Бришење на дамки (лепотици) :)

• Креатор на темата Креатор на темата TheFrisb
  • Време на започнување Време на започнување

TheFrisb

(Астроном)
Член од
5 јуни 2011
Мислења
246
Поени од реакции
80
Баш би сакал да дознаам како се бришат.Едната опција е операција.А другата?Не оти јас сакам да си ги бришам.Туку сакам да дознаам КАКО?

Баш би сакал да дознаам како се бришат.Едната опција е операција.А другата?Не оти јас сакам да си ги бришам.Туку сакам да дознаам КАКО?

имаше една течност, сеа не ми текнува како се вика ..со неа, ти доаѓа и игла ..ја боцнеш лепотицата/бемката,и ставиш од течноста ..таа ја гори ..
и така после недела,до две, нема ..
линк тука, видео тука а ова е маста/течноста :)

пс: некои викаат дека тоа е фејк ..сеа колку е точно,неам појма ..

Еми некој ако има на вратот бемка :Д ?

го виде видеото? ваљда е иста постапката ..
+ би требало да добиеш и упатство како се употребува,колку пати, бла бла ..

за дамки мислиш на бемките? ако е така ондак слушај, не се заебавајте со бемките, немој да ставаш никакви креми и останати ствари, зашто има премногу големи шанси за сето тоа да се заебе (страшни последици), иди на лекар и консултирај се првин со доктор, знам пред секое време имаа семинар посебно посветен на бемките (нови откритија итн.).

не им верувајте мн на било какви креми затоа што тоа може да ви биде последното нешто што сте го направиле во животот...

Ко шо иам слушнато ја, ако ги рчкаш, демек рак на кожа се фаќало. Искрено мислам дека се бабини деветини, али шознам :)

де бре ништо не купувам ништо не бришам.Сакам само да знам дали можат да се бришат освен со операција.

Ко шо иам слушнато ја, ако ги рчкаш, демек рак на кожа се фаќало. Искрено мислам дека се бабини деветини, али шознам :)
Далеку од бабини деветини, секое нестручно чепкање на бемка може да те чини живот.

Далеку од бабини деветини, секое нестручно чепкање на бемка може да те чини живот.
Колку пути имам откорнато бенки само, таа едната на грбот едно 10 пати ја имам откорнато со нокт.
Не умрев.

И аj cеа сите да откорнуваат пошто ти можеш.
Mi ja promashi poentata...
Rekov deka ne se umira od iskornata benka.
Tolku e teshko da poveruvash?
Ili povekje sakash da veruvash na babini devetini?
Samo go dezinficiram mestoto poshto mozhe da mi se inficira od noktot.
Posle toa mi zazdravuva i benkata si e na mesto.

Se umiralo..pf xD
Mozhe da ima posledici, ne vikam ne, ali da umresh poshto si otkornal benka, treba da si retardiran i da veruvash na tie gluposti.

Mi ja promashi poentata...
Rekov deka ne se umira od iskornata benka.
Tolku e teshko da poveruvash?
Ili povekje sakash da veruvash na babini devetini?
Samo go dezinficiram mestoto poshto mozhe da mi se inficira od noktot.
Posle toa mi zazdravuva i benkata si e na mesto.

Se umiralo..pf xD
Mozhe da ima posledici, ne vikam ne, ali da umresh poshto si otkornal benka, treba da si retardiran i da veruvash na tie gluposti.
Не гледам логиока, десет пати си ја откорнала бемката со нокт и таа пак си е на место. А зошто вооопшто имаш потреба да ја корнеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom