Ливерпул.
Не бе нема везе, секој играч си има свој стил на играње и понашање, без разлика дали нас обичните фанови ни се допаѓало или не.И шо? На крај пак иста ситуација добиваш. А тоа дека близнаците веза немале а се курчеле