Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Дај бе чувај си ја хомофобичната природа за тебе! :)
А зашто да го променам никот? Мислам која ти е логиката тука? Во моите 24 години јас Зубизерета го иам гледано два пати и тоа за Валенсија пред да се пензионира.
Ако ти е небитно од кај се зошто тогаш спомнуваш локации? Уште еден фејл лоџик момент во твоето пишување.
Задоволен сум сега. Барем знам дека не можам да ти контрам така дегенски и нелогично само колку да бидам тој што последен удрил шамар на противникот. Cause i like Barcelona, regardless of the spanking they gave Manchester in two finals...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Дај бе чувај си ја хомофобичната природа за тебе! :)
А зашто да го променам никот? Мислам која ти е логиката тука? Во моите 24 години јас Зубизерета го иам гледано два пати и тоа за Валенсија пред да се пензионира.
Ако ти е небитно од кај се зошто тогаш спомнуваш локации? Уште еден фејл лоџик момент во твоето пишување.
Задоволен сум сега. Барем знам дека не можам да ти контрам така дегенски и нелогично само колку да бидам тој што последен удрил шамар на противникот. Cause i like Barcelona, regardless of the spanking they gave Manchester in two finals...
невермајнд за никот, нема поента да ти дообјаснувам некои шеги. Него, друг е муабетот.
Локациите... ти реков бе, ти прв почна да ги спомнуваш топонимите, хидронимите, оронимите во државава, па си реков, сигурно е тоа very cool, и почнав и јас. Тоа е логиката тука. Кај тебе побарај си ја, пошто сум ја од Дебар.
Мило ми е што си задоволен. Мене уште помило ќе ми е да се најдеме уште во едно Финале, за бројката на крајот да ја смениш во three.

G

Gray Foxx

Гостин
За бројката се надевам дека ке се смени, ама во 2-1. :)
Мразам да се повторувам ама ако од мојов коментар-
Многу гнев има човече во тебе за дете од Дебар
заклучи дека треба да ги напишеш следниве повраќаници:
Или да не се чудам, сепак, Дебар е мал град, ама кај Вас таму, радијацијата е на ниво со Фукушима.
Сајонара бе... ванаби Фукушима
Подруго е. Него, од тој таму пивофестот не се добива инспирација. Може да заврши на ција, ама дефинитивно нема да биде ништо продуктивно.
Како не бех тука бех тамо бех бе. Како то нох животх нештох ми зборишх комплексх од некојсиХ УнитедХ.
Знаел тој во Латинска Македонија што е комплекс.
Не бе. Не навивам за Манчестер и живеам во западните делови на Македонија. Океј е. Ама фала за грижата, сепак знам како ти е.
Дефинитивно Прилеп. Процентуален лидер во сељачана
Кој ти рипа ко мајмун за семки бе?
Ау, да бе, прилепчанец беше
Во Прилеп не се сите сељаци, ама 90 проценти dabome се. Бројката во другите градови се влече околу 88 проценти, па затоа е таа разлика
Then my friend you have some serious issues. :)
Ај сеа остани ми со здравје, cause i have some rendering to do.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ми се допаѓа тоа што мислиш дека ние од Дебар сме пацифисти, шамани, ленонисти, хипици, битници, фанови на the Doors и слично.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.442
Зошто ја избегнуваш вистината во целиот тој случај?
Моите „мал милион“ безвеза мислења кои треба да ги разрошкам низ страниците наназад, се само одговор на „поголемиот милион“ безвеза реплики кон МЕНЕ од фанови на Манчестер Јунајтед. Ако нема акција, нема ни реакција. Не знам што не ти е јасно тука. Зарем помисли дека на страниците наназад, сам зборувам?
Воопшто не забележа ниско ниво на дискусија од „вашите фанови“? Или кај нив е се во ред?

А мојот ник, зошто постојано го коментирате мојот ник?
Тој е само реакција на неверојатната склоност на Eric the King, членот ваш, кон Ерик Кантона. Поради можеби менталната нарушеност, прво тој се закани со физичка пресметка со секој што ќе го спомне неговото име. Јас му подарив ник. Ова е подарок кон него. Инаку, воопшто, што ми е мене гајле за Кантона?

И за крај... спомна дека „никогаш не си влегол во глупа дискусија“.
Според тебе, секоја дискусија каде јас учествувам, не е глупа? Зошто тогаш комуницираш со мене?
Епа зошто си ти тогаш во центар на тие мислења, а не се некој други членови тука? Зошто тебе ти реплицираат, а не на некој други? Јест да некои се многу повеќе избувливи, али за тоа да се случи мора да има некоја причина, не туку-така...

Рече што ти е тебе гајле за Кантона? Читај се низ самиве постови :)

Што е битно тоа? Ако добил 5 натпревари или 5 сезони казна, менува дали има нешто во главата или не?

Или според критеријата на Ерик Кантона македонски... за КЛУБОТ го направил. Само, не ми е јасно, како за клубот?!
Насилството за тебе е убавина?

А викаш: некои делиблни навивачи го провоцираа додека излегуваше и тој ни два ни три - клоците! Ама каде е КЛУБОТ во целата приказна?! Како тој исклоца навивач за КЛУБОТ?

За клубот или за неговата усвитена глава? Која, патем, е празна?
Ако не ти е гајле брате, нема воопшто да се замараш за тоа кој бил, шо бил Кантона...

И да...не сум влегол во глупа дискусија. Али види го прво мојот пристап кон тебе во првиот пост и начинот на кој ти потоа реплицираше. Сега сум во глупа дискусија затоа што нема поента со тебе да се дискутира и затоа се одјавувам и не сакам да те реплицирам, а не сакам ни да бидам реплициран од страна од тебе. Поздрав и апел до фановите на Јунајтед...не се замарајте со наведениов член, очигледно е дека нема што да прави во овие сончеви денови.

П.С: Модератори дај избришете ги мислењава кои немаат никаква врска во претходниве неколку страни, зошто стварно немаат никаква допирна точка со моменталните случувања во ПЛ.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Се согласувам дека нема смисла. Веќе навистина нема поента. Знаеш зошто?
уствари, ме мрзи бе, веќе ми се смачи бе пријателе.

Ама ај...

1. во центар на вниманието сум? Затоа што зборувам против најбројната армија на навивачи на Форумот, и општо, во Македонија. Кој друг го прави тоа бе?
2. Тебе ти е гајле за мене? А?
Олку глуп аргумент како овој дека „се замарам со кантона“ оти се фатиф за дискусија за неговиот дивјачки напад на навивач и неговата off the pitch интелегенција и однесување?
Ти бре, кога дискутираш со некого за нешто, ептен си заинтересиран за „нештото“ за кое дискутираш?
Како што имаш направено солидно истражување за мене. Ако јас сум наклонет да зборувам за кантона, тогаш ти си за мене?
3. Кој е начинот на кој ти одговорив бре во дискусијата? Што ти направив? те навредив, те опцув, ова она? што? Не ти ставив лајк?
4. Не сте нормални, мајке ми.
5. Не очекувам да ме цитираш, а уште помалку да се замараш со мене, како што јас се замарам со кантона.
--- надополнето: Jul 20, 2011 1:10 PM ---
Дискусијава е во најмала рака глупа и бесмислена.
Во таа дискусија учетвувам јас од една страна и барем 15 души од друга страна.

Во овој случај, на еден глуп имаш 15 други.

Got it?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Абе остави ги брат. Бесмислено е! 100 души против еден. Секогаш е така овде. После тој едниот ќе го прават будала.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
3. Кој е начинот на кој ти одговорив бре во дискусијата? Што ти направив? те навредив, те опцув, ова она? што? Не ти ставив лајк?
Хахахахахахахахахаха... :pos:
Се ти беше елита, ама тва ти беше врХ! :)
И за крај, просветли нe и дај ни дефиниција за комплекс. :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе остави ги брат. Бесмислено е! 100 души против еден. Секогаш е така овде. После тој едниот ќе го прават будала.
Вмешај се и ти и ќе бидат 100 души против двајца.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Хахахахахахахахахаха... :pos:
Се ти беше елита, ама тва ти беше врХ! :)
И за крај, просветли нe и дај ни дефиниција за комплекс. :cuc:
Не го сфати муабетот со „лајк“? Како бе... туку што се чудам, дури и интернет имате таму....
Вмешај се и ти и ќе бидат 100 души против двајца.
Он и онака за Ливерпул навива. Таман ќе ви се најде...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.

