Значи ти кажувале, отиди и види како е...Сончев Брег моментално ти е најатрактивно туристичко место во Бугарија.За сончев како што ми имаат кажувано, повеќе балканци има и уште се гради....па за година две можеби ке се споредува со златни песоци
Значи ти кажувале, отиди и види како е...Сончев Брег моментално ти е најатрактивно туристичко место во Бугарија.За сончев како што ми имаат кажувано, повеќе балканци има и уште се гради....па за година две можеби ке се споредува со златни песоци
Не знам зашто спорите, когато и како цело морскиот туризам во Бугариja се дели на два големи дела - во северна Бугариja и таков во jжна Бугариja.Значи ти кажувале, отиди и види како е...Сончев Брег моментално ти е најатрактивно туристичко место во Бугарија.
I jas misla deka podobro od banka nema. Inako sum na osmor vo Sveti Vlas (do Sonchev breg) i evroto vo Crown se menuva za 1,91 leva.И ние во Crown мењавме , ама посигурно од Банка нема
Во средината е "Central Bus Station". Не знам на што точно викаш центарdali nekoj sto bil moze da mi kaze dali ima avtobuska stanica vo blizina na centarot na soncev breg fala odnapred
Тоа си зависи од агенциите, некои имаат некои не. Да ти посочам агенции не знам, прашај во 2-3, па ако ти се погодат, ок.Може некој да ми каже дали има некаде во мк. автобуски превоз до Златни песоци или до Сончев брег ама со тоалет во автобусот.Знам дека странските имаат ама во овие нашиве никако да најдам па ако некој знае мн би ми помогнал
Нема wc ама застанувале на 2-3 саати така да не е проблем.Фала во секој случајТоа си зависи од агенциите, некои имаат некои не. Да ти посочам агенции не знам, прашај во 2-3, па ако ти се погодат, ок.
Да,да застануваат обавезно 2-3 пати. Еднаш на граница. втор пат у кафанчето на пат за Ќустендил, на Лукоил во Софија, на автопат Стара Загора (или Велико Трново, зависи дали идеш Сончев или Златни) и на крај до кај што застанува.Нема wc ама застанувале на 2-3 саати така да не е проблем.Фала во секој случај
А колку саати има до сончев брег од прилика?Да,да застануваат обавезно 2-3 пати. Еднаш на граница. втор пат у кафанчето на пат за Ќустендил, на Лукоил во Софија, на автопат Стара Загора (или Велико Трново, зависи дали идеш Сончев или Златни) и на крај до кај што застанува.
12 часа пат со автобус до Сончев Брег.А колку саати има до сончев брег од прилика?
Сосе стоење на граница 1 сат, се фаќаат 12 + -.А колку саати има до сончев брег од прилика?
Кој стоел на граница 1 саат? Никогаш на никоја граница немам чекано повеќе од 15 минути, освен неколку пати на враќање од Грција кога имало гужви.Сосе стоење на граница 1 сат, се фаќаат 12 + -.