Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во понеделеник е 93 епизода и на крајот од епизодата го бесат Искендер, но следува една интересна работа во врска со Полат... да не кажува нема да ви биде интересно.
ох фала богу ! мислев в петок за пиво фестов дека ќе го обесат.. :O јесс!

A

apidrone

Гостин
Знаејќи кој све треба да умре, некако мн брзо доаѓа крајот?!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не гледав денеска, што се случи? :)
Заза го нападна пристаништето , и Абдулхеј , Мемати , Ерхан , Џахит и Полат си се знај акција и пол прават :P , после то докторот на Искендер го нападнаја го убија... И така иначе сеа ќе ти дам едно сликче од Вујче ЗаЗа да видиш како е зверски со калашникови

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
Ма ова е ненормална работа.Кој ќе бил обесен кога ,па морало да се гледа или па се радува дека немало да биде за Пиво фест јаооооо.....:tapp:
Баш ме потсеќа кога беше Касандра.Ќе почне филмот ,а по улиците живо пиле ќе снема.Сите седат дома и ја гледаат Касандра.
Или пак кога ќе заврши ова ќе се десело понатака она ќе се десело...
Мислев дека веќе овие филмови се за пензионерите,ќе немаат друга работа и ќе гледаат долготочни серии.
(y)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ма ова е ненормална работа.Кој ќе бил обесен кога ,па морало да се гледа или па се радува дека немало да биде за Пиво фест јаооооо.....:tapp:
Баш ме потсеќа кога беше Касандра.Ќе почне филмот ,а по улиците живо пиле ќе снема.Сите седат дома и ја гледаат Касандра.
Мислев дека веќе овие филмови се за пензионерите,ќе немаат друга работа и ќе гледаат долготочни серии.
(y)
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....[/quot
Нешто мислиш во стилот на Џеки Чен,сто души околу него,се обидуваат да до претепаат,а тој хахахахухуху и ги убива сите...:vozbud:
Искрено!?Мене ни тоа.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
мене долина на волците искрено ми е комедија и секогаш коа го гледам се смеам ама неможам да сватам како 10 души го пукаат ПОЛАТ со калашникови а полат испаѓа со едно малечко пиштолче и ги убива сите !! имало и по други моменти ! такви ....
Читер :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Добро па кај Џеки Чен бар они се тепаат со раце !! и по реално е да ги победиш ама воа со 10 пушки ке му испаднат и он со едно мало пиштолче и ке ги убие !! мислам :tapp::tapp:
--- надополнето: Jul 14, 2011 8:00 AM ---
WH има !! преку зид глеа !! :pos::pos::pos:

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
Добро па кај Џеки Чен бар они се тепаат со раце !! и по реално е да ги победиш ама воа со 10 пушки ке му испаднат и он со едно мало пиштолче и ке ги убие !! мислам :tapp::tapp:
Е тоа во право си.
:)Тешка фантазија.

С

Спенсер

Гостин
Полат е специјален агент, куршум 7.62 не го буши :) Ма ни зоља нема да му наштети/ Тоа е тоа,има некои ситуации каде што стварно претеруваат...

A

apidrone

Гостин
(y)
А кој курац си ти уствари па нас да ни кажуваш шо да праиме, дали што и како да коментираме?

Kajgana Shop

На врв Bottom