Најлуди и најочајнички "методи" за отсуство од училиште

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Kaj nas vo osnovno ednas napravivme golema glupost,samo da ne sedime na skolo. Imase natprevar neznam rakomet vo koj ucestvuvase i naseto skolo,se dogovorivme cela generacija da izbegame,ama profesorite razbrale i sega nie na odmorot odeme nakaj glavnata vrata vo skoloto ama tamu stoese eden profesor go stavile demek da cuva straza da ne izbegame,ama toj profesorot malce ... go izlagavme nesto demek kako mozi da ne ne pusti na odmor i da ne nema site. Trebase da odeme preku igralisteto pa tamu edna kupica profesori koga fanaa da ne brkaat leee imase smei :pos2:ali pak izbegavme. Posle otidovme vo salata i se nasednavme tamu site radosni srekni ne sme na skolo i eve tamu na sred sala ni ide profesorot po fizicko i ni vika ako ne se vratite na skolo natprevarot nema da se odrzi... i nie moravme da se vratime:tapp: E toa veke bese ocajnicki.

A inace sega vo sredno ic nemozam da se osloboduvam me faka smea pred profesorot i odma znaat deka lazam :tapp: zatoa koga sakam da si odam taka posteno si zaminuvam a posle...ke izmislam nesto, a ovaa godina 2 pati mu izbegavme na profesorot po matematika zasto ne ni se sedese na cas i toa taka bez pricina profesorot se navredi pffff

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Една другарка за да не прави тест излажа дека починале баба и и дедои во собракајка и дека е голема трагедија.....а уствари и ендите и другите и се здрави и живи..о мај гад:uvo::uvo:

Член од
15 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
7
Uste od mala imam astma,(problemi so disenje)i recisi preku eden den se vadev deka imam napad i sekogas bev slobodna i opravdana od profesorite.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Еххх луди денови од средно.

Требаше да имаме тестови многу таа недела и јас испринтав лажно оправдание за цела недела а јас си седев во кафич и не одев на училиште.Демек морале да ми земаат крв.

И еднаш татко ми отиде да праша како сум и физика му рекла добро е керка ти?Не одеше на училиште заради крвта (стара беше жената за моја среќа) и татко ми и викал не не супер е.И таа:Аа во ред сум ја помешала со друг ученик.

Потоа, пак избегав и сакав да испринтам оправдание но принтерот ми беше расипан а беше прекасно да одам до интернет кафе.И зедов го отворив фб профилот на мајка ми (ја има класната за пријател) и и напишав порака за мојата ситуација и си се оправдав.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Еххх луди денови од средно.

Требаше да имаме тестови многу таа недела и јас испринтав лажно оправдание за цела недела а јас си седев во кафич и не одев на училиште.Демек морале да ми земаат крв.

И еднаш татко ми отиде да праша како сум и физика му рекла добро е керка ти?Не одеше на училиште заради крвта (стара беше жената за моја среќа) и татко ми и викал не не супер е.И таа:Аа во ред сум ја помешала со друг ученик.

Потоа, пак избегав и сакав да испринтам оправдание но принтерот ми беше расипан а беше прекасно да одам до интернет кафе.И зедов го отворив фб профилот на мајка ми (ја има класната за пријател) и и напишав порака за мојата ситуација и си се оправдав.
lol, до тука ли стигна работата? Види напредна генерација, оправдање од ФБ:vozbud::vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Едноставно кога не ми се одеше не одев, не барав оправдание ниту пак се правдав.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
кога сум попладне имаме состанок од невладина,а кога сум претпладне морам возот за Скопје да го фанам,за да не чекам после воз два саати за порано да си дојдам..

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Ејјјј хахахахахахахха бев шесто оделение и еден другар еден ден не беше у школо.Али многу фино дете, онака си ги пази оценките не отсустува.Сакаше да се извади, да му оправдаат изостаноци, и професорот го прашува, Анѓеле :)p) зашто не си бил петокот на училиште, ... и овој вика професоре бев на гинеколог, лееееј хахаххахахха коа го затепа професорот хахахахахахахаха не ми се веруе, уште ми е смешно .. После испадна дека детето незнаел дека гинеколог е само за женски :) јбг, детски муабети ахахахаха, ама уште ми се смешно :A

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
закон еј...:pos::pos::pos::zver:

стварно ненормален...
а кај учиш ти уствари...

гледам повеќе пати спомнато во темава ама стварно појма немам шо е финтата со ова...:nesum:

иначе јас обично ко ќе останам на интернет до 3 сатот комотно сабајлето ко ќе ѕвонит телефонов си го исклучвам и си се враќам в кревет па си станвам во 12 фино лепо:je:
и после одам кај една докторка шо ми дават оправданија за 50 денари...:pos:
3 дена на пример не сум бил на школо=50 денари:vozbud:
имам мнооооооооооооооооооооооооогу оправдани...
а и неоправдани 17 имам ама имам време до 25:kesa:
иначе да бегам од 3, 4 час...
ретко...
штом сум пошол нашколо си седам и си се заебаваме...:cug:
ме болит и за оценки и за све..:toe:
50 денари за оправание таа докторка многу евтина, јас давав 100 евра годишно за оправдание:pos::pos::pos:
ама секој втор ден одев по оправдание да извадам:D

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
купување делови за пракса, секој петок од 6-7 англиски

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Со едно другарче ич не ни се седеше на ликовно последен час ,имавме многу оправдани и неоправдани па не можеше туку така да си отидеме. И тој ден играше Баерн во Лига на Шампиони со некој друг клуб од Шпанија,и на ликовно и викаме професорке јас и Мартин мора под итно да одиме на Аеродром за да ги пречекаме навивачите на Баерн бидејќи вечер играат па може ли да не ослободите -Оваа: Па нормално ,слободни сте.

Нема везе што утакмицата се игра во Германија....

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Еден мој школски сакаше да ја излаже мајка му да не оди на школо бидејки требаше да правиме писмена. И решил така да направи... Решил да се најаде суров компир за да качи температура за демек не му е добро и да го поштедат од училиште! И се најадел компир и коа му се качува температура 42 степени не можеше да се оправи и лежеше во болница неколку дена... Тоа беше глупост на годината, очајна работа.....o_O

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Еве неколку начина за отсуство од училиште што ги користев во минатото:D
Method 1:
Јас: Професоре треба да ја носим баба ми на очно, ќе си купува диоптери.
Професорот: Речи и да оде сама.
Јас: Професоре ќорава е, не можи да оди.
Професорот: добро оди
Јас: Благодарам професоре, ќе ве части баба ми ќе видите.

Method 2:
Јас: Професоре братучетка ми се породи, татко ми рече да ме ослободите од школо, ќе и одеме на честито.
Професорот: Јави му се на татко ти и дај ми го.
Јас: професоре зарем заборавивте на работа е
Професорот: Добро оди и поздавите го татко ви

Method 3:
Јас: Професоре татко ми рече да ме пуштите од училиште ќе периме теписони
Професорот: Добро оди
Јас: Благодарам професоре, ве поздрави татко ми

Method 4:

Јас: Професоре баба ми доби труење од храна, пуштите ме да ја одведам во Болница

Професорот: Добро, нема проблем само оди

Method 5:

Јас: Професоре јас си одам
Професорот: Каде??
Јас: Професоре дедо ми имаше со сообраќајка, пред умирање е морам да одам
Професорот: леле со лесно нека му е
Јас: Благодарам професоре

PS: always work:D

T

Torchyrus

Гостин
Поштено и реално треба да одам во Шкорпион на софра да пиеме да јадеме му кажувам на професорот сакал идел со нас сакал не исто ми се фаќа неможе да испиие да изеде колку нас сите ... :)
ама и доста успешно ги лажам професорите т.с класната највеќе и никогаш не посумјала дека ја лажам оти се перфектно изработени лаги кажувам имав само 6 неоправдани оваа година ...
Иначе имам лажни оправданиа перфектно изработени со све али не сум ги пуштил уште актвино у погон неам потреба :D

Kajgana Shop

На врв Bottom