Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.766
Поени од реакции
12.102
Биди сигурен дека ако не се случела авионската несреќа во Минхен 1958-та година Сер Мат Базби ќе бидел тој менаџер со 3 титули во ЛШ и сега сигурно немаше да останиме на овие 3 титули во ЛШ. Затоа што тогаш тој тим газел по Европа...предводен од Едвардс и тогаш младиот Чарлтон. Тој со отпадокот од останатите клубови го предводеше тимот на чело со Сер Боби Чарлтон и покрај трагедијата што се случила по 2-3 месеци стигна до финале на ФА Купот каде загуби од Болтон...
Сепак за да се стане СЕР покрај трофеите се гледа и учинокот и напредокот што го направил тој за Британија. Сер Мат Базби успеа да го промовира Јунајтед во фудбалска сила и покрај несреќата каде загуби 8 драгоцени фудбалери. Сер Боби Чарлтон и ја донесе на Англија титулата Светски шампион...За Сер Алекс не треба да се говори мислам...
Спортски поздрав!
Другар .....поентата ми е дека и Пејсли,Шенкли и Кени направиле доволно за Ливерпул и Британија а не добиле никакво признание за тоа.
Сега е касно за такви работи затоа што освен Кени другиве се одамна починати. Штета што не си го добиле признанието. Сега дури и Кени да добие титула тоа нема да смени многу работи. Што е тука е. Сметај го и фактот дека ако Кени останеше менаџер тешко дека Фергусон ќе беше тоа што е.
Кени заслужи да добие признание уште тогаш со неговите достигнувања, ама човекот остаре веќе. На крај краева нека си ја набутаат титулата во газот и кралицата и сите околу неа. Тоа што е важно е дека на Кени и остали не им беше искажана потребната почит па сега дури и да го понудат Кени може комотно да ги отера упм. Јас не барам да им се даде туку ме интересира зошто не им е дадена почит и тутула сер. Како што кажав сега е малку доцна за да се исправат тие работи пошто повеќето се починати а и Кени не е во цутот на младоста.
--- надополнето: Jul 5, 2011 1:11 AM ---
Да се вратиме малку на случувањата во ПЛ.
Погодете што? Тевез повторно посакал да си оди. Па веќе беше време (баш се чудев оти уште не побарал заминување)
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе се предомисли за две недели :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако не го затворат во лудница дотогаш. Него што му текнало баш сега? Нели е на Копа Америка? Луд човек :ROFLMAO:
Мислам дека финта прави со тој агентот негов, сеа демек да се докаже на турниров и да загризаат клубови за пари или па дегенот Манчини да му понуди повеќе :Р

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
Другар .....поентата ми е дека и Пејсли,Шенкли и Кени направиле доволно за Ливерпул и Британија а не добиле никакво признание за тоа.
Сега е касно за такви работи затоа што освен Кени другиве се одамна починати. Штета што не си го добиле признанието. Сега дури и Кени да добие титула тоа нема да смени многу работи. Што е тука е. Сметај го и фактот дека ако Кени останеше менаџер тешко дека Фергусон ќе беше тоа што е.
Кени заслужи да добие признание уште тогаш со неговите достигнувања, ама човекот остаре веќе. На крај краева нека си ја набутаат титулата во газот и кралицата и сите околу неа. Тоа што е важно е дека на Кени и остали не им беше искажана потребната почит па сега дури и да го понудат Кени може комотно да ги отера упм. Јас не барам да им се даде туку ме интересира зошто не им е дадена почит и тутула сер. Како што кажав сега е малку доцна за да се исправат тие работи пошто повеќето се починати а и Кени не е во цутот на младоста.
Погодете што? Тевез повторно посакал да си оди. Па веќе беше време (баш се чудев оти уште не побарал заминување)
Па тоа во голема мера оди во вина на кралицата, мене не ми смета да им се даде титулата сер на тие луѓе да се разбереме. Јас ти објаснав само дека Сер Мат Базби, Сер Боби Чарлтон и Сер Алекс Фергусон заслужено ја имаат добиено таа титула, да нема недоразбирање...

Иначе овај Тевез е без лојалност кон ниту еден клуб...очигледно е дека парите го вртат како сакаат.

Него англичаниве шо напрајле со дресојве...Каша-попара им се. И домашниот и гостинскиот заедно со голманските им се хорор.Ваква утка не напрајле Умбро одамна. А голманскиот на Евертон баш ми се свиѓа...изгледа интересно и невообичаено за фудбалските терени.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако ова ако она , ако баба ми беше машка шо ќе праеше дедо ми ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Private Tim Howard :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Fire brigade phones Arsene Wenger in the early hours of Tuesday morning...
"Arsene Weneger, emirates is on fire!"
"The cups man! Save the cups!" replies Arsene Wenger.
"Well...the fire hasn't spread to the canteen yet, sir."

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нема веза, неможиш ти што од втора рака пратиш настани да процениш подобро од англичани и Кралицата кој треба да добие титула сер. Па и ајде да нема веза тоа. Поентата ми е дека имаа мноогу нешта што не се знаат па неможе никој одстрана да процени кој е за титула а кој не. Ако не им е доделена титула сер значи мора да има причина што не им е доделена. Ваљда кралицата повеќе знае кој донел доволно за Британија за да биде сер. Сите муабети од страна се само ветар и маглаа, глупо е да се зборува кој треба да добие титула сер а кој не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom