- Член од
- 16 јуни 2011
- Мислења
- 684
- Поени од реакции
- 1.193
Уште не ми дава резултати!
Има везе што си полагал, не можеш на медицина со филозофија да идеш, исто како што не можеш на правен, економски... со биологија и хемија.Зошто бе? Пак оди мислам нема врска. Јебига некој нека кажи за посигурно ама ја мислам дека нема везе од што се поените!!
На кирилица внесуваш?Идете на страната и после кај резултати, сега дава да си бираш школо, град и предмет (само македонски, турски и албански има), али внесов податоци и ми вика дека такви податоци не се пронајдени. Кај и да е треба да има.
Јас сум слушал дека нема врска ама ете.......Има везе што си полагал, не можеш на медицина со филозофија да идеш, исто како што не можеш на правен, економски... со биологија и хемија.
Не може така, си има листа на предмети кои се дозволени за секој факултет, и многу е битно, ако си земал погрешен предмет поените од него не ти се рачунаат или ќе чекаш во втор уписен рок, а еве јас сум од гимназија и се запишав на економски со географија и информатика кои беа на листата предмети што можеш да ги земеш за Економски факултет а си со општа гимназија. Значи се си има таму точно за сите факултети.Јас сум слушал дека нема врска ама ете.......
Ама чекај малку еден професор кажуваше дека нема врска од каде се поените на матурата односно од кој предмет се. А и овие во гимназиите што сакаат на пример економски да одат па што ќе полагаат?
98.5:p
англиски јазик
5
96.19
98.5
suck it.
ОК ОКНе може така, си има листа на предмети кои се дозволени за секој факултет, и многу е битно, ако си земал погрешен предмет поените од него не ти се рачунаат или ќе чекаш во втор уписен рок, а еве јас сум од гимназија и се запишав на економски со географија и информатика кои беа на листата предмети што можеш да ги земеш за Економски факултет а си со општа гимназија. Значи се си има таму точно за сите факултети.
Ако доаѓаш од средно економско најверојатно сите можеш да ги земеш, што е логично, но не и од гимназија, на страната на мон ја имаш листата ќе си провериш за тој што те интересира.ОК ОК
Пошто еднаш на Економски од тие професорите еден рече нема врска кои предмети се ( кога зборуваше за поените за упис )
Ама штом велиш така изгледа е така!
Да да од средно економскоАко доаѓаш од средно економско најверојатно сите можеш да ги земеш, што е логично, но не и од гимназија, на страната на мон ја имаш листата ќе си провериш за тој што те интересира.