Фан Клуб: Вардар

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ништо не се разликува од преостанативе наши играчи во прва лига, па дури и оние најдобрите кога бараат странски клуб одат на проба во неколку клубови во текот на летото/зимата и на крај пак се враќаат во Македонија... Не памтам кога последен пат наш фудбалер направил трансфер без да оди на проба, ама па нема што да се замерува на другиве клубови, толкав ни е квалитетот... Кога дојде време во Казакстан, Узбекистан и Азербејџан да одат на проба, тогаш понатаму секој коментар би бил непотребен.
Друже со врски и пак не успеа, а да не зборувам потоа дека во многу ама многу послаби клубови од Вардар пробуваше на секаде низ Македонијава наша, во првата лига, и ни тука не успеа да обезбеди место... Ова ми го имаат кажувано деца што тренираа во Миравци неколку години !

П

Паспарту

Гостин
Друже со врски и пак не успеа, а да не зборувам потоа дека во многу ама многу послаби клубови од Вардар пробуваше на секаде низ Македонијава наша, во првата лига, и ни тука не успеа да обезбеди место... Ова ми го имаат кажувано деца што тренираа во Миравци неколку години !
Јасно ми е тоа за врските, 90% е така кај нас, но уште појасно ми е и дека нема квалитетни фудбалери во нашава лига, така да дали бил овој или пак некој друг не прави голема разлика... :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Тој од Миравци им најдобар стрелец минатата сезона така да веројатно не е некое дрво, а прилично е млад играч.
Иначе:

Васоски: Од срце за Вардар!

Ако не се пресели на Блискиот Исток, поранешниот стопер на „црвено-црните“ најавува трансфер во Вардар

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=7511959513&id=19&prilog=0&setIzdanie=22322

Добро би било да дојде Тетовка и да повлече со него и други повратници (Бајо, Деспотовски,...)!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Стојанов што го споменувате во претходните постови е Александар Стојанов,кој моментално игра во тимот на Турново и беше на проба во Милан ако не се лажам.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Одличен графит браво. :)
Иначе глеам никој не пишал, денеска нашиве заминале за Златибор на припреми.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Bajo go vidov na staza denes i poseizglea tesko da ke dojde kaj nas...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Нема да дојде кога му нудат смешна сума. Парите од граѓаните кај нив во џеб, а за играчите трошки. Апаши класични!
Парите што му биле понудени за играч каков што е Бајевски и со такво искуство е стварно смешна вака на помисла а камоли да го кажеш тоа на таков играч во лице дека му нудиш таква страшна Х сума... :D !!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Пак ќе имаме крпен тим за следна сезона а? Читам сите добри играчи се некаде на проба у некоја руска вукојебина... Бре што лоповска нација ќе беше ова.

Туку, не успеав да најдам наназад, некој да каже што сума му нуделе на Бајо?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Туку, не успеав да најдам наназад, некој да каже што сума му нуделе на Бајо?
Играч како Бајо испод 2.500 евра минимум треба да зема еве и 2.000 нека се пошто е пред крај на кариера и досега добро спечали по странство што играше..... сумата што му е предложена да не навлегувам околу цифри се вртат муабети дека е стварно смешна :D ( пошто не ми е сигурен изворов на информацијава нејќам да ја напишам цифрата) !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom