Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.047
- Поени од реакции
- 6.074
Тогаш нема да има Автоботи. Ќе има само Децетпикони(whatever) пошо он сам ќе ги тепа.
Ако дојде овој, ќе остане Wanna Be актерката. А тоа не е на арно.
Тогаш нема да има Автоботи. Ќе има само Децетпикони(whatever) пошо он сам ќе ги тепа.
Е тогаш ќе гледам Трансформерс...
Е де, што го направивте и вие ханговер. Не е нешто за што би се одело crazy дур не се изгледа.Туку можно ли е да се најде добра снимка од Hangover 2 или треба да чекам уште. Чекам веќе 1 ипол месец ми се чини како милениум да сум чекал...
Аууууу значи да почнам да го гледам првиот дел.
Jacob's Ladder (1990)
А богами, дури го гледаме филмот и за насГраницата меѓу реалноста и фиктивното после ранувањето се непознати поими за него.
Овој е римејк, така да не можеме да збориме за асален филм.Засега два асални филмови за 2011, Дрвото на Животот и овој.
The girl with dragon tattoo е од 2009-таЗасега два асални филмови за 2011, Дрвото на Животот и овој.
Мислам дека го имам веќе ова пишано на форумов, but never mind....Овој е римејк, така да не можеме да збориме за асален филм.
Што ќе биде ново?Мислам дека го имам веќе ова пишано на форумов, but never mind....
The Girl with the Dragon Tattoo на Fincher не е римејк, туку е нова адаптација на книгата.
I hope that wasn't sarcasm...ако не е, се согласувам со тебе :pИ вака како американска адаптација, поголеми се шансите за јака триологија.![]()
Не знам за тебе, мене првиот дел ми беше сосема на место, останатите два уште не сум се наканил да ги гледам.I hope that wasn't sarcasm...ако не е, се согласувам со тебе :p
Во шведската адаптација квалитетот значително опадна после првиот дел. А и во првиот дел се некако ми фалеше нешто (nevertheless, прилично солиден филм), а тоа нешто се надевам ќе го добијам во американската адаптација на Fincher.
Американска кинематографија, филмот ќе биде различен, мислам дека Финчер ќе смени многу работи, некаде прочитав дека и крајот ќе го менувал (т.е. веќе го сменил нелиШто ќе биде ново?
Може и полошо да бидеАмериканска кинематографија, филмот ќе биде различен, мислам дека Финчер ќе смени многу работи, некаде прочитав дека и крајот ќе го менувал (т.е. веќе го сменил нели)...Дури и шведската верзија не беше целосно доследна на книгата (секако тоа и не е возможно со оглед на големината на истата), па затоа не можеш да очекуваш ист филм.
... и шансите за лоша адаптација се сведуваат на минимум...Мислам дека го имам веќе ова пишано на форумов, but never mind....
The Girl with the Dragon Tattoo на Fincher не е римејк, туку е нова адаптација на книгата.