Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
Procitav na poveke strani ke moze da se sledi exit vo zivo preku socijalnite mrezi , znae nekoj nekoja informacija poveke so kako za da moze da se sledi

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
А и плус ќе биде тежок шит видео кол-от зашто ќе бдат преоптеверени серверите.
Функционира како P2P. Тамам работа да оди преку сервери. Ниедна програма за видео разговори не оди преку сервери.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Кај мене пораките во инбокс ги покажува вака ( http://tinypic.com/r/ab47r5/7 ), ама сабајле бев кај другар и видов дека кај него не е вака. Ако знае некој како да сменам, да ми биде тоа новото.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Сега гледам некои страни собираме лајкови за наградни игри, за помош на мали деца и други работи кликнете на следниов линк, има оставено линк од фб слика и на крајот завршува со .tk. Кога се клика бара повторно да го внесеш пасот и јузерот. Вака се хакира фб?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Сега гледам некои страни собираме лајкови за наградни игри, за помош на мали деца и други работи кликнете на следниов линк, има оставено линк од фб слика и на крајот завршува со .tk. Кога се клика бара повторно да го внесеш пасот и јузерот. Вака се хакира фб?
не чепкај таму да не се зезнеш....
btw не верувам за тоа наградните игри и помош за деца со лајк.....

T

Tetro

Гостин
еден од начините е тој.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Видов една слична тема на кајгана неодамна но не можев да ја најдам па си реков да прашам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
абе еј ај малце помош шо е ова не ми го отвара фбто.. Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Сега на chat ги покажува и тие со коишто најмногу си правел муабет иако се offline. :ROFLMAO:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
It's called phishing.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Кои БУЉАШИ се со новио chat....мамата да им ја ебам

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
на вистинскиот профил новиот чат не ми е статсан :) чекам деливери .) а на другиот профил.....уф колку е грд.....кромид може да расплачи новиот чат

Kajgana Shop

На врв Bottom