A
Antigona
Гостин
АјварПартнерката ми е од Македонија.......што да ПРАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АјварПартнерката ми е од Македонија.......што да ПРАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oчекуев некој поконструктивен одговор...ама ништо.Ајвар
Според начинот на кој имаш пишано, некој ќе си помисли дека во негативен контекст ти е постот, па за да ја ублажиме ситуацијата затоа се надоврзав со ајварот. Инаку, ништо страшно ако партнерката ти е македонка, биди среќен што не е гркинка.Oчекуев некој поконструктивен одговор...ама ништо.
Иначе ајвар не јадам, словенска лиценца не ми прави мерак.
Да....целта ми беше друга.Според начинот на кој имаш пишано, некој ќе си помисли дека во негативен контекст ти е постот, па за да ја ублажиме ситуацијата затоа се надоврзав со ајварот. Инаку, ништо страшно ако партнерката ти е македонка, биди среќен што не е гркинка.
И да знаеш дека ни 2 % не им чуе на оние од село, бидејќи секој си ја гледа својата работа на лозјето, на нивата и нема време да се замара со некој „гратски„ господинДа....целта ми беше друга.
Некој нас не не ебе 5 % што сме Македонци.
Некој некого не ебе 5% затоа што бил од село.
А тие од село не би требало да ебат 5% и некој што е од Америка да речеме.
Тепај и еби, a.k.a разумен комромис...Партнерката ми е од Македонија.......што да ПРАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Убиј ја Се шегувам. Е што да правиш де Незнам. Тоа ти е најголемата грешка што си ја направил некогашПартнерката ми е од Македонија.......што да ПРАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Авторот на темата не ја ставил анкетата,така да јас не гледам никаква смисла да стои.Авторот сакал нешто да каже, ама не докажал..
Во врска со прашањето "Партнерот ми е од село, што да правам?", мислам дека најадекватниот одговор би бил "Купете си нива".