Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
ПСЖ као требаше да гради опасен тип, мислам дека арапски капитал и таму навлезе. Па пред некое време фрчеа понути ваму таму. Е сега, трошат од тој капиталот на играчи од 12та класа, како тој Тарабт, Трабант и сл.
--- надополнето: Jul 20, 2011 10:45 AM ---
Го иам профилов на форумов неколку години, ама тек оваа година станав поактивен. Не знам никој лично од форумов, а и повеќето од вас си ги имате сокриено личните податоци, ама имав некое претчувство дека повеќето од вас се повозрасни од мене. Сум се заебал гадно. Толку ли ви е досадно, па тролате со навреди од пред компјутер!?
Најинтересно од се' е што Дено, ти го обожава коментарот. Тоа ти е како Исус Христос да дојде на свирка на метал бендот Rotten Christ.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море не ми се прај на мутав бе филозофу , не гледаш , слеп си или ДА? Цело време навредува членови , (настрана тоа шо јади витамини и за клубот и за играчот)
Перфектен пример број 2.

... оф ти истиот си бил. Не се важи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Ова вистина бе Таарабт во ПСЖ за толку пари ? А кога ќе помислам дека имаше шпекулации за чиста трампа Кол-Тарабт o_O

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.442
Олку темава за Премиер лигава не беше распишана дури кога беше во тек најинтересниот период од минатата сезона, а сега за 2-3 дена се поминаа неколку страници.

ПСЖ као требаше да гради опасен тип, мислам дека арапски капитал и таму навлезе. Па пред некое време фрчеа понути ваму таму. Е сега, трошат од тој капиталот на играчи од 12та класа, како тој Тарабт, Трабант и сл.

Најинтересно од се' е што Дено, ти го обожава коментарот. Тоа ти е како Исус Христос да дојде на свирка на метал бендот Rotten Christ.
Брат...Не ти е досадно веќе 2-3 дена да навлегуваш во конфликт со сите од фан клубот на Манчестер Јунајтед? Прво Кантона ти сметал, после Тевез не сме го почитувале бла бла...Наша ствар. Ние, фановите на нашиот тим одредуваме кој е легенда за клубот затоа што ние сме едни од најкомпетентните за тоа, како што во случајов вие фановите на Барса го величите Меси и компанија во изминатиов период (вреди ли сега да ти речам Барса игра тимски, зошто го величите Меси?! или пак претходно тоа беше Роналдињо и ред други.). Секој тим има свој лидер кој и покрај тимската игра знае да се издвои и да покаже класа пред другите и да го предводи тимот во успеси. Секако дека секој фудбалер има заслуга за секој успех на тимот, но секогаш постои некој предводник на тимот кој го води кон тие успеси. Затоа мислам дека сега вреди да се стави крај на оваа дискусија и да се продолжи да се коментираат темите во врска со Премиер лигата :) Поздрав

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Олку темава за Премиер лигава не беше распишана дури кога беше во тек најинтересниот период од минатата сезона, а сега за 2-3 дена се поминаа неколку страници.

Брат...Не ти е досадно веќе 2-3 дена да навлегуваш во конфликт со сите од фан клубот на Манчестер Јунајтед? Прво Кантона ти сметал, после Тевез не сме го почитувале бла бла...Наша ствар. Ние, фановите на нашиот тим одредуваме кој е легенда за клубот затоа што ние сме едни од најкомпетентните за тоа, како што во случајов вие фановите на Барса го величите Меси и компанија во изминатиов период (вреди ли сега да ти речам Барса игра тимски, зошто го величите Меси?! или пак претходно тоа беше Роналдињо и ред други.). Секој тим има свој лидер кој и покрај тимската игра знае да се издвои и да покаже класа пред другите и да го предводи тимот во успеси. Секако дека секој фудбалер има заслуга за секој успех на тимот, но секогаш постои некој предводник на тимот кој го води кон тие успеси. Затоа мислам дека сега вреди да се стави крај на оваа дискусија и да се продолжи да се коментираат темите во врска со Премиер лигата :) Поздрав
Не ми е досадно, оти не го правам тоа. Ако моето мислење за “вашиот клуб“ ви изгледа како нешто што мора да го сузбиете, тоа не значи дека јас ги „закачам“ сите фанови на “вашиот клуб“ за кои сте „најкомпетентни“.
Според твојата логика, како и според логиката на фановите на „вашиот тим“, секој треба да си го гледа својот двор, односно тимот за кој навива. Секое мислење надвор од неговиот тим треба да му обезбеди вајлд карта за бесење или палење на клада.
Ако вие сте најкомпетентни за „одредување на легендите“, тогаш јас сум најкомпетентен за да кажам дека ме заболе за „вашите легенди“. Аналогно на тоа, можам да се потпишам како сакам, кога сакам, и да употребам во речениците што сакам, се додека не е упатено директно кон некој од членовите (исклучок кога си го барал некој), без тоа Вас „навивачите на вашиот клуб“ да ве засега многу.
Дали треба јас тебе да ти дадам дозвола да ги гледаш барселона? Можеби сум љубоморен, и сакам само јас да ги гледам. Па ако уште еднаш го спомнеш Меси, влегуваш во конфликт со мене, ме провоцираш. И после ќе те прашам дали ти е „досадно овие два-три дена“
така испаѓа.
Поздрав и натака.

G

Gray Foxx

Гостин

Настрана глупите паралели, стварно е нелогично да се расправам со бескичмењак шо во тема за фудбал му сметаат членови од "Латинска" Македонија.
It's not my level dude!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Настрана глупите паралели, стварно е нелогично да се расправам со бескичмењак шо во тема за фудбал му сметаат членови од "Латинска" Македонија.
It's not my level dude!
Кои глупи паралели Дено? Твоите ли?
Можеби.
Да те прашам нешто, додека си тука. Дали се сеќаваш кога во дискусија го употреби „зборот“ Дебар за да опишеш дека доаѓам од некоја забеготина од град, при што треба да се фрли дамка на моите размислувања. Останатото, е само аналогија на твојот зародиш на регионална поделеност на државата.
А што се секираш ти бе, не си од Латинска Македонија.
Повеќе од Фукушима.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не ти здосади да ја трујаш темава со глупости? o_O

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.442
Не ми е досадно, оти не го правам тоа. Ако моето мислење за “вашиот клуб“ ви изгледаат како нешто што мора да го сузбиете, тоа не значи дека јас ги „закачам“ сите фанови на “вашиот клуб“ за кои сте „најкомпетентни“.
Според твојата логика, како и според логиката на фановите на „вашиот тим“, секој треба да си го гледа својот двор, доносно тимот за кој навива. Секое мислење надвор од неговиот тим треба да му обезбеди вајлд карта за бесење или палење на клада.
Ако вие сте најкомпетентни за „одредување на легендите“, тогаш јас сум најкомпетентен за да кажам дека ме заболе за „вашите легенди“. Аналогно на тоа, можам да се потпишам како сакам, кога сакам, и да употребам во речениците што сакам, се додека не е упатено директно кон некој од членовите (исклучок кога си го барал некој), без тоа Вас „навивачите на вашиот клуб“ да ве засега многу.
Дали треба јас тебе да ти дадам дозвола да ги гледаш барселона? Можеби сум љубоморен, и сакам само јас да ги гледам. Па ако уште еднаш го спомнеш Меси, влегуваш во конфликт со мене, ме провоцираш. И после ќе те прашам дали ти е „досадно овие два-три дена“
така испаѓа.
Поздрав и натака.
Види...Да беше едно мислење кон нашиот клуб, ќе сватев, ама сепак види разрошкај страни наназад и сам ќе здогледаш дека не е само едно мислење ако бидеме реални.
Напротив, во мојот пост никаде не спомнав дека мислењата од останатите фанови не се добредојдени или нешто слично. Јас напоменав дека фановите на секој клуб најдобро знаат да забележат и да го одредат својот лидер, легенда и тако даље...Мислења од типот што направил тој за клубот, колку придонесол за клубот се добредојдени, а не како твоите (читај ги наназад, ме мрзи да ги листам сега)
Ако отолку те заболело за некој од нашите легенди во случајов, зошто го користиш тој ник? (Не сакам да влегувам во дискусија од типот затоа што така сакам бла бла, ме интересира тоа кога велиш дека те „заболело“ за нашите легенди, а во случајов го имаш тој ник).
На никого не давам дозвола да го гледа мојот тим, а и од никог не барам дозвола да гледам некој друг тим...Доколку си ме следел на форумов (а очигледно не затоа што си член тука веќе 1 месец) ќе забележиш дека никаде не сум влегол во некоја глупа дискусија каде што би испровоцирал некој друг член на форумов.
Секој си има своја навивачка култура ;)...Ако си дојден овде да дискутираш на ниво за тоа како станал Кантона легенда, како тоа Тевез не е прифатен од црвените ѓаволи, зошто Роналдо и покрај тоа што си замина во Реал е почитуван во клубот, зошто Чичарито а не Тевез...никој нема да те нападне и да те вреѓа и така натака.
Тебе што би те вреѓало ако влезам ја во дискусија со фан со Барса и дискутираме како тоа функционира триото Чави-Иниеста-Меси, како тоа Меси се снаоѓа со противниците и други работи. Биди реален дека многу побурно ќе изреагираш ако речам ма кој Меси, целиот тим игра за него и така натака отколку за тоа што претходно. ;)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ај ако не е проблем дискусијава терај те си ја по ПП бидејќи постовите (повеќето) имаат мала да не речам никаква поврзаност со темава.

G

Gray Foxx

Гостин
Многу гнев има човече во тебе за дете од Дебар
Ако ова личи на таков опис тогаш имаш проблеми со основата во најкултурната комуникација- разбирањето.
Иначе ми се свиѓаше и твојот пост за Тевез и Овен затоа што и мене ми е беден трансферот на скаузерскиот газолижач, според твојава бедна дефиниција на логика шо ме прави тоа?
Со такви како тебе се среќавам цела учебна година. Јасни ми се. Поготово тие од Латинска Македонија, какоХ ти бее генералееХ. Нејќам да трошам време.
Треба ли коментар?
И не знам од каде толку потребата да се праиш смарт-ес?
Те прашуам за кој навиваш за да споредиме легенди на тој клуб со нашиве да видиме зашо толку омраза спрема прекрасен клуб со традиции, од каде толку гнев спрема толку харизматичен играч (посебно за тоа време) играч поради кој се смени фудбалот и генерализациите спрема странски фудбалери во Англија?
А ти ми одговараш:
Не очекувај да ти врати. Сигурно игра фудбал некаде на некоја плажа, на песок. Го гледав еднаш на eurosport. Ама се си мислам дека е за Leeds.
Која беда човече, тие од Латинска Македонија барем имаат трошка разум и спремни се за интелегентна дискусија, нешто што е утопија за тебе.
И патем, не е за Лидс, за Манчестер е. You bloody bastard :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Види...Да беше едно мислење кон нашиот клуб, ќе сватев, ама сепак види разрошкај страни наназад и сам ќе здогледаш дека не е само едно мислење ако бидеме реални.
Напротив, во мојот пост никаде не спомнав дека мислењата од останатите фанови не се добредојдени или нешто слично. Јас напоменав дека фановите на секој клуб најдобро знаат да забележат и да го одредат својот лидер, легенда и тако даље...Мислења од типот што направил тој за клубот, колку придонесол за клубот се добредојдени, а не како твоите (читај ги наназад, ме мрзи да ги листам сега)
Ако отолку те заболело за некој од нашите легенди во случајов, зошто го користиш тој ник? (Не сакам да влегувам во дискусија од типот затоа што така сакам бла бла, ме интересира тоа кога велиш дека те „заболело“ за нашите легенди, а во случајов го имаш тој ник).
На никого не давам дозвола да го гледа мојот тим, а и од никог не барам дозвола да гледам некој друг тим...Доколку си ме следел на форумов (а очигледно не затоа што си член тука веќе 1 месец) ќе забележиш дека никаде не сум влегол во некоја глупа дискусија каде што би испровоцирал некој друг член на форумов.
Секој си има своја навивачка култура ;)...Ако си дојден овде да дискутираш на ниво за тоа како станал Кантона легенда, како тоа Тевез не е прифатен од црвените ѓаволи, зошто Роналдо и покрај тоа што си замина во Реал е почитуван во клубот, зошто Чичарито а не Тевез...никој нема да те нападне и да те вреѓа и така натака.
Тебе што би те вреѓало ако влезам ја во дискусија со фан со Барса и дискутираме како тоа функционира триото Чави-Иниеста-Меси, како тоа Меси се снаоѓа со противниците и други работи. Биди реален дека многу побурно ќе изреагираш ако речам ма кој Меси, целиот тим игра за него и така натака отколку за тоа што претходно. ;)
Зошто ја избегнуваш вистината во целиот тој случај?
Моите „мал милион“ безвеза мислења кои треба да ги разрошкам низ страниците наназад, се само одговор на „поголемиот милион“ безвеза реплики кон МЕНЕ од фанови на Манчестер Јунајтед. Ако нема акција, нема ни реакција. Не знам што не ти е јасно тука. Зарем помисли дека на страниците наназад, сам зборувам?
Воопшто не забележа ниско ниво на дискусија од „вашите фанови“? Или кај нив е се во ред?

А мојот ник, зошто постојано го коментирате мојот ник?
Тој е само реакција на неверојатната склоност на Eric the King, членот ваш, кон Ерик Кантона. Поради можеби менталната нарушеност, прво тој се закани со физичка пресметка со секој што ќе го спомне неговото име. Јас му подарив ник. Ова е подарок кон него. Инаку, воопшто, што ми е мене гајле за Кантона?

И за крај... спомна дека „никогаш не си влегол во глупа дискусија“.
Според тебе, секоја дискусија каде јас учествувам, не е глупа? Зошто тогаш комуницираш со мене?
--- надополнето: Jul 20, 2011 11:38 AM ---
Ако ова личи на таков опис тогаш имаш проблеми со основата во најкултурната комуникација- разбирањето.
Иначе ми се свиѓаше и твојот пост за Тевез и Овен затоа што и мене ми е беден трансферот на скаузерскиот газолижач, според твојава бедна дефиниција на логика шо ме прави тоа?

Треба ли коментар?
И не знам од каде толку потребата да се праиш смарт-ес?
Те прашуам за кој навиваш за да споредиме легенди на тој клуб со нашиве да видиме зашо толку омраза спрема прекрасен клуб со традиции, од каде толку гнев спрема толку харизматичен играч (посебно за тоа време) играч поради кој се смени фудбалот и генерализациите спрема странски фудбалери во Англија?
А ти ми одговараш:

Која беда човече, тие од Латинска Македонија барем имаат трошка разум и спремни се за интелегентна дискусија, нешто што е утопија за тебе.
И патем, не е за Лидс, за Манчестер е. You bloody bastard :)
Ако тебе не ти личи, тогаш можеби кај тебе нешто не е во ред. Патем, го мразам зборот можеби.
Секогаш кога ќе спомнеш местолокација со тој што дискутираш, значи дека му подметнуваш основа бе, пеер. Не дека мене ми е гајле, повеќе тебе ти испадна. Остави го тоа, ајде.
И што има врска за кој јас навивам бе? Нели за Ливерпул бев?
Демек, ако навивам за Реал Мадрид, ќе ме копнеш дека немаме титула во ЛШ. Ако навивам за Јувентус, ќе ме копнеш за последната сезона. Ако навивам за Пењарол, за што? И тн.
Зошто треба да има врска за кого јас навивам, пеер?

И патем, не ја увиде шегата во мојот пост. А впрочем, играше за Лидс човекот. Знаеш што го прави тоа?
Пошто спомна Овен и Тевез, него, ајде...

G

Gray Foxx

Гостин
Не заебаај, за Лидс играше а? :) Шега е точно, ама глупава и неоснована. Ми споредуваш една сезона играње во Лидс со годините поминати на Овен во Ливерпул? Кај ја најде сличноста бре? Или само да се дроби неосновано.
Важно е пеер за кој си, важно е. За да заличи дискусијата на нешто што е сосема различно од сегашново тролање против Кантона бидејќи Ерик д Кинг ти влегол како трн во око.
Па затоа ми се свиѓаше постот на стормспикер бидејќи е сосема нелогично да пробам да дискутирам со некој на кој му сметаат децата од Прилеп, Латинска Македонија (од каде глупиов израз јеботе), локалните Дебарски села, Хирошима, Фокушима, Нагасаки и Перу.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Не заебаај, за Лидс играше а? :) Шега е точно, ама глупава и неоснована. Ми споредуваш една сезона играње во Лидс со годините поминати на Овен во Ливерпул? Кај ја најде сличноста бре? Или само да се дроби неосновано.
Важно е пеер за кој си, важно е. За да заличи дискусијата на нешто што е сосема различно од сегашново тролање против Кантона бидејќи Ерик д Кинг ти влегол како трн во око.
Па затоа ми се свиѓаше постот на стормспикер бидејќи е сосема нелогично да пробам да дискутирам со некој на кој му сметаат децата од Прилеп, Латинска Македонија (од каде глупиов израз јеботе), локалните Дебарски села, Хирошима, Фокушима, Нагасаки и Перу.
Најубаво е да се дроби неосновано. Знаеш, „абе ја не сум педер, само еднаш сум се онадел со маж. Има еден 50 пати, тој е педер“.

Него, ја сум фан на Барселона, и ако ти кажам дека Зубизарета ми беше омилен играч на времето, да не го промениш никот и ти бе?

И кој трола против Кантона, освен никот бе!? Колку пати сум го спомнал Кантона? Не повеќе од вас, се лкадам со живот.
Јас јадам трици за нешто друго, за малоумноста на поединци. Небнитно од кај се. И од Дебар нека се, што има врска.

Задоволен сега со барселона?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom