- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Хехе јака сликава нема што
Go on holiday....Еден ден и то е то. И мене ми се има случено ова,Пробав, несака
![]()
Направив,, фала
Абе сум имал измени, ама не сум ги виделGo on holiday....Еден ден и то е то. И мене ми се има случено ова,
А не можам да играм со мојот сејф фајл? Наново морам да креирам игра?онлајн многу просто се игра:
1.еден играч креира најнормално игра
2.откако ќе креира оди во preferences и бара network каде што клика run as server
3.креаторот иде на game status и го чита ip-то и го дава на другите играчи.
4.тие што влегуваат во играта одат на join network game
5.кликаат join game и го пишуваат ип-то и влегуваат во играта
6.си бираат тим и влегуваат да играат онлајн
Јас и аце-нероазури играме онлајн ( морам да признаам ме растури првото дерби),а освен овој начин може и на хамачи да се игра ама тоа мене не ми е најјасно па кој знае нека ти помогне![]()
можеш,сеедно е дали сега наново ќе го креираш или ќе продолжиш стар сејфА не можам да играм со мојот сејф фајл? Наново морам да креирам игра?
онлајн многу просто се игра:
1.еден играч креира најнормално игра
2.откако ќе креира оди во preferences и бара network каде што клика run as server
3.креаторот иде на game status и го чита ip-то и го дава на другите играчи.
4.тие што влегуваат во играта одат на join network game
5.кликаат join game и го пишуваат ип-то и влегуваат во играта
6.си бираат тим и влегуваат да играат онлајн
Јас и аце-нероазури играме онлајн ( морам да признаам ме растури првото дерби),а освен овој начин може и на хамачи да се игра ама тоа мене не ми е најјасно па кој знае нека ти помогне![]()
Ја макси од ливерпул и ќе те газам хаха што ти е гајле наполи ќе земе титула хахаАјде има време ке ме тепаш следното
Иначе сеа и Даглас Коста си го земав ке си газам![]()
хахахах ако земе наполи срамота не играм Менаџер вишеЈа макси од ливерпул и ќе те газам хаха што ти е гајле наполи ќе земе титула хаха
Не бе јас сум со милан он со интер ама наполи не изненади и двајцата и сеа наполи 1ви се имаат 5-6 бода пред аце и 7-8 пред менеАце и Никац со кои тимови играте?
Никац колку што разбрав со Наполи...?