Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Како да го вратам стариот чат, овој новиов ми фаќа место и плус не знам како да го отворам во посебен прозорец?

Нов сум на ФБ има емотикони како на МСН или мора да ги куцам?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Како да го вратам стариот чат, овој новиов ми фаќа место и плус не знам како да го отворам во посебен прозорец?

Нов сум на ФБ има емотикони како на МСН или мора да ги куцам?
Исто како што се враќаше стариот профил(т.е никако) :) A за во друг прозор посебен оди Оptions и Pop Out Chat.И мораш да си ги куцаш ги има најосновните :) :P :* <3 ....:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Исто како што се враќаше стариот профил(т.е никако) :) A за во друг прозор посебен оди Оptions и Pop Out Chat.И мораш да си ги куцаш ги има најосновните :) :p :* <3 ....:D
Ама со новиов чат не ги имам повеќе Оptions и Pop Out Chat, каде да ги најдам?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Ама со новиов чат не ги имам повеќе Оptions и Pop Out Chat, каде да ги најдам?
Сликава е од интернет и од стариот чат,меѓутоа на исто место се наога и кај мене на новиот чат

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Сликава е од интернет и од стариот чат,меѓутоа на исто место се наога и кај мене на новиот чат
Кај мене на Опера го нема ама ќе видам на Фајрфокс па ќе кажам.

Нема и на Фајрфокс опции за чат прозорец, ќе морам на ситното :mad:.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Кај мене на Опера го нема ама ќе видам на Фајрфокс па ќе кажам.

Нема и на Фајрфокс опции за чат прозорец, ќе морам на ситното :mad:.
Моја грешка извини,гледам кај сестра ми како е,кај мене е сменет само интерфејсот на четот а не цел...ама имаш доле едно Hide Sidebar на четот ако толку ти пречи.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Моја грешка извини,гледам кај сестра ми како е,кај мене е сменет само интерфејсот на четот а не цел...ама имаш доле едно Hide Sidebar на четот ако толку ти пречи.
Нормално пречи кога зафаќа место а и што има да ги гледам тие шо се на оф, жива глупост. Освен тоа не можам да отворам посебен чат прозорец, жив феил е новово.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не е бе изменат многу-што ви е на вас? (или кај мене уште не е) Кај мене само малце поширок е и не можеш директно само со кликање од чатот да посетиш некој профил ако немаш муабет праено (се надевам ме сфативте за што викам)
п.с. со подновениов чат помалце ке се манијачи изгледа :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Не е бе изменат многу-што ви е на вас? (или кај мене уште не е) Кај мене само малце поширок е и не можеш директно само со кликање од чатот да посетиш некој профил ако немаш муабет праено (се надевам ме сфативте за што викам)
п.с. со подновениов чат помалце ке се манијачи изгледа :)
Чекај ќе дојди..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
и мене не ми е изменет, освен тоа што има плус опција за видео разговор..

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
И сега надолу нема скролање на чат, туку од страна како што гледате некои се онлајн а некои офлајн, тука лево ви ги дава само пријателите со кои најповеќе четувате а ако сакате да најдете друг може само преку Search.

Kajgana Shop

На врв Bottom