За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
sexy_women_tight_dress.jpg

Тренди изглед за преку ден (кежуал маичка,панталонки кратки до колена,фармерки во стилот "ripped" ,и елегантно-урбан изглед за излегување кај едно машко и сето тоа проследено со мали дози на индвидуалност во секоај комбинација -како на пример менување на начинот на кој се носи некое парче додавање на впечатлив детаљ..се што наликува на индивидуализам е доста интересно и девојкте често се загледуваат во такви типови...

па јас би ја облекол спорд фенг шуи зависи кое годишно време е каково е моментало времето и колку е сат

Ugh, колку е невкусно облечен.

Незнаеш арно да brow-саш изгледа, fashion tv men ли пишуваш? Тhe fuck with палтото и чизмите што светат или палтињава на двајцава подоле? Ќе изиграваме супер херои по град? Помина comic con оваа година. Како и да е, боље ќе се одкажам од секс, отколку вака да ме облекувате. Но сепак ваш вкус, нели..

Незнаеш арно да brow-саш изгледа, fashion tv men ли пишуваш? Тhe fuck with палтото и чизмите што светат или палтињава на двајцава подоле? Ќе изиграваме супер херои по град? Помина comic con оваа година. Како и да е, боље ќе се одкажам од секс, отколку вака да ме облекувате. Но сепак ваш вкус, нели..

the fuck со луѓе шо немат исти вкус како мојот, аман, ЗОШТО? ;)
но сепак... да!

А мора да биде облечена?

Ако мора долу старки, некоја убаа маица со некој натпис или интересен текст и некои симпатични шорцеви, а во зима карирана пантолоМа.

the fuck со луѓе шо немат исти вкус како мојот, аман, ЗОШТО? ;)
но сепак... да!

Ајде, ќе те оставам да изиграш на вкус карта, пошо намигна во постот, а тоа е ултимејт заебување.

Не дека си видела некој ваков во град облечен, а сигурен сум дека ако некој се согласи вака да се облече, ерекциите не ги добива од тебе, или пак цел женски пол, ама ајде ти си женско во мода и убавина подфорум и во глава те удира моден креатор филм.

И двајцата голи ..хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom