Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере... :)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере... :)
Потполно се согласувам со тебе!

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Абе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .
Не ме терај да те ставам во потпис и да ти кажам дека ако се земе агуеро ке бидеме топ .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Порано 50 милиони евра вредеа 70 милиони сегашни .
Потсети се панчев бил земен за 7 милиони евра и бил еден од поскапите трансфери .
п.с сега со 1000 еднари во македонија вредат како 750 пред 10 години .
Панчев 7М евра Малку потешко
- прво не постоеја евра то време туку марки
- второ рекордот на Баџо од то време беше околу милион или 3 милиони ако добро ме тржи сеќавањето
--- надополнето: Jul 3, 2011 6:46 PM ---
Точни бројки
Baggio - 1990 - 10 M dolari
Lentini - 1992 - 12 M funti

С

сашенко

Гостин
Не треба само името Агуеро ни треба квалитет.Ако донесат некој кој ке го подигне квалитетот на тимот и кој ке пружа одлични игри и кој ке дава голови немора да биде тоа Агуеро.Ама знаете вие дека Агуеро не стана звезда туку така и не бараат толку пари за него џабе.Дава голови и влијае доста на играта на тимот.Знае да направи акција и топка да даде одлична.Има име и ке носи пари многу со што ке се вратат парите дадени за него а и со игрите ке допринесе многу за тимот.Да се има звезда во тимот е добро од милион причини.Прво бидејки влева страв кај противиците.Ке биде и те како изненадување за одбраната во италија годинава ако дојде.Искличително квалитетен и снаодлив играч и малце ке им ги помрси сметките.Не ќе може само еден да го чува квалитетно а со тоа ке се отвори простор за другите наши играчи да се ослободат.Да не правиме муабет за неговите индивидуални способноси кои несомнено ке ги покаже па кој сака нека го чува во италија.Зверот Келини е на негова страна така да безбеден е :).Исто ке биде и голема мотивација за нашите играчи да играат со таков играч покрај себе и минимум двајца ке блеснат плус покрај него.Ни треба очајно еден таков играч да не се лажемеА за парите не е проблем.Агуеро ке се исплати за секој денар даден за него верувај те ми.Не мора да го купиме него, нека одлучи управата што е најдобро ама тоа што Моџи го кажа за Агуеро дека ке било автогол за нас ако го донесеме не е точно.Ке имаме многу корист од него или од таков играч сличен.Мислам дека за тие пари и од таа класа играч каков што бараме Агуеро ни е најдобрата опција сега.Треба да се размисли убаво и да се одигра паметно летниов период.Агуеро не е Диего во никој случај, не треба лошото искуство со него да не плаши да даваме големи пари за играчи.Агуеро вреди..

F

FuckYouAll

Гостин
На големо се зборува дека Агуеро ќе заврши во Реал М.:cautious:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
^
Nz zosto, ama ne veruvam deka Aguero ke zavrsi vo Real. Na vremeto ne go prodadoa Tores kaj gradskiot rival, ne veruvam deka sega ke se sluci istoto. Moe mislenje e deka ke se dogovorat za maksimum 40 milioni, dali toa ke bide kes ili ke bide vklucen ograc ke vidime.

Tocno e deka fudbalot otide u p.m ama koga za nekakvi mockovci kako neymar, ganso i ostala bagra moze da baraat po 30-40 milioni, za mene aguero vredi mn poveke od niv. Kako i da e, za brzo vreme ke vidime so ke se desi.

p.s izvinete za latinicata

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Абе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .
Не ме терај да те ставам во потпис и да ти кажам дека ако се земе агуеро ке бидеме топ .
Добро како сакаш мисли нека дојде Агуеро немам ништо против само сакав да кажам дека има многу добри играчи низ светот кои би придонеле можеби и повеќе еве конкретно од Агуеро а кои вредат едноцифрено милионче :)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146

Дресовите за идната сезона,презентацијата ќе бида во среда,btw што мислите за Хернанес од Лацио?Ако не дојде Агуеро него сакам да го видам во горенаведениот дрес!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Хернанес игра иста позиција и има иста функција како што имаше Диего ...
--- надополнето: Jul 4, 2011 11:23 AM ---
Хернанес игра иста позиција и има иста функција како што имаше Диего ...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ги погодиле дресовите .. не се лоши

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе момци не бев во мак неколку дена кажете некој вести на кратко ве молам неможев да проверам

Kajgana Shop

На врв Bottom