Бришење на дамки (лепотици) :)

• Креатор на темата Креатор на темата TheFrisb
  • Време на започнување Време на започнување
Колку пути имам откорнато бенки само, таа едната на грбот едно 10 пати ја имам откорнато со нокт.
Не умрев.
Не сите атипични бемки се претвараат во малигна неоплазма и се опасни по здравјето.
повеќе овде

Mi ja promashi poentata...
Rekov deka ne se umira od iskornata benka.
Tolku e teshko da poveruvash?
Ili povekje sakash da veruvash na babini devetini?
Samo go dezinficiram mestoto poshto mozhe da mi se inficira od noktot.
Posle toa mi zazdravuva i benkata si e na mesto.

Se umiralo..pf xD
Mozhe da ima posledici, ne vikam ne, ali da umresh poshto si otkornal benka, treba da si retardiran i da veruvash na tie gluposti.

Јас знам жена која беше на фризер, и ја искорнаа бемката и истиот ден почина.
Јас секогаш кога идам на фризер, фризерите ме прашуваат дали имам бемки на главата.

Има луѓе кои не умреле при пад на авион, па тоа не значи дека сите нема да умрат при пад на авион. Постојат различни типови на бемки. Ти може имаш од оние кои не се ризични, на твоја среќа.

Не сите атипични бемки се претвараат во малигна неоплазма и се опасни по здравјето.
повеќе овде
Дедо ми има малигна неоплазма на мозокот, и прима инјекции дексазон/дексаметазон. Истовремено и шеќерот му е над 20. Интернистот вели да се прекинат инекциите затоа што може да падне во кома ако му се качи шекерот над 30, а онкологот вели дека тоа е единствениот лек против неговата болест.
До минатата недела примаше и инфузии Манитол ама онкологот му ги заузираше додека не му се стабилизирал шеќерот, а интернистот вели дека Манитолот го качувал притисокот, ама не и шеќерот. Кого да слушаме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom