Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
овие од фејсбук изгледа ме знаат дека им ги мразам новостите
секогаш сум меѓу последните кај кои се дешаваат промените :)

zivi gluposti ja go sakam stario chat..:((

stario chat ќе го најдеш кај reginalnio пат

Може ли некако, било како да се видат сите што се онлајн? Ми пишува 45 онлајн, кликам ми покажува 20тина од кои пола се офлајн и нема скрол за да одиш надолу,,...

Може ли некако, било како да се видат сите што се онлајн? Ми пишува 45 онлајн, кликам ми покажува 20тина од кои пола се офлајн и нема скрол за да одиш надолу,,...
Незнам зашто кај тебе така кај мене свеее ми ги покажува.... можеби до нив е (:

И кај мене е вака.. у пм за да најдеш некој мора да го пишеш името. Многу е тапа новиов чет:eek:

Вчера кога се појави ова. Мислев дека е некој баг ..но изгледа новост бил :D

и то брејкинг њуз кај мене е стариот само со додадена апликација за видео....

Еве ја еволуцијата на фејсбук низ годините, среќа нема слики од чатот низ годините, ќе биде голем фејл. Инаку забележете во 2004, не е Фејсбук туку е The Фејсбук :P :cool:

Facebook 2004
FB2004.jpg

Facebook 2006
FB2006.jpg

Facebook 2007
FB2007.jpg

Facebook 2009
FB2009.jpg

Facebook 2010-promena 1
FB201001.jpg

Facebook 2010-promena 2
FB201002.jpg

Профилот несака да ми се вклучи како да ми го избришал некој. И кога сакам од друг профил да го видам мојот пишува:
“Профилот не е достапен

Извини, овој профил во моментов не е достапен. Те молиме обиди се наскоро повторно.“

Што би можело да биде?

Профилот несака да ми се вклучи како да ми го избришал некој. И кога сакам од друг профил да го видам мојот пишува:
“Профилот не е достапен

Извини, овој профил во моментов не е достапен. Те молиме обиди се наскоро повторно.“

Што би можело да биде?
почекај по некое време...и логирај се пак...
би требало да се реши

Еве моментално решение за чатот на фејсбук додека не се врати старата верзија на чатот

http://www.facebook.com/sitetour/chat.php

1. Стиснете на Pidgin
2. Симнете го Plugin-от и инсталирајте го
3. Направете како што ви пишува на туторијалот

Потребна ми е помош сакам да влезам на фб аМА НЕ МОЖАМ вака ми пишуваа

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Потребна ми е помош сакам да влезам на фб аМА НЕ МОЖАМ вака ми пишуваа

Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Епа оди прошетај и врати се за неколку минути... убо ти напишале. Неколку минути најчесто се 15-20, ама минути... не секунди!

заборавив да надополнам на десен клик OPEN IN NEW WINDOW во спротивно нема да работи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom