Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш би сакал да дознаам како се бришат.Едната опција е операција.А другата?Не оти јас сакам да си ги бришам.Туку сакам да дознаам КАКО?
Далеку од бабини деветини, секое нестручно чепкање на бемка може да те чини живот.Ко шо иам слушнато ја, ако ги рчкаш, демек рак на кожа се фаќало. Искрено мислам дека се бабини деветини, али шознам![]()
То ти је тоДалеку од бабини деветини, секое нестручно чепкање на бемка може да те чини живот.
Колку пути имам откорнато бенки само, таа едната на грбот едно 10 пати ја имам откорнато со нокт.Далеку од бабини деветини, секое нестручно чепкање на бемка може да те чини живот.
Колку пути имам откорнато бенки само, таа едната на грбот едно 10 пати ја имам откорнато со нокт.
Не умрев.
Mi ja promashi poentata...И аj cеа сите да откорнуваат пошто ти можеш.
Не гледам логиока, десет пати си ја откорнала бемката со нокт и таа пак си е на место. А зошто вооопшто имаш потреба да ја корнеш?Mi ja promashi poentata...
Rekov deka ne se umira od iskornata benka.
Tolku e teshko da poveruvash?
Ili povekje sakash da veruvash na babini devetini?
Samo go dezinficiram mestoto poshto mozhe da mi se inficira od noktot.
Posle toa mi zazdravuva i benkata si e na mesto.
Se umiralo..pf xD
Mozhe da ima posledici, ne vikam ne, ali da umresh poshto si otkornal benka, treba da si retardiran i da veruvash na tie gluposti.