Барам игра.. т.е. "Која беше играва..?"

• Креатор на темата Креатор на темата Esobar
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој да не знае некоја игра, постара е, ја имам читано во некое компјутерско списание како дете, нешто беше у стил дека можеш многу работи да правиш во играта, нешто со криминал беше, а една интересна карактеристика на играта беше што можеш да станеш политичар и тоа корумпиран. Бар така пишуваше во списанието. Знам дека описов не е сјаен, но на тоа се сеќавам.

Постара игра fps, нешто антички суштества и богови тепаш, од Египет па до Грција од митологијата. Имаше самострели и слични оружја. И така...

Постара игра fps, нешто антички суштества и богови тепаш, од Египет па до Грција од митологијата. Имаше самострели и слични оружја. И така...

Незнам, но можно да е Will Rock...знам се оставав на играва. Провери ја.

На loading да не те брка едно како киклоп со едно дрво?
1084239-willrock_super.jpg

Многу е јако со Зевсот кога ќе се тепаш.
Ја нонстоп под тоа сукњата му се пикав да не ме тепа.

Мене ми текнува на времето, ја игравме во интернет кафе, ко-оп, многу интересна беше, посебно таа мапата со киклопите коа трчавме преку лавата, мемории...

Мене ми текнува на времето, ја игравме во интернет кафе, ко-оп, многу интересна беше, посебно таа мапата со киклопите коа трчавме преку лавата, мемории...
Не дефинитивно утре ја симнувам и ќе плешам онлајн.

Играта е некаде 2005-6 мислам.Со борење е нешто како кечери само што ликовити се карикатури и има доста смешни анимации пример при корнење на рака,глава,нога трескање од земја и слично.

Играта е некаде 2005-6 мислам.Со борење е нешто како кечери само што ликовити се карикатури и има доста смешни анимации пример при корнење на рака,глава,нога трескање од земја и слично.

Celebrity Deatmach?

Дечки некој да не знае некоја игра, постара е, ја имам читано во некое компјутерско списание како дете, нешто беше у стил дека можеш многу работи да правиш во играта, нешто со криминал беше, а една интересна карактеристика на играта беше што можеш да станеш политичар и тоа корумпиран. Бар така пишуваше во списанието. Знам дека описов не е сјаен, но на тоа се сеќавам.

Лееј дај кажете ја играва, веднаш ќе ја сминам

Барам една игра многу стара во играта имаш да бираш машко или женско и таму ти е претставено како глобус и можеш да патуваш насекаде бараш билети за авион воз во зависност со што сакаш да патуваш друго не ми текнува моментално ако знае некој за која игра станува збор нека пише :):)

Играва , е постара и е стратешка игра.. Има три држави и тоа Македонија, Индија и не ми ткенува уште едната како се викаше.. Е сеа како се вика играва точно, сеа ми текна и сакам да ја играм пошто постара игра и се надевам на мојава канта ќе можи без проблем да ја играм..

Играв една игра раните 90ти на флипери акциона беше, арно ама не ми текнува на името. Имаше 5 или 6 кралици. Првата беше дебел човек со летва, доаѓаше на чопер. Втората беше кловн, третата беше некој панкер со синџир итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom