Исто како што се враќаше стариот профил(т.е никако) A за во друг прозор посебен оди Оptions и Pop Out Chat.И мораш да си ги куцаш ги има најосновните :* <3 ....Како да го вратам стариот чат, овој новиов ми фаќа место и плус не знам како да го отворам во посебен прозорец?
Нов сум на ФБ има емотикони како на МСН или мора да ги куцам?
Ама со новиов чат не ги имам повеќе Оptions и Pop Out Chat, каде да ги најдам?Исто како што се враќаше стариот профил(т.е никако) A за во друг прозор посебен оди Оptions и Pop Out Chat.И мораш да си ги куцаш ги има најосновните :p :* <3 ....
Сликава е од интернет и од стариот чат,меѓутоа на исто место се наога и кај мене на новиот чатАма со новиов чат не ги имам повеќе Оptions и Pop Out Chat, каде да ги најдам?
Кај мене на Опера го нема ама ќе видам на Фајрфокс па ќе кажам.Сликава е од интернет и од стариот чат,меѓутоа на исто место се наога и кај мене на новиот чат
Моја грешка извини,гледам кај сестра ми како е,кај мене е сменет само интерфејсот на четот а не цел...ама имаш доле едно Hide Sidebar на четот ако толку ти пречи.Кај мене на Опера го нема ама ќе видам на Фајрфокс па ќе кажам.
Нема и на Фајрфокс опции за чат прозорец, ќе морам на ситното .
Нормално пречи кога зафаќа место а и што има да ги гледам тие шо се на оф, жива глупост. Освен тоа не можам да отворам посебен чат прозорец, жив феил е новово.Моја грешка извини,гледам кај сестра ми како е,кај мене е сменет само интерфејсот на четот а не цел...ама имаш доле едно Hide Sidebar на четот ако толку ти пречи.
Чекај ќе дојди..Не е бе изменат многу-што ви е на вас? (или кај мене уште не е) Кај мене само малце поширок е и не можеш директно само со кликање од чатот да посетиш некој профил ако немаш муабет праено (се надевам ме сфативте за што викам)
п.с. со подновениов чат помалце ке се манијачи изгледа
Стај слика ајЧекај ќе дојди..