- Член од
- 27 јуни 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 24
Не го гледав вчера натпреварот, гледав критики упатувате за Пирло, лево крило сме слабо и Пациенца исто бил слаб, ме интересира како изиграа Лиштајнер и Циглер ?
Оваа реклама е најдобра. Какво дупење му даде на БекамОд кога не сум ја видел рекламава
Зиглер беше звер не му остај место да дишат лево ...додека Лихштајнер беше мн добар исто но покриваше и за Барзаљи и често му покажуваше кај да застани барзаљи ...само уште ако барзаљу го послушаше се ке беше супер..... а и Мартинез изигра неверојатно добро ги сакати од ко влезе кичми кршешеНе го гледав вчера натпреварот, гледав критики упатувате за Пирло, лево крило сме слабо и Пациенца исто бил слаб, ме интересира како изиграа Лиштајнер и Циглер ?
Јас мислам дека не треба да се продаде Мартинез. Имаше животна утакмица кога се повреди против Милан и од тогаш имаше проблеми. Јас би му дал уште една шанса до Јануари да се докажи.Зиглер беше звер не му остај место да дишат лево ...додека Лихштајнер беше мн добар исто но покриваше и за Барзаљи и често му покажуваше кај да застани барзаљи ...само уште ако барзаљу го послушаше се ке беше супер..... а и Мартинез изигра неверојатно добро ги сакати од ко влезе кичми кршеше
Јас го следам од ко дојде во Катанија ....поради менаџерот лол ми добиваше мн отцени и почнав да го следам во живо од тогаш ме фасцинираше .....до јануари од мене има времеЈас мислам дека не треба да се продаде Мартинез. Имаше животна утакмица кога се повреди против Милан и од тогаш имаше проблеми. Јас би му дал уште една шанса до Јануари да се докажи.
Додека овие губат овој го шетаат низ Торино
Се надевам дека ќе добие малку одмор. ДА не испадни да цимоли во Јануари дека без прекин играл две сезониДодека овие губат овој го шетаат низ Торино