Фан Клуб: Јувентус

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Честито играч. Малку непрофесионални иритирачки коментари пристигаат од управата на Баерн спрема Видал и Јувентус, не знам дали ги видовте, според мене не треба така, можат само мотив плус да му дадат, ништо повеќе.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Честито играч. Малку непрофесионални иритирачки коментари пристигаат од управата на Баерн спрема Видал и Јувентус, не знам дали ги видовте, според мене не треба така, можат само мотив плус да му дадат, ништо повеќе.
Завршена е работата веќе што сакаат нека зборуваат Видал е наш :)...Честитки за Видал се надевам ќе ги покаже истите игри како оние во Леверкузен минатата сезона! Ајдеее ајдее со душа чекам да почне новата сезона ќе газиме!!!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
многу се љути,дај боже да се во право за играчот :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Moze Link :) Bash sakam da gi vidam

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еве ги и условите

The contract provides for a consideration of € 10.5 million payable in three installments: € 5 million to be paid upon issuance of international transfers, € 3 million at 30 June 2012 and € 2.5 million at December 31, 2012. The purchase value will increase by a further maximum of € 2 million to the achievement of certain sports during the contract period.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Нека ни е со среќа Видал и на него нека му е со среќа престојот во Јуве!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Moze Link :) Bash sakam da gi vidam
На Твитер ги најдов, ама сигурно се вистина или излегле во некој германски медиум и се преведени:

Rummenigge: "If Vidal would have the same character as Neuer or Boateng, the transfer (to Bayern) would have happened. Vidal decided for the best club that suits him. Given the success & legal problems of Juve in recent yеаrs, everything is said"

Еве го и профилот http://twitter.com/#!/dan_bu

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
На Твитер ги најдов, ама сигурно се вистина или излегле во некој германски медиум и се преведени:

Rummenigge: "If Vidal would have the same character as Neuer or Boateng, the transfer (to Bayern) would have happened. Vidal decided for the best club that suits him. Given the success & legal problems of Juve in recent yеаrs, everythиng is said"

Еве го и профилот http://twitter.com/#!/dan_bu
Голема глупост кажана од човек кој бил нешто во светскиот фудбал. Видал отишол во Бундесот за да се промовира себе си и сега му е време за скалило погоре во кариерата. Треба да се свесни дека со трансфер во Баерн играчот само би тапкал во место.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Голема глупост кажана од човек кој бил нешто во светскиот фудбал. Видал отишол во Бундесот за да се промовира себе си и сега му е време за скалило погоре во кариерата. Треба да се свесни дека со трансфер во Баерн играчот само би тапкал во место.
Не ни играте во Лига на шампиони оваа година , во право си се искачи едно скалило погоре . :pos: :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не ни играте во Лига на шампиони оваа година , во право си се искачи едно скалило погоре . :pos: :pos:
Абе каква Лига Шампиони, сто пати имам кажано тоа не треба да е никакво мерило за играчот да одлучи дали ќе премине дали не (како што не ни беше во случајов). Сега не играат, до година ќе играат. За таква ситница, играчот треба да се жртвува и да продолжи да игра во неинтересна лига како Бундес? Кога можеше играч како Роналдињо да дојде во Милан кога не играа ЛШ, зошто сега да не може Видал да дојде во Јуве? Еве Порто ќе игра во ЛШ, па се прашувам што не отиде таму:pos:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Абе каква Лига Шампиони, сто пати имам кажано тоа не треба да е никакво мерило за играчот да одлучи дали ќе премине дали не (како што не ни беше во случајов). Сега не играат, до година ќе играат. За таква ситница, играчот треба да се жртвува и да продолжи да игра во неинтересна лига како Бундес? Кога можеше играч како Роналдињо да дојде во Милан кога не играа ЛШ, зошто сега да не може Видал да дојде во Јуве? Еве Порто ќе игра во ЛШ, па се прашувам што не отиде таму:pos:
Таа лига оваа сезона ќе идат 4 екипи у ЛШ, а Калчо 3, така да има шанси да почека Видал уште некоја сезона додек да игра у ЛШ, ама добро битно ќе игра у најатрактивната и најинтересна Лига :pos:
Споредбата со случајот на Роналдињо -.- :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Таа лига оваа сезона ќе идат 4 екипи у ЛШ, а Калчо 3, така да има шанси да почека Видал уште некоја сезона додек да игра у ЛШ, ама добро битно ќе игра у најатрактивната и најинтересна Лига :pos:
Споредбата со случајот на Роналдињо -.- :pos:
Што е смешно со споредбата? Кажи и јас да се насмеам. Озбилно, немам смисол за хумор како тебе па објасни ако не ти е тешко.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Роналдињо си замина од Барса заради тоа што почна да жмие на клупа, се скара со Рајкард, дојде Гвардиола виде дека поважно му е навечер да се журка , чао пријатно.
Сакаше само да отиде во посилна екипа мислејки дека ќе си поврати формата ама ништо од тоа.
Плус нему беа веќе интересни дискотеките по Барселона.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Роналдињо си замина од Барса заради тоа што почна да жмие на клупа, се скара со Рајкард, дојде Гвардиола виде дека поважно му е навечер да се журка , чао пријатно.
Сакаше само да отиде во посилна екипа мислејки дека ќе си поврати формата ама ништо од тоа.
Плус нему беа веќе интересни дискотеките по Барселона.
како само ја изврте.....и јас се чудам кога ќе речат дека им е чест да играат за Задрид,ама некој мора и за нив да игра...

Kajgana Shop

На врв Bottom