Amy Winehouse

• Креатор на темата Креатор на темата zikahendrix
  • Време на започнување Време на започнување
WTF????
Нека почива во мир :|
R.I.P. Amy Winehouse :S

таков ти е животот.......

What a surprise.
Нишо и е има она пари.

RIP...се знаеше дека кога тогаш ќе се случи ова...голем талент

Коа отидов да проверам на Гугл за точноста, видов дека некој што сеуште го држи нервозата не штедел време за да се олесни

untitl1311441005.png

Човече, ова озбилно?
Не и бев некој голем нејзин фан, ама дека имаше талент девојката, нема дискусија (сега како го користеше, сепак беше нејзин живот - нејзин избор)...
Глупо е што почина без да си го избели образот, многу хејтери ќе плукаат по неа по настапот во Белград, ама тоа е животот...
Во секој случај, R.I.P. Amy

Џенис Џоплин, Џими Хендрикс, Брајан Џонс, Џим Морисон, Курт Кобејн...Сега и Ејми Вајнхаус....Отиде во вечноста, Белград беше почеток на крајот... Не и бев најголемиот фан али криво ми е да, за таков глас, криво ми е за еден млад живот, криво ми е ... Лесна и земја...

Не ми беше нешто омилена,ама криво ми е што така замина.Очекувајте во наредните денови наезда на мршојадците во форма на "хуманитарни концерти посветени на Ејми",рипање на продажбата на сите нејзини албуми на топ листите,песни снимени пред да рокне итн.

Смртта е најдобриот бизнис.

не сум изненадена ,џабе имаше убав глас и добри песни нејзината појава беше катастрофална а и после тоа у Белград заслужи да си умре:)

не сум изненадена ,џабе имаше убав глас и добри песни нејзината појава беше катастрофална а и после тоа у Белград заслужи да си умре:)

Само јас незнам што се случило во белград изгледа.

RIP нема што да се коментира многу за ова освен стандард лечење фрустрации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom