Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Незнам само шо ќе им е на Барса ...
Сака човекот да се проба како актер... :icon_lol: а баш добар фудбалер е. :cautious:

него читав дека Венгер го сакал Мота. А плус и им треба нив голман а вие сакате да го шитнете Вивијано. Па пример Мота и Вивијано + малку милиончиња за Фабрегас. Иако и овој сака да се префли на глума... може да се предомисли!

Си поиграв менаџер малку. :ROFLMAO:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овој Санчез ќе стане страшен играч се гледа.Но друго ме загрижува Интер ќе го продадел Снајдер ќе го земел Роси иако на некои ви се допаѓа Роси според мене нема да донесе разлика.
Ако си оди Снајдер и земат 40 мил се оди по Санчез или Тевез Агуеро овие играчи прават разлика.
Видал Санчез со парите од Снајдер ова ќе е потег ипол а денес наслов на Газета Снајдер си оди доаѓа Роси:(.
-------------------Цезар
Мајкон--Самуел---Ранокиа(Лусио)-Нагатомо
----Алварез---Камбијасо---Видал---
---===Ето----Пацини---Санчез

Овие да се уиграт ќе биде супер тим.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Мите, тешко дека со таа формација. Ето, Алварез и Маикон во една истра страна = Промаја :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.394
Не верувам дека Снајдер ќе замине поради истата причина ко и Маикон лани, никој нема да ја плати бараната сума од Морати, башка Снајдер не инсистира да замине, Маикон во интервју кое беше пренесено и од порталот на Фифа јавно кажа дека сака да игра во Реал и наводно Се беше готово и ништо не бидна.

Малага да, може да ги даде тие пари но тоа ќе биде не чекор, туку чекори назад во кариерата на Снајдер и он тоа нема да го сака, а Манчестер тешко дека би учествувале во наддавање, 35 милиони евра да потенцирам, е минимумот кој Интер го бара а убеден сум дека сумата ќе рипне за ( минимум ) 5м евра кога '' ќе биде ставен '' на трансфер пазарот.
Интер немаат нож под грло да продаваат, кога можеа Арсенал да бараат 25м евра за Насри кој има година дена од истек на договор, кога можат Удинезе да бараат 35 за Санчез, тогаш и Интер можат да бараат голема сума за играч кој е докажан на сите високи нивоа во фудбалот, и две големи првенства ( шпанско и италијанско, во двете има освоено титули ) и ЛШ каде има освоено трофеј, и Европско каде има догурано до полуфинале ако не се лажам и СП каде има догурано до финале и каде беше еден од најдобрите стрелци.

Башка како што гледам Насри веќе се договорил со Сити па и он ќе отпадне од комбинација и аналогно на ова да останат само на Коутињо и Алварез тешко, не се ваљда будали со нив да останат на плејмекерската позиција, позиција која пред доаѓањето на Снајдер беше онаа ахилова пета на тимов повеќе од 10 години.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.607
Поени од реакции
17.441
Не верувам дека Снајдер ќе замине поради истата причина ко и Маикон лани, никој нема да ја плати бараната сума од Морати, башка Снајдер не инсистира да замине, Маикон во интервју кое беше пренесено и од порталот на Фифа јавно кажа дека сака да игра во Реал и наводно Се беше готово и ништо не бидна.

Малага да, може да ги даде тие пари но тоа ќе биде не чекор, туку чекори назад во кариерата на Снајдер и он тоа нема да го сака, а Манчестер тешко дека би учествувале во наддавање, 35 милиони евра да потенцирам, е минимумот кој Интер го бара а убеден сум дека сумата ќе рипне за ( минимум ) 5м евра кога '' ќе биде ставен '' на трансфер пазарот.
Интер немаат нож под грло да продаваат, кога можеа Арсенал да бараат 25м евра за Насри кој има година дена од истек на договор, кога можат Удинезе да бараат 35 за Санчез, тогаш и Интер можат да бараат голема сума за играч кој е докажан на сите високи нивоа во фудбалот, и две големи првенства ( шпанско и италијанско, во двете има освоено титули ) и ЛШ каде има освоено трофеј, и Европско каде има догурано до полуфинале ако не се лажам и СП каде има догурано до финале и каде беше еден од најдобрите стрелци.

Башка како што гледам Насри веќе се договорил со Сити па и он ќе отпадне од комбинација и аналогно на ова да останат само на Коутињо и Алварез тешко, не се ваљда будали со нив да останат на плејмекерската позиција, позиција која пред доаѓањето на Снајдер беше онаа ахилова пета на тимов повеќе од 10 години.
Баш ме интересира твоето мислење дали ги го заменил Снајдер со Пасторе ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.394
Баш ме интересира твоето мислење дали ги го заменил Снајдер со Пасторе ?
Да, ама тешко дека Пасторе би завршил во Интер а и ептен е преценет во моментов, достапен играч кој достојно би можел да го замени Снајди ја гледав во Насри кој и не чини многу во моментов ама тој оди во Сити.
Ако веќе тргаат по некој во Италија тогаш ја би сакал Хамшик да биде тоа а не Пасторе, дај Мота, дај Пандев, дај пари, и ете го Хамшик.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Да, ама тешко дека Пасторе би завршил во Интер а и ептен е преценет во моментов, достапен играч кој достојно би можел да го замени Снајди ја гледав во Насри кој и не чини многу во моментов ама тој оди во Сити.
Ако веќе тргаат по некој во Италија тогаш ја би сакал Хамшик да биде тоа а не Пасторе, дај Мота, дај Пандев, дај пари, и ете го Хамшик.
Ај сеа остај го Хамшик на раат !! :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.394
Ај сеа остај го Хамшик на раат !! :)
Ти дур беше по одмори виде ли што изјави Де Лаурентис ? :)
Си има причина зашто у последно време по фан клубов се спомиња Марек.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не незнам, 9 дена нит телевизор нит компјутер сум упалил. Знам само дека Марек изјави дека сака кај нас и дека Алегро го сака многу како играч

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Abe begajte tamu, koj pastore koj bakrach. Rabotava so Snajdi godinava e toa sto ne igrase bas tamu kade sto treba, so Rafa nikoj ne sfate kade igra, a so Leo igrase kako plejmejker, sto isto e gresno imajki predvid so koi igrachi raspolagavme vo sredina. Snajdi najdobro igra pozadi napagjachite so primarna zadacha da im asistira na napagjachite a da ne se zamara so kreiranje na igra, koga soigrachi mu bea Kambi, Zaneti, Pandev, Milito... I mean, ne e magionichar chovekot... :)

Spored transferive (Kaka 68 milioni, C.Ronaldo 90 i nesto), Snajdi moze da se prodade samo za nekoja cena nad 65 milioni, za drugo mater neka si ebaat ako go prodadat.

Sega so Banega, Alvarez, Eto, Pazzini i eventualno Vidal, Snajdi mozno e da se vrati vo real za 100 milioni :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се дур не видиш на БиБиСи не верувај за трансфери во премиер лига. Скај во последно време станаа бетер од Гоал со она "Скај андерстендс", а уствари ништо и не разбрале затоа што имаат еден куп промашувања. Башка и Венгер радо би го дал Насри во Интер него ли во Сити. За Јунајтед да не правиме муабет затоа што и Венгер си излезе со изјава дека едно е сигурно, а тоа е дека Насри нема шанси да оди во Јунајтед. Така да ако нешто се случи па Снајдер замине во Јунајтед ништо чудно е Насри да дојде кај вас.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.394
Не незнам, 9 дена нит телевизор нит компјутер сум упалил. Знам само дека Марек изјави дека сака кај нас и дека Алегро го сака многу како играч
Де Лаурентис изјави дека ако некаде го продава во Италија тоа е Интер и дека со Морати стоел феноменално и баш поради џентлменскиот однос на Интер кон играчите на Наполи тоа го ветил, ама тоа Ако нема да се деси оваа сезона.
Наполи играат во ЛШ, тешко дека оваа сезона ќе продаваат, директен пласман во групи имаат па и Хамшик и компанија немаат никаква причина сега да заминат, одлична прилика имаат да набилдаат дополнително искуство и то је то.
Исто и спомна сума од 100 милиони евра, ха, така да ...

Не им одговара сега да го продадат, а наредна година гарант ќе си оди а до тогаш Сити ќе се заситат од некој у среден ред и знаеме што ќе се деси, или они или Реал, ем Наполи ќе ќари повеќе од она што би го ќариле од било кој италијански тим ем ќе го продадат надвор од Серија А.
--- надополнето: Jul 9, 2011 2:24 AM ---
Се дур не видиш на БиБиСи не верувај за трансфери во премиер лига. Скај во последно време станаа бетер од Гоал со она "Скај андерстендс", а уствари ништо и не разбрале затоа што имаат еден куп промашувања. Башка и Венгер радо би го дал Насри во Интер него ли во Сити. За Јунајтед да не правиме муабет затоа што и Венгер си излезе со изјава дека едно е сигурно, а тоа е дека Насри нема шанси да оди во Јунајтед. Така да ако нешто се случи па Снајдер замине во Јунајтед ништо чудно е Насри да дојде кај вас.
Се е тоа океј ама мислам дека 85% у моментов трансферот е сигурен, зборам за Насри.
А Снајдер во моментов е многу далеку од заминување, ја уште стојам на тоа дека нема да си оди али со оглед дека Се е секогаш можно во трансфер периодите оставам простор и за такво нешто, а и за таа варијанта такоџе се изјаснив, ќе се случи истото ко и со трансферот на Ибра што се деси.

Само да се надоврзам на Мите, Снајдер може да биде покриен само со двајца универзалци од напад, со 1 ја не би бил задоволен, и само така ќе се создаде простор и за Алварез и за Коутињо, а не цел товар на нив да падне.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.607
Поени од реакции
17.441
Хамшик е талент но јас повеќе би потрошил пари на Лавеци. Пасотре мислам има мн голема шанса да заврши во итер знаејки ја вашата врска со аргентинците плус таму е и Занети ...дека е преценет е ама има и уште една работа што не ми се допаѓа тоа е неговата неконтинуираност ....... плус не мислам дека Хамшик би го дале Наполи зар мислиш дека ке го дадат откако пуштаат понуди и тоа добри за Инлер и еден Пасторе ....Наполи гради тим за скудето и Лш
--- надополнето: Jul 9, 2011 2:36 AM ---
Abe begajte tamu, koj pastore koj bakrach. Rabotava so Snajdi godinava e toa sto ne igrase bas tamu kade sto treba, so Rafa nikoj ne sfate kade igra, a so Leo igrase kako plejmejker, sto isto e gresno imajki predvid so koi igrachi raspolagavme vo sredina. Snajdi najdobro igra pozadi napagjachite so primarna zadacha da im asistira na napagjachite a da ne se zamara so kreiranje na igra, koga soigrachi mu bea Kambi, Zaneti, Pandev, Milito... I mean, ne e magionichar chovekot... :)

Spored transferive (Kaka 68 milioni, C.Ronaldo 90 i nesto), Snajdi moze da se prodade samo za nekoja cena nad 65 milioni, za drugo mater neka si ebaat ako go prodadat.

Sega so Banega, Alvarez, Eto, Pazzini i eventualno Vidal, Snajdi mozno e da se vrati vo real za 100 milioni :D
Видал баш вчера го одби Интер според гласините

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.394
Знам де, имаат пара они, и за играчи за побогати договори за своите фудбалери, не мислам сега кога обезбедија директен пласман во групи у ЛШ дека ќе ги продаваат своите бисери, ама во иднина да, Хамшик ќе си оди и тоа за солидна сума од која ќе повлечат неколку солидни фудбалери кои ќе ги направат ѕверотињи.

Снајдер реков, може да се покрие со двајца универзални фудбалери, Лавеци е и моја желба да го видам еден ден во Интер и за него Де Лаурентис постави сума која и не е така голема, 19м евра, ама сепак, Снајдер е Снајдер и е еден од лидерите на моменталниот тим на Интер затоа ко што рече и докторон погоре, Интер има право да бара многу голема сума на пари.
И доколку евентуално ја добие, со оглед на неговото значење за тимов, треба да земе повеќе од 1 квалитетен фудбалер односно, ко што реков, да постапат исто ко што постапија и по продажбата на Ибра.

Kajgana Shop

На врв Bottom