Daily Mirror:
• Блекбрун се обидува во своите редови да го ангажира напаѓачот на Шалке, Раул Гонзалес.
• Цеск Фабрегас на емоционален начин го замолува Арсен Венгер да го пушти во Барселона.
• Николас Анелка е подготвен да ја одработи и последната сезона од договорот со Челзи – со цел наредната сезона како слободен играч да си овозможи подобар трансфер.
• Астон Вила ќе достави нова понуда за услугите на Чарлс Нзогбиа од Виган.
• Менаџерот на Тотенхем, Хари Реднап потврди дека го посакува Емануел Адебајор на позајмница.
• Играчот на Рома, Даниеле Де Роси го ’алармираше’ Челзи и Манчестер Сити откако преговорите за нов договор со неговиот клуб стопираја.
• Менаџерот на Манчестер Сити, Роберто Манчини ќе направи изненадувачки обид за ангажман на напаѓачот на Бурнемут, Дени Ингс.
• Напаѓачот на Виган, Мауро Босели се очекува својот премин во Естудијантес да го комплетира до крајот на неделата.
• Претседателот на Болтон ќе замине за САД со цел да го комплетира амбициозниот обид за Жефрен Суарез вреден 5 милиони фунти.
• Надежите дека Хуан Мата ќе премине во Арсенал пораснаа, откако од клубот јавија дека играчот е на продажба.
• Алберто Аквилани наредната сезона може да биде приморан на останување во Ливерпул, бидејќи Фиорентина засега неможе да му понуди плата како што ја заработува на Енфилд.
• Арсенал е подготвен да го продаде Џеј Емануел Томас – но Арсен Венгер бара 1 милион фунти за неговите услуги.
• Бирмингем го посакува на позајмница напаѓачот на Њукасл, Нил Ренџер.
The Sun:
• Карлос Тевез и понатаму сака да замине од Сити – иако неговиот премин во Коринтијанс пропадна.
• Арсен Венгер се наоѓа под притисок од страна на првите луѓе на Арсенал со цел да започне со трошење на трансфер пазарот.
• Џон Арне Рисе вели дека фановите на Ливерпул го посакувале назад на Енфилд, пред тој да премине во Фулам.
• Николас Анелка синоќа изјави дека нема да преферира заминување од Челзи.
• Њукасл повторно се враќа во трката за Мевлут Ердинч од ПСЖ.
• Мет Тејлор ги напушти подготовките на Болтон со цел да го комплетира трансферот во Вест Хем.
• Вулверхемптон го посакува играчот на Ливерпул, Џеј Спиринг на позајмница.
Daily Star:
• Манчестер Сити планира двоен ангажман на Весли Снајдер и Кун Агуеро вреден 40 милиони фунти.
• Овен Харгривс синоќа имал преговори со ВБА.
• Играчот на Виган, Чарлс Нзогбиа се надева дека ќе го комплетира преминот во Сандерленд а не во Астон Вила.
• Дарен Бент вели дека Астон Вила нема да може со ниту еден играч да ги замени Стјуарт Даунинг и Ешли Јанг.
• Малага доставила понуда од 15 милиони фунти за Адел Тарабт.
Daily Mail:
• Од Интер го предизвикуваат Сер Алекс Фергусон со цел да се врати во трката за Снајдер но со поголема понуда.
• Ромелу Лукаку е блиску до својот премин од соништата во Челзи вреден 18 милиони фунти.
Daily Express:
• Од Виган го посакуваат Шон Рајт Филипс да го замени Чарлс Нзогбиа.
• Рио Фердинанд се надева дека новите засилувања на Јунајтед ќе помагнат тимот и понатаму да биде составен од ’победници’.
Daily Telegraph:
• Интер, Реал Мадрид и Јувентус ја разлгедуваат можноста за ангажман на Карлос Тевез, откако пропадна неговиот премин во Коринтијанс.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.339
• Цеск Фабрегас на емоционален начин го замолува Арсен Венгер да го пушти во Барселона.
:LOL:
Пушти ме стари ќе ти го сиснам за последен пат...па одам во ѕвездите :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom