Ќе го поминеше и без грешката леташе Ферарито овој викенд.Ферари има огромен напредок дури мислам на исто ниво се веќе.Како се сушеше патеката се подобар беше Алонсо.Малку додека ги загрее гумите имаше потоа немаше проблем се виде со Хамилтон го мина потоа фати ритам Алонсо и без проблем пролета покрај Хамилтон.
Ох мори, мајко летало.. Шо ми гледат очите... Да не беше боксот на Ред Бул, демек ќе победеше ? Па изгубија 4 директни дуели, само од Мекларен.. ! Да не гледаше некоја друга трка ти ? Фактот шо му избега 20 секунди и кусур при крајот, кога Луис беше втор, знаеме зошто беше.. Горивото мораше да се чува, исто и Пирелите беа во лоша состојба...
Ферарито летало, ахххх
--- надополнето: Jul 10, 2011 3:30 PM ---
E сега нека каже некој дека Алонсо лош возач ..кога доби болид кој има слични перформанси како и Ред бул..(барем за оваа трка) ги направи парче...а циганот маме му јебем...бетер е од Сато..мора секоја трка да има инцидент со него ..да нее на некој дроги?
За овој инцидент, сигурно вина нема Луис... Само запримети како Маса, влезе... Го снимив на Макс Тв и го гледам.. Маса не остави место за болидот до него... Но, кога се мрази некој, стално се гледа во она што тој го прави !?
--- надополнето: Jul 10, 2011 3:34 PM ---
Znaci mislenjata od tipot Alonso imase sreka se bez osnova ako bese TOJ vozac Vettel ke go minese na Hamilton i nemase da ima 20 sek za Alonso sepak imaat ovaa sezona nesto podobar bolid trebase da ima zabrana vo Britania za gasovite od motorot da se koristat za downforce poradi pritisok na Redbull bese spreceno ima uste 10 trki uste mnogu greski ke ima ne samo kaj Redbull i kaj drugite timovi ovaa pobeda e deftinitivno zasluzena
Makedonec_7 koj ne gleda ? se gleda deka ne gledas i nemas gledano dovolno Formula 1 i ne si upaten
Avanti Scuderia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Освен ников шо си го најдов во текстов, друго ништо не разбрав !? Пиши на наше кирлично писмо, читко и разбирливо...
Знам дека дркате на Алонсо, али, до толку
--- надополнето: Jul 10, 2011 3:37 PM ---
абе шо се препирате џабе, виде се на риплејот, хамилтон буквално се залепи во маса наместо да си ја завртеше кривината ферски. да беше на негово место некој шо вози мирно и не праи инциденти ај да речеме несакајќи. али коа да видеш хамилтон скоро на секоја трка прави инциденти. ако се сеќавате во 2008 кога се залепи во ферарито на маса или раиконен во боксот затоа шо пред него искочи
Како сакаш речи, Хамилтон е еден од ретките кој прави нешто во трката !? Кој друго !? Можи Вебер или Батон пак !? Секоја чест за нив, али Хамилтон има два пара мадиња, иако некогаш мава со главата во ѕид... Но, овој пат, играше доволно чесно..
Не знам, се запнаја сите за Луис, а Шумахер шо правеше на патеката, е то ти е камиказа... Такума Сато, баш ! Уште еднаш ја „докажа“ големината од кога се врати во Ф1
--- надополнето: Jul 10, 2011 3:39 PM ---
Дури и титулата беше наместена што ја освои 2008 година, неможе туку така на Глок последен круг да му се расипе болидот.
Исто како и годината пред тоа, кога на Берни не му се допаѓаше Луис да ја земи во дебитанската сезона, а при тоа да пукаат гуми, да застанува во песок пред бокс и сл, курловрзовци...
Формула 1 е бизнис, не спорт ! Пред се бизнис за заработка, после се друго !
Ако гледате шо се случба во светот, попрво НБА ќе пропадни од колку Ф1