Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе доста види ги.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Го имаш Бекам на аватар, што можи повеќе?
Другарче немаш појма колку ме потсеќаш на еден член.. Ама гледам не е баниран, па нема веза кој е.. Ќе кажам само оти не навива за екипа од ПЛ..

И ај стварно, доста веќе офтопик... И смирете страсти.. :)

П.С. Фантомчо нели отвара нова тема? :):)

G

Gray Foxx

Гостин
Те именував бре неписмен. :)
И шо сеа откако си ги искажа маките? Многу гнев има човече во тебе за дете од Дебар. :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Те именував бре неписмен. :)
И шо сеа откако си ги искажа маките? Многу гнев има човече во тебе за дете од Дебар. :)
Кои маки бе? Ако во моите коментари гледаш мака, а јас не ја гледам тогаш _________________________ (пополни, ако згрешиш прецртај, немој да пречкрташ).
Нема многу гнев, него пробувам да изигравам лектор, од ова образованиево платичкиве не се живее, па си викам да им покажам на луѓево дека правилно е така, а не вака. Знаеш...

Многу малку олово во тебе чоече , за дете од Велес

G

Gray Foxx

Гостин
Па самиот ник ти е олицетворение на омраза и гнев спрема човек кој не го знаеш, спрема екипа која не си ја гледал. Шо треба повеќе за да се види колку ти е извитоперена психата и малтретирана душата одкоа си решил дека не си кул ако навиваш за најјаките?!?
Лекторе намири се, оти Ерик д кинг ќе те здрви, опасно чоече е. :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Па самиот ник ти е олицетворение на омраза и гнев спрема човек кој не го знаеш, спрема екипа која не си ја гледал. Шо треба повеќе за да се види колку ти е извитоперена психата и малтретирана душата одкоа си решил дека не си кул ако навиваш за најјаките?!?
Лекторе намири се, оти Ерик д кинг ќе те здрви, опасно чоече е. :D
Не бе, зашто? Ја не го мразам Кантоната, остави го тоа што пробувам да ја исправам печатната грешка на неговиот дрес. него, поише ме нервираат професионални дркаџии на „луѓе што не ги знаат“ и што би „утепале“ некого ако го повредат името Негово, Cuntona. таквите, стварно ме фрустрираат. никот, ми е поздрав до нив, и онака не ми значи Форум угледот. Ја дојдов тука за да разговарам со рајата за време на протестите. Уствари, зашо ја издолжив приказнава толку бе? Не си ми сварил кафе ор стаф лајк дет.

П.С. Ерик д Кинг? хахахах. Нека повели в град

G

Gray Foxx

Гостин
Не бе, зашто? Ја не го мразам Кантоната, остави го тоа што пробувам да ја исправам печатната грешка на неговиот дрес. него, поише ме нервираат професионални дркаџии на „луѓе што не ги знаат“ и што би „утепале“ некого ако го повредат името Негово, Cuntona. таквите, стварно ме фрустрираат. никот, ми е поздрав до нив, и онака не ми значи Форум угледот. Ја дојдов тука за да разговарам со рајата за време на протестите. Уствари, зашо ја издолжив приказнава толку бе? Не си ми сварил кафе ор стаф лајк дет.

П.С. Ерик д Кинг? хахахах. Нека повели в град
Па затоа ти пишав- и шо сеа? Ем си исфрустриран, ем си педер. Ме држиш тука во некоја дилема дали си стварно волку глуп и мора да дознаам, а притоа мн ми се спие. Како и да е, нека ти биде. Ме потсеќаш на еден клип к 15 цацко коа јаде гомна за директорот со Тошо како они не му се спротиставувале и оп иде директорот вој се усра као пичка под кошула. Да прејдам на главното, веруам ако некогаш животов те однесе на средба со 7 цата шо ги тртел Ливерпул стално, нешо ми кажува дека ке му речеш- Sir can i have a picture with you. :)
А сеа остани ми со здравје и фрустрации. Сајонара!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Добра опсервација мора да признаам. Бидејќи спомнавме нешто ова-она со Ерик Д Кинг, се истанови дека сум педер.
Него, арно викаш за Цаци и компанија, вака лесно ми е да пишувам за Кантона, којзнае што ќе ми се случи ако некоаш, у живот имам прилика да го упознаам човечето бе, дефинитивно би се сликал со него. И со Амди Бајрам, нели, Манчестер и Кока Кола се бренд to behold.
Убаво е да се потсетуваш на се што направила француската курва за вас и вашиот клуб. Поготово кога е тоа Ливерпул. Не знам зашо стално ми го прикачувате Ливерпул, ама како што вие милувате да резонирате на крај со „комплекс“, најверојатно таа е дијагнозата. Иако, тврдам дека навијачите на Манчестер Јунајтед се крајно недијагностицирани.
Оди спиј Дено. Почна и јапонски да зборуваш. Или да не се чудам, сепак, Дебар е мал град, ама кај Вас таму, радијацијата е на ниво со Фукушима.
Сајонара бе... ванаби Фукушима :D

F

fantomX

Гостин
Кантона, да не случајно си залутал на пивофестов прилепски, волку инспирација во 5 сабајле не знам како инаку да ја објаснам. :icon_mrgr:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Кантона, да не случајно си залутал на пивофестов прилепски, волку инспирација во 5 сабајле не знам како инаку да ја објаснам. :icon_mrgr:
Кај нас, во Дебар, не е пет сабајле бе пријателе. Подруго е. Него, од тој таму пивофестот не се добива инспирација. Може да заврши на ција, ама дефинитивно нема да биде ништо продуктивно.

Кад се ради о Енглеску лигу, онда сам врло продуктиван.:icon_mrgr:

F

fantomX

Гостин
Кај нас, во Дебар, не е пет сабајле бе пријателе. Подруго е. Него, од тој таму пивофестот не се добива инспирација. Може да заврши на ција, ама дефинитивно нема да биде ништо продуктивно.

Кад се ради о Енглеску лигу, онда сам врло продуктиван.:icon_mrgr:
Аха, друга зона сте вие во Дебар значи, ако, убо.

Инаку се добива од овај пивофестов многу инспирација, некои не биле свесни колку се “способни“ се до пивофестов, ама не е битно.

И чудно ми е како ова чудо од исфорсирано лошомиризливо крајно смешно таканаречено натпреварување од Енглеска лига ти дава инспирација, ама шо знам јас, и сам рече, не е пет сабајле кај вас. подруго е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom