xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
Поздав до најдобриот фан на арсенал Arshesavin
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000221775331
Опаааааа го најдовмеПоздав до најдобриот фан на арсенал Arshesavin
Цеск нема да си оди, а сигурно дека нема да одиме нагоре без него. Ама ти како фан на Ливерпул не си ги гледал сите натпревари и според муабетот тоа го мислиш дека ќе играме подобро без него. Ама немам ништо против, секој си има свое мислење.Несакам да бидам погрешно сфатен....ама мислам дека треба да го продадете Фабрегас....имам чувство дека ќе тргнете нагоре без него......ИСКРЕНА мисла и ИСКРЕН поздрав од Фан на Ливерпул....
П.С. до кај сте со трансфери...слушам Насри, Клиши....а и читам исто....!!!
Во право си, ја гледав според мене најбитната....против Барселона x 2.....али сепак, несакам да бидам погрешно сфатен...за тоа е форумов, да се дискутира и споделува мислења, нели?!Цеск нема да си оди, а сигурно дека нема да одиме нагоре без него. Ама ти како фан на Ливерпул не си ги гледал сите натпревари и според муабетот тоа го мислиш дека ќе играме подобро без него. Ама немам ништо против, секој си има свое мислење.
А за трансфериве, Клиши најверојатно ќе си замине, а Насри, нормално, останува.
Знаејќи колку е добар, талентиран и квалитетен сепак и јас се согласувам до некаде со тебе дека... мислам дека треба да се продаде Цеск но никако под 50 милиони евра. Тој играч вреди, и тоа премногу. А ако еден Енди Керол можеше да вреди таква сума, нашиов сигурно е ама со сигурност подобар многу од него.Во право си, ја гледав според мене најбитната....против Барселона x 2.....али сепак, несакам да бидам погрешно сфатен...за тоа е форумов, да се дискутира и споделува мислења, нели?!
- Со првиот болд, комплетно се согласувам.....ама комплетно!!Знаејќи колку е добар, талентиран и квалитетен сепак и јас се согласувам до некаде со тебе дека... мислам дека треба да се продаде Цеск но никако под 50 милиони евра. Тој играч вреди, и тоа премногу. А ако еден Енди Керол можеше да вреди таква сума, нашиов сигурно е ама со сигурност подобар многу од него.
Е сега, од др страна па сакам да остане се додека Вилшер и Ремзи не се спремни сосем сами да ја носат тежината заедно со Насри и Волчко/Мијачи.
Но до тој ден, мислам дека барем уште една сезона ќе ни е потребен во тимот овој играч.
шампањ ама да не плачите вгодина по него , да не не купите никаков бек па да ви игра некој прпулец од школатаЕпа дечки ,иако е рано, али идам ја да купам шампањ, ќе се слави деновиве....
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7017799,00.html
Хехехе тешко тоа, ќе плачат сега навивачите на Сити со него во одбрана.....шампањ ама да не плачите вгодина по него , да не не купите никаков бек па да ви игра некој прпулец од школата
Не ти го сфаќам ова... сакаш да кажеш дека ради Цеск немаме освоено титула 7 години?Фабрегас нема освоено ништо со Арсенал. Со години ја чекаме „следната сезона“ ама никако да дојде. Затоа сметам дека треба да си оди. А и сите останати кои сакаат да си одат.
Абе само он остана од непобедливите и мисламдека он е малерот. Не дека игра лошо статистичи али кога грешел грешел екстремно за пресврт за титула. Ушто со Бирмингем кога почна за ремито некако како да е тој малерот.шампањ ама да не плачите вгодина по него , да не не купите никаков бек па да ви игра некој прпулец од школата
Слабо пратам деноиве - уште се тука дибециве??? Леле мори мајко ако заглавиме пак со овие.Ај нека го продадат ама мора квалитетна замена да се донесе, патем од секогаш сме ги имале едни од најквалитетите бекови во светот. Ама сумата која ќе ја добиеме за него е бедна, 7 мил. пих. Колку и да беше лош во последно време, јас би барал повеќе, ама изгледа не знаеме да продаваме играчи.
Она „гомно“ од светски спортски печат вели дека ќе сме прифателе 35 мил. за Фабрегас.
Ако го дадеме за толку малку пари значи на некој од Арсенал му фали некоја даска од појќе во главчето.
Јас вистински би се израдувал кога ќе заминат Денлисон и Бендтнер.