Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си за ова ?И за некои како информација еве како им е распоредот на сезоните и колку сезони засега има
- Долина на Волците - Заседа -
1. Сезона 1 - 9 епизода
2. Сезона 10 - 41 епизода
3. Сезона 42 - 63 епизода
4. Сезона 64 - 93 епизода
5. Сезона 94 - 128 епизода
6. Сезона 129 - во тек е на една турска телевизија.
Сигурен си за ова ?
чеки море те прашав нешто погоре не ми одговир, значи кај нас во септември треба да почни 5 сезона? а 6тата сезона уште не е доснимана?100% сигурен сум и дури го имам на емаил од двд-изданието на компанијата панафилм кој ја прави серијава бидејќи бев иритиран од А1 и им пратив емаил таму и ми вратија за 2-3 дена порака со линк од изданијата комплетно сезоните и ова само го пастирав за да кажам дека А1 е во грешка или така им оди да прават.
Одлично100% сигурен сум и дури го имам на емаил од двд-изданието на компанијата панафилм кој ја прави серијава бидејќи бев иритиран од А1 и им пратив емаил таму и ми вратија за 2-3 дена порака со линк од изданијата комплетно сезоните и ова само го пастирав за да кажам дека А1 е во грешка или така им оди да прават.
Па така пишува,ама колку е точно нз.чеки море те прашав нешто погоре не ми одговир, значи кај нас во септември треба да почни 5 сезона? а 6тата сезона уште не е доснимана?
Извини за тоа што не ти одговорив еве одговор за тоа што ме праша.чеки море те прашав нешто погоре не ми одговир, значи кај нас во септември треба да почни 5 сезона? а 6тата сезона уште не е доснимана?
Мислам дека ова е невозможно,зошто прочитав дека последнава епизода од сезона 4 се снимала на 10 или 11 јуни 2010.Од тогаш до сега се снимиле сите 35 епизоди што во споредба со останатите преку 60 епизоди кои се снимале од 2003 до 2010 ?Извини за тоа што не ти одговорив еве одговор за тоа што ме праша.
Да од септември ќе иде 5-сезона, а 6-та се снима засега се снимани мислам 9 серии од неа кои веќе 5 се во план да се прикажат. Мислам дека 6-тата сезона ќе биде кратка.
Розе се согласувам со тебе, и многу други работи дознав :S и вчера џабе гледав епизода кога знаев дека ќе умри Убавецон :S не ми беше интересноОзбилно бе ставајте спојлери. Несакајќи дознав што ќе се случува во цела серија. Замислете колку ќе се изненадевме кога ќе видевме дека Абдулхеј е жив. Кога прикажаа дека умре, гробот ова она сите ќе мислевме е умрен па после едноставно ќе имаше пресврт нa настаните кога ќе видевме дека е жив. Вака сите знаевме и не беше воопшто интересно. Ова го зедов само како пример. Имало и други такви случки. Отсега ставајте во спојлер.