Потполно се согласувам со тебе!Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере...
Абе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .Па цело време што ви дробам за Дос Сантос дека е добар и млад треба ваков играч да се земе ем за ефтини пари ем млад ем добар а не да се фрлаат 40М за Агуеро кој реално не вреди толку кој како сака нека ме разбере...
Панчев 7М евра Малку потешкоПорано 50 милиони евра вредеа 70 милиони сегашни .
Потсети се панчев бил земен за 7 милиони евра и бил еден од поскапите трансфери .
п.с сега со 1000 еднари во македонија вредат како 750 пред 10 години .
Меси и Роналдо неофицијално во Јуве!AGUERO neoficijalno VEKE E CLEN NA JUVENTUS
Добро како сакаш мисли нека дојде Агуеро немам ништо против само сакав да кажам дека има многу добри играчи низ светот кои би придонеле можеби и повеќе еве конкретно од Агуеро а кои вредат едноцифрено милиончеАбе дос сантос играше во ишсвич осве на лајфскор на друго место не си го гледал 95 сигуен сум .
Не ме терај да те ставам во потпис и да ти кажам дека ако се земе агуеро ке бидеме топ .
Не се лоши,КАТАСТРОФА сеГи погодиле дресовите .. не се лоши