Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
M.Diouf looks like he could be set to sign for Blackpool

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ама не е позајмица изгледа. :/ Не е добро ова зашто Диуф може да служи и како шпиц и како крило.
Со купувањето на Јанг и враќањето на Македа и Велбек, тешко дека би служел за нешто годинава.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни мене не ме импресионира многу нешто, сега јасно дека не сме го виделе во Манчестер како игра неколку меча ама имаме поквалитетни напаѓачи од него во моментов :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
93 бода :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: Jul 17, 2011 4:24 PM ---
Според мене главниот “проблем“ на фановите на Арсенал и на Ливерпул, барем повеќето од тие што ги познавам, со чесни исклучоци. Секоја година им е клучна, баш тогаш ќе освојат титула, се силат пред сезона и после ги снемува. Забораваат на конкуренцијата, џоа сами се.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.747
Поени од реакции
21.407
Sneijder's dad claims United interest

Fergie's relative... Only Vodka is Absolut :pos:
--- надополнето: Jul 17, 2011 4:22 PM ---

Liverpool's fans predictions for the table for the coming 2011/2012 season. *рандом смајли*
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Нема што најдобри се !!!

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Баш пред некое време имав другар што беше фан на Лузерфулс ова ништо не е да видете секоја сезона викаше дека ке се шампиони особено делот за транфсерите кои играчишта ке дошле во Лузерфулс и кои тактики ми ги збореше Барселона гола вода ке била според него и итн ке видивте вие што е смеење тоа беше газење :)
--- надополнето: Jul 17, 2011 5:49 PM ---
инаку има некои шпекулации кои не поврзуваат со Гансо што мислите вие зимаме плеј или ке вадиме некој талент од академијата?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Баш пред некое време имав другар што беше фан на Лузерфулс ова ништо не е да видете секоја сезона викаше дека ке се шампиони особено делот за транфсерите кои играчишта ке дошле во Лузерфулс и кои тактики ми ги збореше Барселона гола вода ке била според него и итн ке видивте вие што е смеење тоа беше газење :)
--- надополнето: Jul 17, 2011 5:49 PM ---
инаку има некои шпекулации кои не поврзуваат со Гансо што мислите вие зимаме плеј или ке вадиме некој талент од академијата?
Јас мисалам или Снајдер или некој талент за 5 милиони ќе донесе Ферги

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
I have this funny feeling Снајдер ке дојде, го сака Ферги и тоа е тоа само де се договорат, ако веке Гил е вратен од Италија, ке се заврши овој трансфер во 5 до 12

Kajgana Shop

На врв Bottom