Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добро друже ајде, ти знаеш за што ми е, ти го следиш Манчестер повеќе од сите нас, добро, пробав да ти докажам нешто, ти по свое си гледаш, нека ти биде, не ќе се бркаме ко мачката и глушецот.

А ко што гледам баш Ливерпулски настроен си, сигурно и тебе тогаш не ти било сеедно Торес што отиде по Челзи и ај сега ќе се правиме и на Манчестерциве исто им било со Тевез.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Као тебе до потенцијалот на Тевез ти е? Ма не, друга е работата. Сепак тој замина да игра во „Шити“, нели?
Може ќе се согласам дека јас прв почнав за Тевез, но тоа е заради навредите кои ги испраќаа (други, не ти) кон Тевез, играч кој Ви ја донесе титулата и беше „црвен ѓавол“. Што и да направил, заслужува повеќе од респект. Или додека е кај вас е сјаен, а после е копиле и вампир и сл. Значи, секој го гледате објективно доколку не е на Олд Трафорд. Секако...

А доколку тврдиш дека колективот е тој кој носи резултати, немој да величаш (величате) поединци, лајк Кантона. Сепак, вашата филозофија се темели на манчестер Јунајтед, на тимот, не на поединци. Зошто тогаш тој е Крал? Сепак, треба да ми одговори Ерик д Кинг, афкорс.
Останатото е јасно...

Со такви како тебе се среќавам цела учебна година. Јасни ми се. Поготово тие од Латинска Македонија, какоХ ти бее генералееХ. Нејќам да трошам време.
Чудно изгледа, ама едини здрав и прав навијач да ви е девојче, ми изгледа чудно. (нејќам да звучам шовинистички, секако)
Ама ти, сепак си генералХ на манчестер фааановее ааа?
Хахаха... ебати ретардиранио :) Ај коо ќе си спреман да одговараш дигни рака, ќе ти дадам шанса. :) Само немој да си го трошеш времето залудно. Секој твој миг е злато вреден. Незнам ни шо се расправаш со нас. Ти си за некоја понапредна генерација, поштено. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Добро друже ајде, ти знаеш за што ми е, ти го следиш Манчестер повеќе од сите нас, добро, пробав да ти докажам нешто, ти по свое си гледаш, нека ти биде, не ќе се бркаме ко мачката и глушецот.

А ко што гледам баш Ливерпулски настроен си, сигурно и тебе тогаш не ти било сеедно Торес што отиде по Челзи и ај сега ќе се правиме и на Манчестерциве исто им било со Тевез.
И тој дркаше на Фиго, па прашај го сега колку му е мил, а 2-3 титули им донесе на Барса!
И бери му го умот!

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Манчестер Јунајтед е РЕЛИГИЈА, Манчестер Јунајтед е над се!
Јас почнав да го пратам Јунајтед заради Кантона, мене ми е омилен играч и готово, што има да се прави тука муабет!
А ако треба да бирам меѓу Јунајтед и Кантона, и самиот Кантона би го избрал Јунајтед, ама ти немаш мозок, имаш бетон, и не можеш тоа да го сватиш!
--- надополнето: Jul 19, 2011 6:17 PM ---
Инаку експертот на кој му одговорив прати фудбал од 1994 година или од 2005, не ме земајте за збор! Подобро сам нека каже зошто во тој период Барса беше кучка на Реал, секаде го јадеа на велико :icon_lol:
секаков народ има бре :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778

Има тука разлика! Не мешај баби и жаби! Ама дека и двата на некој начин се предавници - се!!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Се обложувам дека немаш повеќе од 14 години. Гледам по овој коментар, се разбира.
Кој рече бе, главо празна, дека не треба да го почитуваш Кантона?
И сега имаш уште една дефиниција за комплекс, а?
6 имам друже:tapp:. Јас кога сум го гледал Кантона во живо ти си мочал во пелени, пошто гледам споменуваш учебни години. Ама уживај ти си најпаметен овде сите сме будали.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247

Не мора да ми докажуваш ништо. Ако беше конкретно за Тевез, коментарите од типот „не го вреѓајте“ што јас ги упатив, зошто ги прифаќаш кога конкретно ти не го правиш?

А за другото... Мислиш... ако не го поднесуваш Манчестер Јунајтед (или во случајот сите негови квази фанови) тогаш си Ливепулски настроен. Според таа логика, Ливерпул е најобожаван тим на светот.

Хахаха... ебати ретардиранио :) Ај коо ќе си спреман да одговараш дигни рака, ќе ти дадам шанса. :) Само немој да си го трошеш времето залудно. Секој твој миг е злато вреден. Незнам ни шо се расправаш со нас. Ти си за некоја понапредна генерација, поштено. :)
Точно.

И тој дркаше на Фиго, па прашај го сега колку му е мил, а 2-3 титули им донесе на Барса!
И бери му го умот!
разликата е што јас не го навредувам Фиго ;)

6 имам друже:tapp:. Јас кога сум го гледал Кантона во живо ти си мочал во пелени, пошто гледам споменуваш учебни години. Ама уживај ти си најпаметен овде сите сме будали.
Се согласувам дека изгледаш како да имаш шест. За другото, не знам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не мора да ми докажуваш ништо. Ако беше конкретно за Тевез, коментарите од типот „не го вреѓајте“ што јас ги упатив, зошто ги прифаќаш кога конкретно ти не го правиш?

А за другото... Мислиш... ако не го поднесуваш Манчестер Јунајтед (или во случајот сите негови квази фанови) тогаш си Ливепулски настроен. Според таа логика, Ливерпул е најобожаван тим на светот.

Точно.

Не, ама уште и пред да ја започнеш дискусијава имав впечаток дека си фан на Ливерпул. Можеби грешам, ако е така се извинувам. Океј е, ти имаш свое мислење јас друго, не можеме да се разубедиме посекако. :pipi:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ерик Пичковски за кој си бе пеер?
Не очекувај да ти врати. Сигурно игра фудбал некаде на некоја плажа, на песок. Го гледав еднаш на eurosport. Ама се си мислам дека е за Leeds. ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Точно.

Вау вау вау , кај виде дека го навредуваме Тевез?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ако не моЈШ точно да ми кажиш не ми рипај ко мајмун за семки
Кој ти рипа ко мајмун за семки бе?
Ау, да бе, прилепчанец беше ;)
Него, сврти неколку страни поназад, не можам да се занимавам со секаков хендикеп.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ima nesto najavi deka nekoja nasa tv ke prenesuva anglisko narednata sezona....ne znam dali se otvorila ovaa tema i vo prethodnite postovi,ne sum razgledal pa taka da izvinuvanje ako se povtoruvam...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Кој ти рипа ко мајмун за семки бе?
Ау, да бе, прилепчанец беше ;)
Него, сврти неколку страни поназад, не можам да се занимавам со секаков хендикеп.
Друже, ОК навредувај и Кантона и Јунајтед и мајки и што сакаш само немој да споменуваш градови и да вреѓаш македонци затоа што користат дијалект. Срамота е, сепак сите сме овде македонци.

И не сум ни од Прилеп, ни од Струмица не се пали одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom