These are the side-effects ...Тевез ни донел титула.
Ние му помогнавме да освои титула, има разлика!Многу е курвински да се јадат трици за фудбалер кој ви донесе титула во Премиер лига. А притоа, да се прибере играч кој до “вчера’“ носеше црвен дрес додека ја преминуваше реката Мерси.
О, да... it's scum United
Има преголема разлика. најверојатно меѓу перцепцијата на фан на Манчестер Јунајтед и останатите луѓе.Ние му помогнавме да освои титула, има разлика!
Друже олкав комплекс не сум видел одамна, морам да ти признаам. Валда ти е пошто си од Дебар па "братучедиве" те праќаат редовно по цигари и мораш да одиш, ама незнам што ти е крив Јунајтед.These are the side-effects ...
Не бе. Мене ме заболе за Манчестер Јунајтед. Не го перцепирам. Ја си пратам друго првенство. Него... пред некој ден ја бев amused од некои поединци кои се прокламираат како интелигентни фанови на црвените ѓаволи, па си реков, да се позанимавам со нив малку.Друже олкав комплекс не сум видел одамна, морам да ти признаам. Валда ти е пошто си од Дебар па "братучедиве" те праќаат редовно по цигари и мораш да одиш, ама незнам што ти е крив Јунајтед.
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш.Не бе. Мене ме заболе за Манчестер Јунајтед. Не го перцепирам. Ја си пратам друго првенство. Него... пред некој ден ја бев amused од некои поединци кои се прокламираат како интелигентни фанови на црвените ѓаволи, па си реков, да се позанимавам со нив малку.
И се надевам дека еден ден, ќе пораснете сите вие (бидејќи реткo има навивач на Манчестер Јунајтед кој е постар од 29 години), па ќе правиме прав муабет, без да го користите зборот комплекс, без да знаете што значи.
уствари не, ми текна дека годините немаат врска.
Кога реков нешто за Манчестер Јунајтед? тој е шампион на Англија и најдобриот тим на Островот.Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш.
Само еден од тие моменти. Не е фер спрема човекот, кој ви донесе титула која не признавате дека ви ја донел, да го навредувате, а притоа на клупата да ви дреме Мајкл Овен.Се се, ама како тоа Тевез ја донел титулата, не можам да сфатам.
Комплексов твој ме потсеќа на еден натпис од сувенирите што се продаваат околу Олд Трафорд. Еве гоКога реков нешто за Манчестер Јунајтед? тој е шампион на Англија и најдобриот тим на Островот.
Јас коментирам за навивачите, општо, ама бидејќи поблиску ми се македонските, си праам муабет онака, од ракав.
Што е комплекс?
Комплекс е да имаш извртено име на една од легендите и да сереш за клубот што не го пратиш
Ова ќе го запамтиме СИТЕ НИЕ и ќе го искористиме кога некој паметњакович од кај вас (или ете, било каде) ќе напише Лузерпул, Шити, Афронал, Фарса или слично.
Thank you
Stop acting like six year old boy. You are more... like nine!Комплексов твој ме потсеќа на еден натпис од сувенирите што се продаваат околу Олд Трафорд. Еве го
А Мајкл Овен го сакаш?Добро бе сега, вие идиоти сте или се правите?Да го сакам горзниот што за пари си го продаде газот од најдобрит клуб на светот, во лузерите од другата страна на градот, него да го сакам?Дај не замарајте.