Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 32182Прегледај го приврзокот 32183

еве ти неверни тома... сликано пред некои 20тина минути... музичка желба уз ова?
Колку пораки прати?
Јас имам праќано на претходните ама досеа ништо :) сеа си ги собирам кодовите и ко ке напраам 30 ке ги пратам сите одеднаш :)
Ако има некој што не ги праќа, нека ги прати кај мене :) јас ке го направам тоа во негово име :P

Колку пораки прати?
Јас имам праќано на претходните ама досеа ништо :) сеа си ги собирам кодовите и ко ке напраам 30 ке ги пратам сите одеднаш :)
Ако има некој што не ги праќа, нека ги прати кај мене :) јас ке го направам тоа во негово име :p
7 одеднаш

јас денес за извлекувањето во 11-30 пратив 35 кода одеднаш и пак ништо. дали ги местат добитниците или немам срека не знам. затоа што гледам и доста други немаат добиено

абе баталете капачиња глеј испијте ја кока колана да не испари, и ја праќај па ни повратна порака не добив, а камо ли награда. Жими таквото награда. :mad:

абе баталете капачиња глеј испијте ја кока колана да не испари, и ја праќај па ни повратна порака не добив, а камо ли награда. Жими таквото награда. :mad:
па и јас тоа викам денеска од неколку што ги пратив не ми пратија повратна порака

пијте пепси....Најдоброто од Прилеп.......само ак не ми дојте на пивофестон....

пратив две пораки од Кока Кола прееска и ништо , а во McDonald's земав фрапе од јагода ми дадоа грепка со код за СМС , пратив и си добив сладолед :D

Дај кажете на кој број се праќа, и што се праќа и од колку саат започнуваше награднава игра, да си ја пробам среќата, т.е. да ги потрошам последните 10 денари кредит :D

Дај кажете на кој број се праќа, и што се праќа и од колку саат започнуваше награднава игра, да си ја пробам среќата, т.е. да ги потрошам последните 10 денари кредит :D
Де бе, толку ли си глупав.Само за времето на извлекување ти пишува во повратната порака.
За другото не ти кажувам.:D

14700 мислам е бројот каде треба да ја пратиш пораката, на етикетата ти ја пишува провери си за секој случај.
Иначе веќе не праќам се подув од соковиве а ништо нема :)

Де бе, толку ли си глупав.Само за времето на извлекување ти пишува во повратната порака.
За другото не ти кажувам.:D
Не разбирам...
--- надополнето: Jul 16, 2011 10:18 AM ---
14700 мислам е бројот каде треба да ја пратиш пораката, на етикетата ти ја пишува провери си за секој случај.
Иначе веќе не праќам се подув од соковиве а ништо нема :)
Абе тоа знам, ама етикетата ми се искина и затоа прашувам за бројот и времето :)

Абе тоа знам, ама етикетата ми се искина и затоа прашувам за бројот и времето :)

Сега видов тој е бројот испрати слободно, инаку мислам до 00:00 навечер и од 07:00 сабајле можеш да праќаш кодови ..

Сега видов тој е бројот испрати слободно, инаку мислам до 00:00 навечер и од 07:00 сабајле можеш да праќаш кодови ..
Пратено :)
Иако сакав сабајлево да пратам, поголеми ми се гледаат шансите.

Пратено :)
Иако сакав сабајлево да пратам, поголеми ми се гледаат шансите.

Недела сабајле накај 7-9 има најмалку испратени кодови според мене па така и шансите да добиеш се малце поголеми од обично, зошто повеќето млади спијат а исто и постарите зошто не се на работа и шансите ќе ти бидат нешто поголеми :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom