Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Абе кој како го сваќа Гоше јас ..си тепам време со неговите шпекулации..и си прашувам чисто така чудно ми е шо го нема ..у мегувреме еве на шо се смеам ..
еден од бисерите на Евра ..и Џи опасен бил бе :))
http://www.youtube.com/watch?v=mqA2D3ryMKQ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Изгледа тренингот бил зад затворени врати од медиумите, ги фатиле само Гигс како пристигнуба на Керингтон и Сколс на првиот работен ден како тренер :)

--- надополнето: Jul 5, 2011 2:56 PM ---
Hernandez: "I have learned that you need to defend this shirt with your life, because Manchester United has a lot of history.''

Evra: "If French football players like me succeed at United, it is him[Cantona] who first opened the doors for us."
--- надополнето: Jul 5, 2011 3:02 PM ---
О`Шеј стана татко за прв пат, честитки :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.355
за тебе сите се грди ебаго руни О'шеј , да му имаш фрлено окце на оние потемнине :D haahha ;)
Само овен би го издвоил...ова другово е грдоќа со исклучоци...среќа што после тевез и гери си отиде :LOL:следна грдосија на тапет е флеча :D дај да им аплицираме во студио за стајлинг да почнат да ги носат, ко итаљанине фенсери да станат, да можеш со женско фудбал да гледаш, па да ја испофачаш
:ROFLMAO:
Видиш све ти е то план

A

apidrone

Гостин

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само овен би го издвоил...ова другово е грдоќа со исклучоци...среќа што после тевез и гери си отиде :LOL:следна грдосија на тапет е флеча :D дај да им аплицираме во студио за стајлинг да почнат да ги носат, ко итаљанине фенсери да станат, да можеш со женско фудбал да гледаш, па да ја испофачаш
:ROFLMAO:
Видиш све ти е то план

Зашо навивам да остане и ја да имам да си гледам нешо плус xD

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ваљда у категорија грди не ги стааш Видич, Чича и остали неангличани... I'm just sayin' :) Абе ко шо викаше (Ѓорѓи) Христов на времето: Англичан(к)ите се грд народ :):)
Христов викаше дека се како булдози :)

Не може да се споредат Италијано со мулињата англиски, во Италија пред натпревар одиш на фризер и купуваш брилијантин за да се подмачкаш па после на терен :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Руни оди да аплицира за виза за во USA :)

Рио пред судот во Лондон, ги тужи Мирор за клевета.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
за тебе сите се грди ебаго руни О'шеј , да му имаш фрлено окце на оние потемнине :D haahha ;)
ма дај не ме заебавај руни го чуват у јунајтед за да нема глувци у соблекувалната хахаха ! :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чичарито: Има сè уште простор за подобрување

Евра: Кантона е францускиот херој

Еванс: Пред сезонските тури помагаат
--- надополнето: Jul 5, 2011 10:09 PM ---
Нее овој е спротивен од Кристијано, го буткаат дома да се врати тој со нокти гребе за да остане тука :D

И официјално Аџози во Питербороу. Ај барем кај син му на САФ е, ако пркне татица ќе го врати :)

Ajose joins Peterborough

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
На Македа телефонон :ROFLMAO:
Ericsson :black&white: со жуто светло на тастатура х)

Kajgana Shop

На врв Bottom