Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа кај нас т.е. во септември треба да почни 5та сезона?

И за некои како информација еве како им е распоредот на сезоните и колку сезони засега има
- Долина на Волците - Заседа -
1. Сезона 1 - 9 епизода
2. Сезона 10 - 41 епизода
3. Сезона 42 - 63 епизода
4. Сезона 64 - 93 епизода
5. Сезона 94 - 128 епизода
6. Сезона 129 - во тек е на една турска телевизија.
Сигурен си за ова ?

Сигурен си за ова ?

100% сигурен сум и дури го имам на емаил од двд-изданието на компанијата панафилм кој ја прави серијава бидејќи бев иритиран од А1 и им пратив емаил таму и ми вратија за 2-3 дена порака со линк од изданијата комплетно сезоните и ова само го пастирав за да кажам дека А1 е во грешка или така им оди да прават.

100% сигурен сум и дури го имам на емаил од двд-изданието на компанијата панафилм кој ја прави серијава бидејќи бев иритиран од А1 и им пратив емаил таму и ми вратија за 2-3 дена порака со линк од изданијата комплетно сезоните и ова само го пастирав за да кажам дека А1 е во грешка или така им оди да прават.
чеки море те прашав нешто погоре не ми одговир, значи кај нас во септември треба да почни 5 сезона? а 6тата сезона уште не е доснимана?

Одлично :)
--- надополнето: Jul 15, 2011 10:27 PM ---
чеки море те прашав нешто погоре не ми одговир, значи кај нас во септември треба да почни 5 сезона? а 6тата сезона уште не е доснимана?
Па така пишува,ама колку е точно нз.

Извини за тоа што не ти одговорив еве одговор за тоа што ме праша.
Да од септември ќе иде 5-сезона, а 6-та се снима засега се снимани мислам 9 серии од неа кои веќе 5 се во план да се прикажат. Мислам дека 6-тата сезона ќе биде кратка.

Извини за тоа што не ти одговорив еве одговор за тоа што ме праша.
Да од септември ќе иде 5-сезона, а 6-та се снима засега се снимани мислам 9 серии од неа кои веќе 5 се во план да се прикажат. Мислам дека 6-тата сезона ќе биде кратка.
Мислам дека ова е невозможно,зошто прочитав дека последнава епизода од сезона 4 се снимала на 10 или 11 јуни 2010.Од тогаш до сега се снимиле сите 35 епизоди што во споредба со останатите преку 60 епизоди кои се снимале од 2003 до 2010 ?
Едноставно нема време за да се сними 5-сезона а не пак со 6-та да почнуваат.

Ја заприметивте музиката односно мелодијата што ја дадојда во моментот кога Полат и Искендер зборуваа по телефон ? Ај нека ја најде некој..никако не можам јас :S

Еве убо музиче ама од филмот е не од СЕРИЈАТА :P

--- надополнето: Jul 15, 2011 11:44 PM ---

Озбилно бе ставајте спојлери. Несакајќи дознав што ќе се случува во цела серија. Замислете колку ќе се изненадевме кога ќе видевме дека Абдулхеј е жив. Кога прикажаа дека умре, гробот ова она сите ќе мислевме е умрен па после едноставно ќе имаше пресврт нa настаните кога ќе видевме дека е жив. Вака сите знаевме и не беше воопшто интересно. Ова го зедов само како пример. Имало и други такви случки. Отсега ставајте во спојлер.

Озбилно бе ставајте спојлери. Несакајќи дознав што ќе се случува во цела серија. Замислете колку ќе се изненадевме кога ќе видевме дека Абдулхеј е жив. Кога прикажаа дека умре, гробот ова она сите ќе мислевме е умрен па после едноставно ќе имаше пресврт нa настаните кога ќе видевме дека е жив. Вака сите знаевме и не беше воопшто интересно. Ова го зедов само како пример. Имало и други такви случки. Отсега ставајте во спојлер.
Розе се согласувам со тебе, и многу други работи дознав :S и вчера џабе гледав епизода кога знаев дека ќе умри Убавецон :S не ми беше интересно

Petok, дај не постирај повеќе спојлери, никој не го сака тоа.
Иначе тој што ќе почне да раскажува одсега натака добива бан од темава, па макар и во една реченица да спомнал нешто што не се случило досега.

Едно прашање ... Ги пропуштив неколку сезони 1,2 и трета епизодите појќе од пола , е сеа дали има негде да ги симнам епизодиве и превод на македонски или англиски , или пак некоја страница или сл? Сакам да ги изгледам ? Криво ми е шо ги пропуштив ем не знаев ниш за филмов ем го хејтав :$ :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom