13 July, 20:00 EDT (01:00 UK) - New England Revolution
20 July, 19:00 PDT (03:00 UK) - Seattle Sounders
23 July, 16:00 CDT (22:00 UK) - Chicago Fire
27 July, 21:00 EDT (02:00 UK) - MLS All-Stars
30 July, 19:00 EDT (00:00 UK) - FC Barcelona
на 30 ќе има одмазда макар на пријателска
Mala analiza za Barcelona
bash pred malce ja gleav real barca i ne sum ja videl barca u tolku losho izdanje, ama real nemozea da go izdrat pritisokot ... ke ja sporedam wmbley 2011 i el calssiko 2 u primera so bese ...
odbranata(na real) bese celosnosite u edna linija i budno gi sledat, dodeka kaj nas rafa i evra pocesto izlagaa i mislam deka toa e prvata greska kaj nas ...
khedira i x.alonso igraa neso pozicija DM-CM zavisi od situacija a kaj nas kerik se gubese u brzite passovi a giggs ne se snajde dobro kako AM i DM(u slucaj na napad na barca),
Di Maria,Ronaldo i Adebayor u napad .. Ronaldo i Di Maria odlicno se snaogaa tamu pokraj bekovite dodeka kaj nas Valencia i Park mislam deka bese voopshto ne se vidoa ... Chicha se macheshe tamu ama nishto a Rooney se boreshe od pochetok do kraj ...
Zaklucok:Mislam deka treba da igrame pobrza igra i da ne se predavame na sekoja zagubena topka ... mislam deka krilata young-nani ke se snajdat najdbro i pred se raspolagaat so brzina i mn ke pomognat kerik aut mislam da vleze tamu flech ili ando zavisi runi kako stoigrase da prodolzi, a ako dojde snajder mislam toj da igra AM(koga napagajme)CM koga napagjaat ... i bekovite da bidat vo linija so ferdinand i vidic
Mislam deka toa e dobitnata kombinacija ...