ne go mrazam tuku me isfrustrira nacinot nakoj samo zamina od utd .... ke ostane ke ostane za vo soblekuvalnata u finaleto na site da im kaze deka ide za madrid!! i mislam deka toa e edna od pricinata za toa sto izgubivme...Ти си сигурно еден од оние што гo мразат "педе*от" Роналдо, кој не замина за пари, туку за доброто на клубот.
haha da ne se sluci ko so loserpool , da ne gi projde m.pregledi i da odi u shityАх бе чекајте не се силете многу дури не излези на официјална ништо не е сигурно закочете малце
--- надополнето: Jul 13, 2011 4:58 PM ---
Ах бе чекајте не се силете многу дури не излези на официјална ништо не е сигурно закочете малце![]()
да чекаме интеровци да ни потврдатUmberto Zapelloni (deputy editor La Gazzetta dello Sport): Sneijder will go to Man Utd for €40M. Inter will then reinvest in Javier Pastore.
Сеа шо праиме ?![]()
Нема нигде потврда ко прво и дека имало разговори , можеби ова се само шпекулации во весниците, зашо сега ги снема тие за Насри? Темпово во фан клубов е побрзо од градењето споменици во државава, почекајте, не викам ни да ни не, ама да не испаднете после вие смешни а тие во право.мене не ми сметаат, туку нивниот цврст став дека снајдер ќе остане ... ко демек биле на разговорите ..
Aма чекај нели за на официјалната да гледаш требе да си имаш платено или?Ќе има на официјалната страница лајв стриминг за мечевите ама и јас ќе поставам линковиСе шпекулира наголемо дека вечер е дебито на Јанг.
Мислам дека од пред сезонските мечеви ќе може бесплатно ко промотивно да се следи на сајтот ама ќе видиме, ако не, тука се сопаст линковите во секое време.Aма чекај нели за на официјалната да гледаш требе да си имаш платено или?
а во кое време ќе играат?Мислам дека од пред сезонските мечеви ќе може бесплатно ко промотивно да се следи на сајтот ама ќе видиме, ако не, тука се сопаст линковите во секое време.
Едвај чекам да ги видам повторно нашите Јанг и Нани па крилата(ако играат) ќе им ги побркаат бековитеЌе има на официјалната страница лајв стриминг за мечевите ама и јас ќе поставам линковиСе шпекулира наголемо дека вечер е дебито на Јанг.