Фан Клуб: Арсенал

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Несакам да бидам погрешно сфатен....ама мислам дека треба да го продадете Фабрегас....имам чувство дека ќе тргнете нагоре без него......ИСКРЕНА мисла и ИСКРЕН поздрав од Фан на Ливерпул....

П.С. до кај сте со трансфери...слушам Насри, Клиши....а и читам исто....!!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Несакам да бидам погрешно сфатен....ама мислам дека треба да го продадете Фабрегас....имам чувство дека ќе тргнете нагоре без него......ИСКРЕНА мисла и ИСКРЕН поздрав од Фан на Ливерпул....

П.С. до кај сте со трансфери...слушам Насри, Клиши....а и читам исто....!!!
Цеск нема да си оди, а сигурно дека нема да одиме нагоре без него. :) Ама ти како фан на Ливерпул не си ги гледал сите натпревари и според муабетот тоа го мислиш дека ќе играме подобро без него. Ама немам ништо против, секој си има свое мислење. :)

А за трансфериве, Клиши најверојатно ќе си замине, а Насри, нормално, останува. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Цеск нема да си оди, а сигурно дека нема да одиме нагоре без него. :) Ама ти како фан на Ливерпул не си ги гледал сите натпревари и според муабетот тоа го мислиш дека ќе играме подобро без него. Ама немам ништо против, секој си има свое мислење. :)

А за трансфериве, Клиши најверојатно ќе си замине, а Насри, нормално, останува. :D
Во право си, ја гледав според мене најбитната....против Барселона x 2.....али сепак, несакам да бидам погрешно сфатен...за тоа е форумов, да се дискутира и споделува мислења, нели?! :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Во право си, ја гледав според мене најбитната....против Барселона x 2.....али сепак, несакам да бидам погрешно сфатен...за тоа е форумов, да се дискутира и споделува мислења, нели?! :)
Знаејќи колку е добар, талентиран и квалитетен сепак и јас се согласувам до некаде со тебе дека... мислам дека треба да се продаде Цеск но никако под 50 милиони евра. Тој играч вреди, и тоа премногу. А ако еден Енди Керол можеше да вреди таква сума, нашиов сигурно е ама со сигурност подобар многу од него.
Е сега, од др страна па сакам да остане се додека Вилшер и Ремзи не се спремни сосем сами да ја носат тежината заедно со Насри и Волчко/Мијачи.
Но до тој ден, мислам дека барем уште една сезона ќе ни е потребен во тимот овој играч.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знаејќи колку е добар, талентиран и квалитетен сепак и јас се согласувам до некаде со тебе дека... мислам дека треба да се продаде Цеск но никако под 50 милиони евра. Тој играч вреди, и тоа премногу. А ако еден Енди Керол можеше да вреди таква сума, нашиов сигурно е ама со сигурност подобар многу од него.
Е сега, од др страна па сакам да остане се додека Вилшер и Ремзи не се спремни сосем сами да ја носат тежината заедно со Насри и Волчко/Мијачи.
Но до тој ден, мислам дека барем уште една сезона ќе ни е потребен во тимот овој играч.
- Со првиот болд, комплетно се согласувам.....ама комплетно!!
- Вториот....Енди беше платен толку пари не зошто толку вреди, туку поради тоа што е Агличанец, ако пратиш фудбал англиски, а пратиш...знаеш колку си ги ценат своите играчи.....а уште побитно е тоа што Торес нас буквално не сјеба у 5 до 12...па мораше да се купува у 3 до 12....сетоа тоа си ја набилда цената...
- За третиот болд, несакам да коментирам, зошто воопшто не сум компетентен, мислам, можам да коментирам..ама да лупам глупости....само ќе кажам дека ја почитувам стратегијата со млади, надежни и перспективни фудбалери...НО, и сами знаете колку тоа вродува со плод.....еве сеа глеам и Ливерпул, одкако дојде Кени....млади, млади и само млади....вие имате прекрасна игра.....но немате титули....а пак Ливерпул, нема ни игра некоја добра...а титули, да не праиме муабет.. :) јас си знам :)

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Фабрегас нема освоено ништо со Арсенал. Со години ја чекаме „следната сезона“ ама никако да дојде. Затоа сметам дека треба да си оди. А и сите останати кои сакаат да си одат.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
шампањ ама да не плачите вгодина по него , да не не купите никаков бек па да ви игра некој прпулец од школата :D
Хехехе тешко тоа, ќе плачат сега навивачите на Сити со него во одбрана.....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Фабрегас нема освоено ништо со Арсенал. Со години ја чекаме „следната сезона“ ама никако да дојде. Затоа сметам дека треба да си оди. А и сите останати кои сакаат да си одат.
Не ти го сфаќам ова... сакаш да кажеш дека ради Цеск немаме освоено титула 7 години?
Или па да ги смениме сите од прв состав со нови 11?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
шампањ ама да не плачите вгодина по него , да не не купите никаков бек па да ви игра некој прпулец од школата :D
Абе само он остана од непобедливите и мисламдека он е малерот. Не дека игра лошо статистичи али кога грешел грешел екстремно за пресврт за титула. Ушто со Бирмингем кога почна за ремито некако како да е тој малерот.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ај нека го продадат ама мора квалитетна замена да се донесе, патем од секогаш сме ги имале едни од најквалитетите бекови во светот. Ама сумата која ќе ја добиеме за него е бедна, 7 мил. пих. Колку и да беше лош во последно време, јас би барал повеќе, ама изгледа не знаеме да продаваме играчи.
Она „гомно“ од светски спортски печат вели дека ќе сме прифателе 35 мил. за Фабрегас.
Ако го дадеме за толку малку пари значи на некој од Арсенал му фали некоја даска од појќе во главчето.
Јас вистински би се израдувал кога ќе заминат Денлисон и Бендтнер.:sneaky:

D

D_NazGUL

Гостин
Ај нека го продадат ама мора квалитетна замена да се донесе, патем од секогаш сме ги имале едни од најквалитетите бекови во светот. Ама сумата која ќе ја добиеме за него е бедна, 7 мил. пих. Колку и да беше лош во последно време, јас би барал повеќе, ама изгледа не знаеме да продаваме играчи.
Она „гомно“ од светски спортски печат вели дека ќе сме прифателе 35 мил. за Фабрегас.
Ако го дадеме за толку малку пари значи на некој од Арсенал му фали некоја даска од појќе во главчето.
Јас вистински би се израдувал кога ќе заминат Денлисон и Бендтнер.:sneaky:
Слабо пратам деноиве - уште се тука дибециве??? Леле мори мајко ако заглавиме пак со овие. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom