Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Јас ти изгледам на несериозен човек? :pos:

Не,за првиот дел од постот бев сериозен.За квалитетиве на голманчево.Но за вториот дел бев ироничен,секако.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Каков Калу каков анелка дај не зезај тија више за та*ак не биваат

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2395093,00.html

И официјално голманов со чудно име и зафркнато презиме Куртоис/Куртис/Куртиш е играч на Челзи.
Немам ништо против,дури сметам дека е извонредно талентиран голман за негови години.Гледав неколку видеа на интернет и можам да кажам дека сум импресиониран.Рамо до рамо со Де Геа го ставам,дефинитивно.

Како и да е,големо браво за управата.Навистина приоритет годинава ни беше да купиме голман,зошто без пополнување на таа позиција немаше ништо да направиме.Друго не ни треба,си ги имаме Анелка,Калу и Малуда во напад,и Клифорд,Какута и МекЕкран во среден ред,така да одлично.:cool:
тревичка нешто ти остана ????

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Сем Хатчинсон се врати?!

На изненадување на сите, Сем Хатчинсон одигра 45 минути за резервите на Челси вчера напладне против Кроули Таун.
Ова беше големо изненадување бидејќи младиот одбранбен играч се пензионираше од фудбалот минатото лето поради хроничниот проблем со неговото колено. Сега се поставува прашањето дали Сем планира да се врати на терените или беше само дел од тимот поради недоволниот број на играчи.
Пред неколку недели имаше шпекулации дека Сем плранирал да се врати на терените и повторно да се активира. Се шпекулираше дека тој бил на операција во Дубаи и тоа се потврди со вчерашниот настап за резервниот тим.
Тој одигра 45 минути како централен дефанзивец и му беше доделена капитенската лента и излгедаше одлично, но во играта направи пенал за противничкиот тим бидејќи играше со рака во шестнаесетникот.
Неговата иднина сега не се знае и се очекува Челси да излезе со соопштение во наредните неколку денови. Засега е само одлично да се види овој млад и талентиран играч назад на теренот бидејќи неговото враќање не се очекуваше од фановите на Челси.
ЛИНК 1

Порто ќе го продадат Фалкао за 40 милиони фунти

Челси сега ќе мора да платат 40 милиони фунти доколку сакаат да го имаат Фалкао во својот тим.

Колумбискиот хит Фалкао, силно со шпекулира дека може да го следи својот поранешен менаџер на Стемфорд Бриџ, но работите се замешаа кога тој пред неколку денови потпиша договор до 2015 со откупна клауза 45 милиони евра.
Фалкао со претходниот договор имаше откупна клауза од 26 милиони фунти, но сега по потпишувањето на новиот договор таа изнесува 40 милиони фунти.
Порто се свесни од интересон на Челси и ако ја платат откупната клауза тие нема да го задржат напаѓачот да замине.
Колумбиецот минатата година постигна 40 голови во сите натпреварувања и му помогна на својот тим да ги освои Португалската лига и Лигата на Европа.
Фалкао кој постигна 16 голови минатата сезона во Европа Лигата го сруши рекордот на постигнати голови во една сезона кој то тогаш го држеше Јорген Клинсман.
ЛИНК 2
--- надополнето: Jul 18, 2011 2:23 PM ---
Тимот на Челси стигна во Азија

Тимот составен од 26 играчи слета во 1 часот напладне по малезиско време за турата на Челси во Азија во пред-сезоната 2011.
Сите членови, без Рамирес и Давид Луиз, кои играа за својата репрезентација беа присутни на летот кој траше 13 часа.
Даниел Стариџ, Џош МекЕхран, Рајан Бертранд и Патрик Ван Анхолт се младите играчи кои се најдоа во тимот додека Гаел Какута не се најде на списокот поради репрезентативните обврски кои го очекуваат за Светското првенство за играчи под 20 години.
Во оваа тура се најдоа и четворица млади играчи.
Тие се: 17-годишниот Џамал Блекмен, голман, Били Клифорд, играч од средниот ред, Натаниел Чалобах, играч од одбраната на Челси и Слободан Рајковиќ кој има 22 години исто така од одбраната на Челси. Тој ни доаѓа од Србија и е член на Челси од 2007 година, но минатата година играше за Витесе Арнехем а претходните сезони времето го помина во ПСВ Ајндховен и Твенте. Тој беше еден од стрелците на натпреварот против Вајкомб.
Еве го списокот со играчи кои тргнаа во Азија:
Петр Чех, Енрике Хиларио, Рос Турнбул, Џамал Блекмен, Жозе Босингва, Паоло Фереира, Бранислав Ивановиќ, Алекс, Џон Тери, Слободан Рајковиќ, Натаниел Чалобах, Ешли Кол, Патрик Ван Анхолт, Рајан Бертранд, Џон Оби Микел, Џош МекЕхран, Френк Лампард, Јоси Бенајун, Били Клифорд, Јури Жирков, Флорент Малуда, Саломон Калу, Даниел Стариџ, Николас Анелка, Дидие Дрогба и Фернандо Торес.
Денес нема да поминат во прошетки по градот туку имаат планови за целиот ден. Откако ќе се сретнат со медиумите тие ќе тренираат на Стадионот Шах Алам во Куала Лумпур, кој е еден од терените на кој Челси играше на минтата тура во Азија пред три години.
Натпреварот кој треба да се одигра утре против Малезија ќе се одигра на стадионот Букит Џалил Национал.

Рамирес и Луиз се враќаат во Лондон
Московскиот тим го потврди интересот за Жирков

В

Вори

Гостин
Е значи затоа не ми се пишува во фанклубов.
Добро,сте слушнале за иронија,заебанција или нешто слично?Или па првпат ме читате па не знаете како мислење имам за наведените играчи.

Свашта...

п.с.Хирашин,не ми остана од тревата ништо.Ако сакаш да ти набавам,кажи.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Добро е за Хатчинсон добар дефанзивец беше ако се врати супер

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Е значи затоа не ми се пишува во фанклубов.
Добро,сте слушнале за иронија,заебанција или нешто слично?Или па првпат ме читате па не знаете како мислење имам за наведените играчи.

Свашта...

п.с.Хирашин,не ми остана од тревата ништо.Ако сакаш да ти набавам,кажи.
Си го сменил името па не те препознаа ;)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Челзи заинтересиран за Видал SKY SPORTS
Ако неможат да се договорат за хрватов со ненормалните од Тотенхем,Видал е супер опција.Има уште една година од договорот и би го земале за околу 16-20 м евра..

BLUES TOUCH DOWN - Latest Chelsea News Team & Transfer News Chelsea FC
FRESH LOCATION, FRESH TRAINING - Latest Chelsea News Team & Transfer News Chelsea FC
--- надополнето: Jul 18, 2011 4:02 PM ---

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ич да не му ја мислите :

New Chelsea manager Andre Villas-Boas is confident the club will finally capture the Champions League title. :eek:

Штета што ова ќе биде најразочарувачка сезона на Челзи во задњиве 8 - 9 години од доаѓањето на Абрамович. Али ајде да не го судам пред време новиот врхунски тренер, ќе видиме на крај што ќе покаже.

A

Auditore

Гостин
Ич да не му ја мислите :

New Chelsea manager Andre Villas-Boas is confident the club will finally capture the Champions League title. :eek:

Штета што ова ќе биде најразочарувачка сезона на Челзи во задњиве 8 - 9 години од доаѓањето на Абрамович. Али ајде да не го судам пред време новиот врхунски тренер, ќе видиме на крај што ќе покаже.
Зошто мислиш дека ова ќе биде најразочарувачката сезона ?
Зошто пред време го судиш Боаш?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
До кај стигнавте со Кејхил ?

Член од
5 септември 2009