INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Скајпот има само чат, нема видео разговори, или јас имам некоја лоша верзија инсталирано?
на гугл мапс како што знам јас ти покажува и колку возиш моментално и за колку време ке стигнеш и кај да свртиш и така натака.. подобар софтвер можда е гармин али за андроид немаш теоретски шанси да најдеш.mi treba mal sovet.... nov sum na android....zemav HTC DESIRE...2.2... telefonot si imase google maps instalirano... jas si najdov plus uste nesto no....sakam mapa koga vozam so avtomobil da mi pokazuva ulicite znaci kilometraza... toa go nema... dali moze nekoj da mi prati nekoj link ili nesto dokolku ima takva mapa.....i uste nesto ....prijate zede ist takov HTc i go nadogradi so 2.3 android bez da vadi karticka ili da mu se izbrise nesto kako sto pisuvase podolu vo forumot....prasuvam zosto i mene mi stigna izvestuvanje da se abdejtira ama nz shto da napravam i ne probav sam...poz cekam nekoj odgovor
има но само за одредени модели. нексус, дизајр.. и неколку други..Скајпот има само чат, нема видео разговори, или јас имам некоја лоша верзија инсталирано?
Епа тогаш симни си KIES инсталирај го , приклучи телефонот и ке се снајдеш.2.1 ми е
Го симнав и ми вика дека ми е најновиот.Епа тогаш симни си KIES инсталирај го , приклучи телефонот и ке се снајдеш.
Незнам што ке е.. Од т-мобиле веке ги продаваат со 2.2, значи би требало да има официјален и за Македонија.. Но во Секој случај еве ти 2-3 линка кои ке ти завршат работа за флешување и слично..:Го симнав и ми вика дека ми е најновиот.
И што да им правам на линковите. Немаш ли некој салам туторијал за да го апдејтувам?Незнам што ке е.. Од т-мобиле веке ги продаваат со 2.2, значи би требало да има официјален и за Македонија.. Но во Секој случај еве ти 2-3 линка кои ке ти завршат работа за флешување и слично..:
линк линк линк линк
Инаку нема 2.3 за овој телефон, а изгледа и нема ни да има официјален, но во изработка се cyanogen mod и gingerbread (неофицијални)..
epa ako kies ne ti dava apdejt flesuvaj go so 2.2 od samfirmware. simni go posledniot frojo od tamu isto i programata za flesuvanje i sledi go tutorijalot za flesuvanje od xda sajtot. posalam tutorijal od tamu nema da najdes..И што да им правам на линковите. Немаш ли некој салам туторијал за да го апдејтувам?
Мојата верзија е: I5800XXJG3
Таму гледам дека ја нема мојата верзија (I5800XXJG3).Треба ли да направам фактори ресет. И само ли да флешувам без да чепкам ништо друго? Ако може малце подетално зашто стварно не сум запознаен со сите термини што ги споменува таму. Апдејт, флешување итн...epa ako kies ne ti dava apdejt flesuvaj go so 2.2 od samfirmware. simni go posledniot frojo od tamu isto i programata za flesuvanje i sledi go tutorijalot za flesuvanje od xda sajtot. posalam tutorijal od tamu nema da najdes..
imas se vo linkovite i mnogu e ednostavno.
pozdrav
Дали ако направам update преку Kies ќе ја изгубам гаранцијата? И дали сеуште ќе ми биде кодиран телефонот?Епа тогаш симни си KIES инсталирај го , приклучи телефонот и ке се снајдеш.