Ф
Фил Ајви
Гостин
ok man, we get it, сликовница стана темава
ајде само оштро од старт, брз гол и да се спречи бункерот
ајде само оштро од старт, брз гол и да се спречи бункерот
#Peru: Fernández, Rodríguez, Acasiete, Vílchez, Carmona; Yotún, Balbín, Cruzado, Vargas; Guerrero y Advíncula #CA2011
#Uruguay: Muslera, Pereira, Lugano, Coates, Cáceres; Gargano, Ríos, González, Pereira; Forlán y Suárez #CA2011
Сите тројца играа, инаку Форлан - Суарез се незаменливи.И така би бил замена, партнерството Форлан - Суарез само луд би го растурил
Додека не се повреди Кавани сите тројца играа заедно,повреда е во прашање,јас па баш најдов момент кога да уплатам на Кавани за најдобар стрелецИ така би бил замена, партнерството Форлан - Суарез само луд би го растурил
Сите тројца играа, инаку Форлан - Суарез се незаменливи.
Знам дека тројца играа во напад секогаш, ама некако подобро ми играат кога се во дуо овие двајца, таков впечаток се добива, индијанецот некако ми штрчи, ама ќе видиме, може тој па многу важен гол да постигне ако заигра пакДодека не се повреди Кавани сите тројца играа заедно,повреда е во прашање,јас па баш најдов момент кога да уплатам на Кавани за најдобар стрелец
Па мора така да се игра кога Уругвај се подобри од нив во секој сегмент,е сеа Перу со таква игра може од контри да се обиде да постигне гол.Индијанциве Перу уште ке замараат со 10 играчи во одбрана и голема веројатност има да гледаме продолженија до 6 саат
Не биди толку сигурен....Не се секирајте Суарез ќе даде гол докај 70-та,ФТ 2-0
Требаше до сега веќе 2-0 да биде,ама како и да е креан резултат 2-0 за УругвајНе биди толку сигурен....
Иначе Гереро 59 минута за 1-0 и така резултатот ќе остане до крај.
VAMOS PERU ! ! !