Фан Клуб: Интер

Со дресовите веќе здодевни станавте...небаре тие се важни за тимот па сега убави, биле грди биле,трололо трололо........

Важно домашнине ни се врв :) , па сеа за гостинскиве ќе голтнеме ... јас да ги дизајнирав по убави ќе ги направив :)

Скоро сигурно е дека гостинскиот дрес ќе ни биде ваков.
И Пирели ќе биде додадено, и беџовите.

facepalm.gif

facepalm.gif

facepalm.gif
http://www.facebook.com/photo.php?f...305655805308&type=1&pid=3037886&id=1177965876

Еве го тука, шпиунски сликано, иако не знам како успеале да го сликаат...

Скоро сигурно е дека гостинскиот дрес ќе ни биде ваков.
И Пирели ќе биде додадено, и беџовите.

facepalm.gif

facepalm.gif

facepalm.gif
Oдличен е, keep it simple е работава, што ми се свиѓа, башка вака ти изгледа лошо дека го нема спонзорот, инаку мене лично многу ми се допаѓа.

Него еве најдов отприлика како би изгледало со Пирели.

interawayx.jpg

Да, да.. вака со Пирели е боље, не е така лош.
Само една замерка имам, на крајот од ракавите требало црн "стегач" да стават, како на домашните што има, боље би изгледало.

A и само да напоменам, она што го стави Бенеамата погоре, видете го дресот над, па споредете колку личи со домашниот што ќе биде од оваа сезона.
Најубаво ќе биде да почекаме да видиме какви ќе бидат и гостинските, иако реков, ако бидат вакви немам ништо против, ми се свиѓа ептен овој дизајн.

За тие што сакаат можат вечерва на МТВ1 да го гледаат Артур Видал... Уругвај - Чиле - 00-15ч.
И сами проценете дали заслужува да го носи дресот на ИНТЕР!!!

Не е работата дали заслужува или не, факт е дека е одличен фудбалер и факт е дека е идеален за Интер, во моментов прашање е само кој ќе дојде од тројката Банега, Видал и Касимеиро, сите чинат скоро исто, плус минус некое милионче.

Ме потсеќа на Валенсија. Требале нешто да вметнат, целосно бел дрес никогаш немал Интер.

За Кашемиро викаат бил многу добар но исто така многу млад, и се плашеле да не се зафркнат и да не го бива баш како стартер, од друга страна за Видал беа сигурни дека е докажан веќе за во Европа и повеќе шанси му даваат на тој трансфер.

Јас си викам двајцата + Банега и доста е.

Него најнова шпекилациа е дека Интер сака да го купи Кашемиро и да го позајмат Банега за 2 милиони со можност за одкупување на крај на сезона (некаде 5-7 милиони плус би требале да дадат)

Видал ти бил типичен бокс-то-бокс играч... Нешто како Хамшик само што трчал повеќе, кхм. Леле у пм, што ке се случи да ги земеме тројцава!

Nike-Inter-Milan-Away-Jersey-2011-2012.jpg

Можеби гостинскиот ке изгдледа вака, и на самата страна на интер има да купуш од новиот дрес без јака.

Гледајте кој идиотски план: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27808
Пандев ги искомплицирал работите за Паласио, Вивиано последна шанса...

Вивиано последна шанса... за Паласио... па имаат ли памет овие бе, стварно се спремам да им отидам! И ќе го земам Ико со мене пошо ја освен што ќе им отидам, друго нешто посебно не можам да направам...

Вивиано вреди не помалку од 10м. (и Пандев исто)
Што значи, даваат 10+ мил. за ПАЛАСИО?
БОГ ДА ЧУВА И ДА БРАНИ!

Ако ништо не продадеме (за ѕвездите зборам), задоволен ќе бидам со Видал и Лавеци.

Шпекулации се овие бе, Гаспарини сам рече не за Паласио. Веснициве знаат матер да си ебат со шпекулации, колку такви си изнапрочитавме последниот месец. Досега Санчез требаше да игра за нас исто и Фабрегас :D

Не ми се верува истите луѓе кои го донесоа Алварез, прават све и сешто да ги носат Банега, Видал и Кашемиро, ке се зафатат по Паласио, не е логично. Или одиме по Паласио и никој од овие тројцава други, или одиме по овие и не по Паласио, за двете работи нема шанси.

Гледајте кој идиотски план: http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27808
Пандев ги искомплицирал работите за Паласио, Вивиано последна шанса...

Вивиано последна шанса... за Паласио... па имаат ли памет овие бе, стварно се спремам да им отидам! И ќе го земам Ико со мене пошо ја освен што ќе им отидам, друго нешто посебно не можам да направам...

Moре не се напињај весник како весник си пишуваат од рукав...
Туку ако идеш со Ико,земете го и Деко да им ги издупи жените редом на тоа менаџерите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom