Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Многу е курвински да се јадат трици за фудбалер кој ви донесе титула во Премиер лига. А притоа, да се прибере играч кој до “вчера’“ носеше црвен дрес додека ја преминуваше реката Мерси.

О, да... it's scum United

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Многу е курвински да се јадат трици за фудбалер кој ви донесе титула во Премиер лига. А притоа, да се прибере играч кој до “вчера’“ носеше црвен дрес додека ја преминуваше реката Мерси.

О, да... it's scum United
Ние му помогнавме да освои титула, има разлика!
Во Сити отиде за пари и тоа е неопростливо!
И фановите на Ливерпул нема да му простат на Овен, но тој титула си крена, Стевче нека почека, може како пензионер ќе му дадат една почесна титула!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ние му помогнавме да освои титула, има разлика!
Има преголема разлика. најверојатно меѓу перцепцијата на фан на Манчестер Јунајтед и останатите луѓе.

Карлоз тевез беше клучен играч за освојувањето на претпоследната (18та) титула на Манчестер, кога го победивте Ливерпул во трката кон тронот. Е сега, не е толку убав да онанирате на него, па затоа...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
These are the side-effects ...
Друже олкав комплекс не сум видел одамна, морам да ти признаам. Валда ти е пошто си од Дебар па "братучедиве" те праќаат редовно по цигари и мораш да одиш, ама незнам што ти е крив Јунајтед.:D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Друже олкав комплекс не сум видел одамна, морам да ти признаам. Валда ти е пошто си од Дебар па "братучедиве" те праќаат редовно по цигари и мораш да одиш, ама незнам што ти е крив Јунајтед.:D
Не бе. Мене ме заболе за Манчестер Јунајтед. Не го перцепирам. Ја си пратам друго првенство. Него... пред некој ден ја бев amused од некои поединци кои се прокламираат како интелигентни фанови на црвените ѓаволи, па си реков, да се позанимавам со нив малку.

И се надевам дека еден ден, ќе пораснете сите вие (бидејќи реткo има навивач на Манчестер Јунајтед кој е постар од 29 години), па ќе правиме прав муабет, без да го користите зборот комплекс, без да знаете што значи.
уствари не, ми текна дека годините немаат врска. ;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Не бе. Мене ме заболе за Манчестер Јунајтед. Не го перцепирам. Ја си пратам друго првенство. Него... пред некој ден ја бев amused од некои поединци кои се прокламираат како интелигентни фанови на црвените ѓаволи, па си реков, да се позанимавам со нив малку.

И се надевам дека еден ден, ќе пораснете сите вие (бидејќи реткo има навивач на Манчестер Јунајтед кој е постар од 29 години), па ќе правиме прав муабет, без да го користите зборот комплекс, без да знаете што значи.
уствари не, ми текна дека годините немаат врска. ;)
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш.;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш.;)
Кога реков нешто за Манчестер Јунајтед? тој е шампион на Англија и најдобриот тим на Островот.
Јас коментирам за навивачите, општо, ама бидејќи поблиску ми се македонските, си праам муабет онака, од ракав.
Што е комплекс?
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш

Ова ќе го запамтиме СИТЕ НИЕ и ќе го искористиме кога некој паметњакович од кај вас (или ете, било каде) ќе напише Лузерпул, Шити, Афронал, Фарса или слично.
Thank you

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се се, ама како тоа Тевез ја донел титулата, не можам да сфатам.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Се се, ама како тоа Тевез ја донел титулата, не можам да сфатам.
Само еден од тие моменти. Не е фер спрема човекот, кој ви донесе титула која не признавате дека ви ја донел, да го навредувате, а притоа на клупата да ви дреме Мајкл Овен.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Кога реков нешто за Манчестер Јунајтед? тој е шампион на Англија и најдобриот тим на Островот.
Јас коментирам за навивачите, општо, ама бидејќи поблиску ми се македонските, си праам муабет онака, од ракав.
Што е комплекс?
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш

Ова ќе го запамтиме СИТЕ НИЕ и ќе го искористиме кога некој паметњакович од кај вас (или ете, било каде) ќе напише Лузерпул, Шити, Афронал, Фарса или слично.
Thank you
Комплексов твој ме потсеќа на еден натпис од сувенирите што се продаваат околу Олд Трафорд. Еве го

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро бе сега, вие идиоти сте или се правите?Да го сакам горзниот што за пари си го продаде газот од најдобрит клуб на светот, во лузерите од другата страна на градот, него да го сакам?Дај не замарајте.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Добро бе сега, вие идиоти сте или се правите?Да го сакам горзниот што за пари си го продаде газот од најдобрит клуб на светот, во лузерите од другата страна на градот, него да го сакам?Дај не замарајте.
А Мајкл Овен го сакаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom