ох фала богу ! мислев в петок за пиво фестов дека ќе го обесат.. :O јесс!Во понеделеник е 93 епизода и на крајот од епизодата го бесат Искендер, но следува една интересна работа во врска со Полат... да не кажува нема да ви биде интересно.
ох фала богу ! мислев в петок за пиво фестов дека ќе го обесат.. :O јесс!Во понеделеник е 93 епизода и на крајот од епизодата го бесат Искендер, но следува една интересна работа во врска со Полат... да не кажува нема да ви биде интересно.
Во понеделник би требало, со вакво темпо на А1, епизода дневно.Сега скоро треба да го убијат и Искендер ?
Заза го нападна пристаништето , и Абдулхеј , Мемати , Ерхан , Џахит и Полат си се знај акција и пол праватНе гледав денеска, што се случи?![]()
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....Ма ова е ненормална работа.Кој ќе бил обесен кога ,па морало да се гледа или па се радува дека немало да биде за Пиво фест јаооооо.....
Баш ме потсеќа кога беше Касандра.Ќе почне филмот ,а по улиците живо пиле ќе снема.Сите седат дома и ја гледаат Касандра.
Или пак кога ќе заврши ова ќе се десело понатака она ќе се десело...
Мислев дека веќе овие филмови се за пензионерите,ќе немаат друга работа и ќе гледаат долготочни серии.
![]()
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....[/quot
Нешто мислиш во стилот на Џеки Чен,сто души околу него,се обидуваат да до претепаат,а тој хахахахухуху и ги убива сите...
Искрено!?Мене ни тоа.
Читермене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....
WH има !! преку зид глеа !!Читер![]()
Е тоа во право си.Добро па кај Џеки Чен бар они се тепаат со раце !! и по реално е да ги победиш ама воа со 10 пушки ке му испаднат и он со едно мало пиштолче и ке ги убие !! мислам![]()
Полат е специјален агент, куршум 7.62 не го бушимене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....
А кој курац си ти уствари па нас да ни кажуваш шо да праиме, дали што и како да коментираме?Ма ова е ненормална работа.Кој ќе бил обесен кога ,па морало да се гледа или па се радува дека немало да биде за Пиво фест јаооооо.....
Баш ме потсеќа кога беше Касандра.Ќе почне филмот ,а по улиците живо пиле ќе снема.Сите седат дома и ја гледаат Касандра.
Или пак кога ќе заврши ова ќе се десело понатака она ќе се десело...
Мислев дека веќе овие филмови се за пензионерите,ќе немаат друга работа и ќе гледаат долготочни серии.
![]()