Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

S

Shellshock nam67

Гостин
Во врска со изгледот да е симпатичен со правилни црти, повисок од мене (што не е мн тешко), тело таман (стомачни не се на одмет :P ), косата само да не му е мн долга или во Џастин Бибер стил. А за карактер најбитно ми е да знае да ме насмее, да биде отворен и комуникативен, но да ми биде и предизвик. Да слуша добра музика, да можам да искочам со него и во диско и во парк и да не ми прави проблем. И тоа е тоа :)
а ако ти се појави дечко со обратни особини од овие ? ќелаво шишан средно развиен со улично школо како би реагирала ;)
--- надополнето: Jul 12, 2011 2:34 PM ---
Мој тип на девојка? 3 пати мери, еднаш сестра и...

Нажалост не типувам, и не ми е пресуден надворешниот изглед.
битно е да е Мерцедес ;)

С

Спенсер

Гостин
Шознам... да не е некоја дигната, фенси шмизла,која знае да иде на кафе и у шопнинг со другарките... Црнокосите имаат предност,средно изразени облини... :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мојот тип на девојка физички е со убаво тело, значи од стапала до струк да е одлична, со мазна кожа, убав мирис, здрави заби. Да одржава хигиена а и кога не одржава мирише на секс.
Мојот тип на девојка пуши џоинт заедно со мене, носи штикли и кратки сукњи и у сред бел ден и у ниедно време. Мојата типка кога ќе ја фатам у загрљај одма се влажни и се е** неверојатно добро, и е непредвидлива во сексот. Сака да патува со мене и да ме прати и по најтешките патеки... СО ШТИКЛИ!. :)

I

indigo child

Гостин
Да не е идиотка, да не оди на кафе на Ленинова во 12 сабајле по штикли, другарка и да не и е и најбоље пример за каков човек треба она да биде . Хм, што друго. Да слуша добра музика, да не ме тера да одам на места каде што неќам да одам, да не ми се заканува со „нема (внеси ствар што може да ја понуди) ако не (внеси ствар што сака да ја добие) “ , да не пуши (смета , особено во бакнување) и најбитно од се да не се жали дека е слаба/дебела а ништо не превзема со истото.
Специфично, ама не е тип - истребена раса е.
Широк поим еј ! XD

Ја сакам фини момци, со изразита дрскост у нивниот однос ( :
Ако сака и у 10 сабајле нек седи на Ленинова, не ми смета ( :

S

Shellshock nam67

Гостин
Широк поим еј ! XD

Широк поим еј ! XD

а ако е тотална спротивност од тоа уличен тип на пример ама тип ;)
со мотор место кола со вика а ?
--- надополнето: Jul 12, 2011 4:55 PM ---
Шознам... да не е некоја дигната, фенси шмизла,која знае да иде на кафе и у шопнинг со другарките... Црнокосите имаат предност,средно изразени облини... :)
братче секој жена е убава најважно е да слуша за друго исти се сите жени ко од едно калапче се

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
сори бро, кои типови постојат? О.о

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Tип 400 - плавуша со блед тен
Тип 500 - плавуша со потемен тен
Тип 800 - црнка
Тип 1100 - црнка со темна кожа

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
значи пред се гледам карактерот на машкото дали ке ми одговара а после гледам каков е неговиот изглед ако праиме за изгледот муабет би рекла дека сакам високи слабочки момчиња со малце долга косичка и да биде диџеј хех е не мора исто така треба да ја знае да слуша по цел ден музика бидејки јас сум таква и да знае да свири гитара следно сакам стилот да му биде во тренд и т н

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Широк поим еј ! XD

Под идиотка мислев да не ми праи муабет 6 саата само за тоа како и откажала фризерката и да има бар општа култура да може да влезе у муабет бар на актуелни теми и случувања :) .
А и мене не ми смета ако седи на Ленинова и во 10 , ама да не изгледа како спонзоруша (куроловец).

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
а ако ти се појави дечко со обратни особини од овие ? ќелаво шишан средно развиен со улично школо како би реагирала ;)
Па ако мислеиш на некомуникативен, намуртен, кој иде со било која колку за бројка и се движи само во одредени другови, а со таков опис...најверојатно би бил само потенцијален кандидат, додека не сфатам каков е :P

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Да не галами и увек да е спремна за секс...priceless...;)

men-s-sex-toys-silicone-inflatable-doll-sex-doll-508a-33c86.jpg

S

Shellshock nam67

Гостин
ne se sudi sekogas po nadvoresnio izgled treba dlaboko da prodris da ja doznaes karakternata osobina na covekot, a i gresno ti e mislenjeto deka se trca po sekoja znaeme i nie maskite da si odbereme devojka koja ce si ja sakame samo nea. ali vo edno se slagam so tebe edukacijata ima golemo vlijanie na covekot. ona preska onaka ti go postaviv prasanjeto cisto da vidam kakvo ti e razmisluvanjeto ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom