Барам игра.. т.е. "Која беше играва..?"

• Креатор на темата Креатор на темата Esobar
  • Време на започнување Време на започнување
ај се надевам ан право место ке го поставам постов....

Вака.. ми треба краш 4 играва али не за сони него за ПЦ..
пробав симнав една околу 100 мега али џабе. ми вика некој фајл ми фалело.. симнав за сони со емулатор али не ми работи емулаторов.. дајте помош ако можете некако значи ако успеете да ја најдете ИСПРАВНА за ПЦ пишете ако ја најдете за сони гледајте да има и некој добар ЕМУЛАТОР па известете ме..
кој ке ми најде ова има зелеМко од мене пошо веќе 4 саата се скршив од барање и ништо не успеав да напраам!!!

Дали знае некој дали ја има Crysis Maximum Ed. во Југотон ( или на друго место)??

Ај пак да прашам, игра со стрелање/пукање мети..онлајн..светско првенство нешто натпревар имаше..

Да не имате случајно линк од каде може да ја спуштим македонската глок играта ??

ај се надевам ан право место ке го поставам постов....

Вака.. ми треба краш 4 играва али не за сони него за ПЦ..
пробав симнав една околу 100 мега али џабе. ми вика некој фајл ми фалело.. симнав за сони со емулатор али не ми работи емулаторов.. дајте помош ако можете некако значи ако успеете да ја најдете ИСПРАВНА за ПЦ пишете ако ја најдете за сони гледајте да има и некој добар ЕМУЛАТОР па известете ме..
кој ке ми најде ова има зелеМко од мене пошо веќе 4 саата се скршив од барање и ништо не успеав да напраам!!!

http://www.emuparadise.org/Sony_Playstation_ISOs/Crash_Team_Racing_/36718

Имаше една игричка за нинтендо со нинџи, на првата стаза скокаш по дрва, па имаше нешто грабнување на некоја девојка шо треба да ја ослободиш. Ако се сеќава некој како се вика, нека ми каже ако може, ногу ја сакав како мала.:)

Имаше една игричка за нинтендо со нинџи, на првата стаза скокаш по дрва, па имаше нешто грабнување на некоја девојка шо треба да ја ослободиш. Ако се сеќава некој како се вика, нека ми каже ако може, ногу ја сакав како мала.:)

Леее дури и музиката ја паметам за играва, ја викав Киднапираната жена ко мала и многу ја сакав и се нервирав кога ќе ми ја грабнеа на крај на стазата, ме натера да барам сега по нетов... :)

Kage-ss-1.jpg
оваа?

Даааа, таа е. :) Кај може да се најде?

Еј, сега ми текна исто и за една со верверички, можеше и двајца да играат.
Се тепаа со едни кутии што ги качуваа над глава и ги маваа...

74108387.jpg

Како се викаше?

Си ја најдов Chip & Dale се вика. :) :) :)

Ме предвари тонех.Ако сакате да ја играте на компјутер ви треба ова.Ако ја сакате играта пишете ќе ви дадам линк по ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom